Jump to content
GIGN Forum

Loyality

Game Admin
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Loyality

  • Birthday 02/02/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Loyality's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

-9

Reputation

  1. Nu jā, ja visi tagad teiks neitrāli, tad jau jēga no tā īsti arī nebūs. Ja "lielie" spriež balstoties uz mūsu ierēdņu vērtējumiem, tad nevajadzētu būt, ka visi ir neitrāli.
  2. Nu savā laikā par adminēšanu nebija nekādas pretenzijas! Dodu neitrāli, par to vien kad ir skini bijuši, bani un tml.
  3. īstenībā daudziem ši opcija ir noņemta. Un kripat, tu nemaz nezini, kuram ir un kuram nav. Un arī kad bija, uzliekot retu mapi, visi rakstija rtv, un 5 min laikā, tā mape arī nomainījās uz tām pašām. Protams, ir arī izņēmumi un tā.
  4. Loyality

    Iesakam Mūziku

    Tāds tīri spēcīgs....woop woop. http://www.youtube.com/watch?v=SZW7cW2QKf0&feature=BFa&list=FL_pTUBCF2eJF6KqTrXjnU3A&lf=BFp
  5. Bassland taču ar zvirgzdiņu un mbergu spēlē. Interesanti, kāpēc šie nav! Daudzi labi pazīstami, kā arī jaunie gurķi pilns.
  6. Nu, lemj jau lielie. Bet ja ir tam kāda nozīme, tikai atbalstu.
  7. Puisīti, nē nebiju spējīgs....5diena visu paveica priekš 6dienas. Bet skatos, tīri labi esi tāpat atpūties!
  8. Man kaut kas līdzīgs, knapi aizvilkos uz referendumu. Ap 13. + mājās no pirtiņas un tāpat pālī...! Totāli sūdīgi.... Nu vientuļie tēvi, dāmām vienmēr šķiet daudz labāki varianti.
  9. Jā, par reklāmu ir papildus stimuls...! 4 balsis no manis pagaidām!
  10. Patiesībā, šis ari ir lielisks, vienkāršs raksts, kas īsumā raksturotu, tos kas ir par vai pret. Jā, kāds ir lasījis, tad neko darīt... http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/410937-hermanis_18februara_referendums_ir_tests_latvijas_nodevejiem/comments
  11. tieši to pašu nodomāju. P.S Kaut kur dzirdēju, ka latgalē lindermanieši metot skrelapas, kur stāstot par to ka referendums ir par angļu un krievu valodu, tāpēc esot jābalso par krievu
  12. Nu cmmoooooon. Te puse nesaprot, to ka vilkt paralēles ar valodu, un benzīna cenām ir galīgi garām. Ja būs krievu valoda tad, latviešu valoda izzudīs, tas protams nenotiks 20 gados. Būs tāpat, kā ar kuršu valoda, kas pazudīs. Tad uzreiz ir jautājums? Priekš, kam valsti, himnu, karogu, svētkus...tie aizmirsīsies. Visi aizmirsīsies, tie kuri nav mācījušies krievu valodu dzīvojot Latvijā,tiem būs problēmas ar darbu un vēl citas šmuces. Veikalos runās tikai krieviski. Ar visu šo referendumu ir 2vas lietas, kas briest...Putins, te grib uztaisīt mazo Krieviju, ielikt saimā krievus, un tad tik redzēsim, kā nauda plūst priekš Krievu teātriem, piemenekļiem...9.maijs noteikti būs oficiāls svinamais datums "Latvijā" u.c Par tautu un cilvēkiem tāpat būs nospļauties, jo mēs esam kā mazi pakalpiņi Eiropai, kas klausa uz vārda. Par benzīnu, ko tur čīkstēt, mums tur nav nekādas teikšanas, jo tas viss ir piesaistīts naftai, akcīzei un so on. Vienīgi, ja valsts kase sponsorētu starpibu un dāvinātu to, tad, jā , cenas būtu zemākas. Otra lieta, ka Krievija grib ES ieviest krievu valodu, kā oficiālo valodu, respektīvi, to caur mums visu grib panākt, jo kas būs? Mēs būsim vājākais posms ES, un ja vienā no dalību valstīm, tas notiks, tad sāksies čiepstēšana, to valodu pieņemt visā ES. Piemērām kāpēc amerikā, visi tie mulati, ķīnieši, latīņamerikāņi netaisa protestus par valodu? Lai nu kā, te ir ko diskutēt un runāt, bet beigu beigās tas viss ir viens liels bulšits. Tāpēc es noteikti balsošu pret, tāpat aicinu arī visus pārējos. Jo sadzīvot tāpat varēs,kā tas ir bijis līdz šim, ir latvietis - krievs draugi, tāpat otrādi...ir tie krutie kuri speciāli nerunā Latviski, jo ģimenē ir saborēts, ka šī vēl joprojām ir krievija. Un pareizi jau ir, priekš kam tev (rīgā,daugavpilī) vajag runāt latviski, ja viss apkārt ir krieviski runājoši? Uz referendumūūūūū! jā un krievi ir tie lielākie maksātāji? Tie māk tikai netīru naudu bankās turēt.
  13. Lumpy, kārtīgs, apzinīgs cilvēks. Tāpēc, ja tas ko dod,tad tikai atbalstu. Votes, manā skatījumā, nepieciešamas, ja mapes tiek maltas pa rinķi,un nekādā dažādība neparādās, lai būtu dažādība,līdz ar to interesantāk.
×
×
  • Create New...