Jump to content
GIGN Forum

mrbemvee

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

mrbemvee's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Es taču jau pateicu, kur ir problēma.
  2. Pateikšu priekšā, kā dabūt zem 80, visur liec Neutral.
  3. Nav jāpērk Porsche, ja neesi spējīgs to uzturēt. BTW Slāpeklis!* Varbūt tev nemaz auto nevajag? Ar jaunām sprauslas nobrauksi divreiz ilgāk, kā pērkot citu lietotu autiņu. So make your choice. 100/gab + 80 remonts. Var jau arī no miskastes izvilkt par 40 bet, protams nezinu, kura gada auto tas ir un ja pērk auto, tad stipri šaubos, ka mainīt sprauslas skaitās dārgs, protams pērkot auto tas neliksies pievilcīgi, bet kā jau minēju, nepērc Porsche, ja neesi spējīgs to uzturēt
  4. Kategoriski neiesaku kādam pirkt Auto, kuram tehniskā apskate iet uz beigām, Tā būs lielāka varbūtība, neiegrābties sūdā. Runa iet par retajām idiotēm un retajiem idiotiem un meļiem, kas Latvijā nopērk auto un viņiem šķiet, ka nu tagad var dragāt un pats ne sūda negrib ielikt/uzturēt. Ir bijušas sitūacijas bijušas par tiltiem u.t.t. bet gardākie smiekli ir tad, kad motors nokillē jo braucis ar lētu zobeni vai nolietotiem parazītiem, ko neviens meistars tev nepateiks, kurā brīdī un kas pātruks. BTW LAVRx sprauslu remonts maksā kapeikas, tas nebūt nav kasjaks. Upis92 turbīna un kārba arī ir pamatlieta, ar kuru kādreiz katrs saskarsies, vairāk izklausās, ka Tu esi cilvēks, kas atgādina augstākaprakstīto.
  5. skolā uzdeva uzrakstīt darbu, par jebkādiem vingrinājumiem trenažieru zālē(cik reiz jāizpilda, biežums, ēšana un tamlīdzīgi)? tākā es nekad neesmu tādā bijis, tad varbūt kāds var izpalīdzēt un padalīties ar informāciju?
  6. Display Driver Uninstaller. http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,20.html
  7. Nedēļas nagla. Cilvēks runā par to, ko patiešām nezin.
  8. S3 man jau gadu nav, bet ja būtu, tad noteikti uzliktu, paldies par ieteikumu. Kas veido šo tīro Android priekš Nexus un Motorola, cik saprotu tad ne pats ražotājs? Google?
  9. Telefonus mainu bieži, bet man nepatīk tas, kā ražotājs attiecas pret tiem cilvēkiem kuriem telefons saglabājās kādu laiku(nerunāju par tiem tizleņiem, kas telefonu glabā mūzību, kā relikviju - telefona maciņos, daži tādi vēl mūžību raudās pēc atjauninājuma), bet par piemēram S3 gadījumu kuram pēc pusotra gada(kad vēl pieslēgumam nebija beidzies līgums), izlaida ta pēdējo atjauninājumu, kurš super duper lago, dažas aplikācijas slēdzas laukā un serviss neko nemāk atbildēt. Kam patērētājam tādas galvas sāpes bija vajadzīgas, tikai tādēļ, lai pateiktu, ka nepieciešams jaunāks telefons? Nu cmon. Apdomājamies, vai ir jēga atdot Epix minēto štuktu(izņemot ja dos līdzi zelta stieni) par Sūdsungu, ja tā vietā var nopirkt citu kvalitatīvāka brenda telefonu? iPhone 4S =2011. Tobrīd High-End. Still Up to update. LG Nexus 4 =2012. Tobrīd High-End. Still Up to update. Nokia Lumia 920 =2012. Tobrīd High-End. Still Up to update. Samsung Galaxy S3/HTC One X/Sony Xperia T =2012. Tobrīd High-End. Outdated. Nevēlos nevienam neko uzspiest, tikai izsaku, ko es jūtu un domāju.
  10. vai vari minēt piemērus?
  11. rhrds jāpiekrīt par Samsung OS u.t.t. Paskatieties uz veco iPhone 4s(iOS 8.3) vai veco LG Nexus 4(Android 5.1), līdz pat šai dienai nāk jaunākie oficiālie Update , bet cik ilgi Samsung Galaxy S3 jeb 4S pretinieks oficiālos Update saņēma? Necik. Saprotu ka Apple atri griež nost supportu bet tobrīdējā S3 High-End cena bija gandrīz tikpat liela cik 4S, un tomēr, Samsung kā vienmēr pirms jauno modeļu klajā nākšanas izlaiž sliktu Android atjauninājumu, kurš stiprāk ķeras/lago, noslēdz supportu, atslēdz Updates un laiž tirgošanā citus modeļus ar jaunāku OS neskatoties uz to ka S3 līdz pat šodienai ir teicami spejigs pavilkt Lolipop 5.1, tāpat kā Note 2. Tāda gan ir jā tā Sūdsung politika. Anyway Motorola E autora gadījumā ir zelta vidusceļš, bet Lumiai ar nav ne vainas. Gaumes jautājums, bet no abiem es tomēr ņemtu Android.
  12. mrbemvee

    Hostings.

    lvhosting.lv, middle.lv, csh.lv
  13. mrbemvee

    Videokarte

    lololololol kā tu ar pārtiku izdzīvo?
×
×
  • Create New...