Jump to content
GIGN Forum

Bambucha`

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Bambucha`

  • Birthday 03/12/1997

Profile Information

  • Location
    Mārupe
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    danbut1

Bambucha`'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-1

Reputation

  1. Tātad pēc vakardienas Windows 7 update [automātikais update, slēdzot datoru ārā], no rīta ieslēdzu datoru un rādās sitāda figņa: Par cik neko ļoti daudz par driveriem un to instalēšanu nerubīju, mēģināju sameklēt kaut ko google, bet neko lādzīgo neatradu. Izmēģināju Uninstall Driver/Roll Back Driver/Update Driver, bet nekas nepalīdzēja. Pie Device Manager rādas šitas: Kad uzspiežu uz kāda draivera pie Device Status rādās kaut kāds errors vai kas tamlīdzīgs- "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)" Varbūt kāds no jums ir ar kaut ko tādu saskāries un zin ko darīt, jo es neko par to lietu nezinu. EDIT Kaut kur googlee dziļāk ierakos un atradu, ka vienam čalim tāda pati problēma bija kā man. Aizmirsu, ka tajā pašā vakarā biju ieinstalējis Sound Recording programmu, kas prasīja arī Driver instalāciju. Izdzēsu to Sound Recording programu, restartēju datoru un viss aizgāja.
  2. Labi, izskatās, ka neviens te neko nedarīs. Lielākā daļa te ir iedomīgu ākstu, kuri jūtas kruti ar saviem 400+ postiem un domā, ka visiem var bāzt sejā savu e-krānu.
  3. xyu, galīgi nepiesaista.
  4. Tāda doma jau ir pašam kaut ko sākt ķēpāties, jo, reāli daudz kur noder.
  5. butcher, es pizdu, tev novirzes ir? sas^man, ir labi, bet citu fontu varētu, lūdzu? Kaut ko ne tik parastu.
  6. Tik pat labi es to pašu varētu pateikt. Ja negribi neko taisīt - netaisi, neviens tevi nespiež. Nightmares, vot vajag.
  7. rhrds, ķip kruts tagad? mašinzagli, kā es to darbu varu novērtēt, ja tu visu esi aizkrāsojis? Parādi citus savus darbus, tad padomāšu par tiem 0,99 sant. nightmares, izmēri nepareizie.
  8. Netaisos par kaut ko tādu maksāt 10ls, neprasu no jums neko tādu, lai tas būtu jātaisa vairāk par 30minūtēm. Prasu tiem, kam nav ko darīt un var izpalīdzēt to uztaisot par velti.
  9. Es jau domāju būs izpalīdzīgi cilvēki un uztaisīs pa velti, bet, ja būs perfekts darbs, tad 50 santīumus paypal ieskaitīšu ;D
  10. Sveiki, nekur citur forumā neatradu šādu topiku, tāpēc taisu jaunu. Tātad es vēlētos, lai kāds man uztaisa 400x750 Logo. Varbūt nepareizais forums, kur rakstu, bet gan jau kāds, kas nodarbojas ar PS droši vien varēs izpalīdzēt. Logo jābūt uzrakstītam "Stomp's Playlist". Tēma/krāsas pēc jūsu izvēles, bet vairāk uz kaut ko abstractu. Edit - sajaucu izmērus, vajag 850x315 logo.
×
×
  • Create New...