Jump to content
GIGN Forum

darker

Mirstīgais
  • Posts

    391
  • Joined

  • Last visited

About darker

  • Birthday 10/02/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

darker's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Daudzu cs dievu konfigi. Lielākā daļa no viņiem spēlē ar defultajiem, tikai citiem bindiem http://www.osnanet.de/christopher.blank/configs.html
  2. darker

    Movie_Top5!!!

    top5 muuviji ko esmu nolūrējis pēdējā gada laikā. 1. Prison Break. tā gan nav filma, bet šausmīgi piedur("seriāls") 2.Idiocracy 3.School for Scoundlers 4.Unknown (laikam bija 2005 vai 2006 gada filma) 5.The Butterfly effect 2 manas listes beigas.
  3. 1kārt pārsauc savu dokumentu uz tavsnosaukums.php, nevis.html un kur tu gribi iebāzt savu php scriptu raksti <?php tavs_kods; ?> protams var jau ari <?php tavs_kods; ?>
  4. darker

    Shtorms

    paprasi mamai lai izvērtē situāciju Ziņās teica, ka vecākiem jāizvērtē situācija. Ja tev māte atļauj neiet, tad neej! Vai arī aizejat ar Vasju iedzert šnapsi un skolotājai pasaki, ka tikšana uz skoli bija dzīvībai bīstama.
  5. darker

    Guugles Tante

    ja pareizi sapratu to verķi, tad vārdu chill, chilli 225 rezies
  6. http://www.techtuts.com/forums/index.php?showtopic=48 hope it helps tas tā sākumpunktam. Papriekšu būtu ieteicams iemācīties php pamatus. protams var jau visu copy 'n' paste L:D editz: nafig grower vajadzeja iepirst velreiz to linku, kuru es jau biju paspejis iebaazt?
  7. darker

    Kaada Comanda

    eermmm... uzņem bildi kā specators un pēctam nogriez nost apakšu. nevajag sarežģīt vienkāršo.
  8. tas php fusions man agrāk likās kruts, līdz katrai trešajai cs weblapai parādijās tas šits. Tā jau viegli visu tur sačinīt, bet gribas kautko savu. gfx-dream pixel2life.com kasis.eclub.lv noderīga lapa iesācējiem ar html un css.
  9. bet no kurienes rodas iekrājumi? nopērc man ar tādu lai man cs'a fps nelēkā ^__^
  10. darker

    Hrometi

    http://www.fpsbanana.com/skins/search?qfie...&qstring=chrome cik pabrowsojos tur ir daži sakarīgi....
  11. darker

    Laimiigu Jauno

    Jau paspēju uzspēlēt cs jaunajā gadā, tiesa gan rezultāts gāja mīnusos... Visu nākošo gadu laikam laidīšu pa mīnusiem Laimīgu...............!
  12. Nevar, tikai pa maksu.
  13. darker

    Php Apmaaciiba

    NEREDZI, KAD VIŅŠ IR EDITOJIS POSTU? un editojis to dažas min pēc mana posta. Pats tu lasīt nemāki. Manu lasītprasmi labāk neapstrīdi. p.s. HRD STYLE editz: bet vajadzētu.
  14. darker

    Php Apmaaciiba

    pilna *pasaule*(google) http://www.w3schools.com/ php.net learn hard go pro
  15. kāds ir mistera "anonīmais" real-niks? Diezgan interesants tekstiņšs.... NOTEPAD PARAMETRI OWNZ es zinu baigi labo notepad parametru... format - word wrap
×
×
  • Create New...