Jump to content
GIGN Forum

prik-

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

prik-'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. Sveiki, gribēju pavaicāt, vai kāds nevar uzrakstīt, kā varēja mainīt configu, ka war3 - 9 race, proti Chamaleon ir pieejams tikai vip useriem. Biju saskāries ar šādu problēmu, atrisināju, jo biju šeit ari izveidojis topiku, nu jau laikam viss ir dzēsts, tapēc nevajag, ka te jau ir 3 topiki ar to utt, bet kāds ludzu nevar uzrakstīt, kā to varēja izdarīt, es atceros, nebija sarežģīti.
  2. menus.inl, atrodi šādu rindu // Add the ultimate to the menu else if ( SM_GetSkillType( iSkillID ) == SKILL_TYPE_ULTIMATE ) { if ( iSkillLevel < MAX_ULTIMATE_LEVEL ) { // User can't choose ultimate yet :/ if ( p_data[id][P_LEVEL] <= 7 ) { pos += formatex( szMsg[pos], 512-pos, "\d" ); } // Then the user is level 6 or above and can select their ultimate! else { iKeys |= (1<<iSkillCounter); } pos += formatex( szMsg[pos], 512-pos, "^n%d. %L: %s\w", iSkillCounter+1, id, "WORD_ULTIMATE", szSkillName ); } } Tālāk pac sapratīsi..
  3. Jā, par to, ka nākas eksperimentēt, es varu piekrist, tgd sanāca puslīdz normāla tā spirāle..
  4. Es tgd sapratu, ko tu domā, es zinu, kā viņu padarīt lielāku, resnāku, bet kā lai viņu padara vienmērīgu, lai izskatās normāli? Manējā, ko varēja redzet screen raustās riktīgi.. Man vajag lai neraustās un lielumu es pac maku uzlikt.. Man vajag vien tos 2 skaitļus, kuri buti istie.
  5. Un kur var uzlabot tos ''noise parametrs''??
  6. Sveiki, man tāda maza ķibele, war3 rases Night Elf ultimate neizdodas uzstādīt istos parametrus, lai tā spirāle izskatās puslīdz normāli. http://www.bildites.lv/images/ito2qme9x00u9hhvjtoj.bmp Liku 55,50, es apjautājos, viens man pazīstams čalis liek tieši šādus ciparus, nezkapēc viņam tā spirale izskatas sexiga, bet man šitāds briesmonis sanāk, kāds var palīdzet iedot īstos ciparus, vai pastāstīt, kāpec man neizskatās kā viņam??
  7. Es par šito jau sen biju aizdomājies, vnk nezināju kā to izdarit, tapec metu mieru, tad spēleju tajā serverī un ieraudziju, ka chamaleon zem vip un gribeju uzzināt, kā to panākt gatavu. Anyway, man te kkas nesanāca, kāds var paskaidrot, kas tad isti šitā vietā jaraksta, tātad menus.inl - if ( id && !( get_user_flags( id ) & XP_GetAdminFlag() ) ) { client_print(id,print_center,"%s %L",g_MODclient, id,"YOU_HAVE_NO_ACCESS") return PLUGIN_HANDLED }
  8. Sveiki, kāds nevar palīdzēt uzlikt war3ft pēdējo rasi - chamaleon pieejamu tikai vipiem. Lūk screen! http://www.bildites.lv/images/787mxfolkh8q33v7qc2.bmp Lūdzu palīdziet!!
  9. Labi, ar Orc skaidrs, bet piemēram kā to pašu izdarīt race_elf.inl, es izdariju apm. to pašu , bet man sāka niķoties compile.exe, izmeta 30error Sma kods - Create_TE_BEAMPOINTS( iStart, iEnd, g_iSprites[sPR_BEAM], 0, 0, ( floatround( ENTANGLE_TIME ) * 10 ), 10, 5, 10, 108, 23, 255, 0 );
  10. Sveiki, es jums gribēju pavaicāt, vai kāds nav saskāries, ar WAR3 team colour veidošanu? DEF. serveri sitot ar ultimate ir tā, ka visiem spēlētājiem, gan CT, gan , TS ir pilnīgi vienāda krāsa, bet es gribu uzlikt, ka CT ir piemēram zaļa , vai zila, bet TS Dzeltena, vai Sarkana, kāds nevar palīdzēt?
  11. Ieej serverī, izmanto amxmodmenu, tad tur parakņājies , piespied, lai būtu ON un viss būs.
  12. Podarok iedo savu skype niku, mož palīdzēšu privāti.
  13. Sveiki, visi Gign.lv iemītnieki, vai kāds nevarētu izveidot kautkāda veida pamācību, kur būtu parādīts, kā nomainīt war3ft ultimate skiliem krāsas? Ilgi esmu meklējis atrisinājumu uz šo jautājumu, bet nekā, tapēc lūdzu, vai kāds nevarētu??
×
×
  • Create New...