Jump to content
GIGN Forum

Krip

Mirstīgais
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About Krip

  • Birthday 04/15/1992

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Krip's Achievements

Geks

Geks (4/23)

-3

Reputation

  1. Lieta sekojoša, nesen nopirku portatīvo un viss itkā zajebis, bet piem cs un dažas citas spēles neparāda pa visu ekrānu, kā to varētu labot? Nokačāju medal of honor tā bija vienīgā spēle, no kādām 5 izmēģinātām, kas gāja uz pilna ekrāna, kapēc tā? Bildē redzams, kā tas izskatās. Tas kā ir screenā man arī sāka parādīt tikai šodien, iepriekš bija tā, ka gar malām melns viss un pa vidu tikai mazs logs csam, nav īsti laba spēlēšāna. + varbūt ir iespēja viņu uzmest uz lielā ekrāna, jo man ir savienoti 2 ekrāni kopā uz vienu kompi. p.s tas nav windows mod
  2. Pievienojies, nenožēlosi! Lai arī pašlaik mums ir tikai viens servers, ir gaidāmi vēl pāris serveri, bet tas tālākai nākotnei. Mūsu forums: http://found.lv/f/ Mūsu bani: http://found.lv/amxbans/ban_list.php Mūsu stati: http://found.lv/stats/hlstats.php Mūsu serveris: dd2.found.lv:27015 Un izņemot to mums ir vēl daudz visdažādāko konkursu, aktīvas diskusijas forumā un jauki cilvēki, mēs Tevi gaidīsim mūsu pulkā!
  3. Nu ja godīgi tad baigā hujņa, nezinu vai tā vajag darīt, man liekas, ka pats arī sevi tikai pazemosi un nu runājot par to, kas ir krutāk būt automehāniķim vai augstskolas studentam, nu hz hz, kas kuram. Lai veicas sievas dēļās.
  4. Ieiet iestatījumos un pārslēgt uz parasto modu, ja neļauj tad iespējams video kartei tev ir aizmetis ciet un tapēc viņs automātiski liek software modu.
  5. Krip

    Nakts Riita Spams

    vakar karoč norāva jumtu, nokliedzāmies karokē dziedot labas latviešu dziesmas + traki piedzērāmies līdz pulksten 8 rītā, tagad karoč viss sāp, tikai nezinu kapēc un jārāpo gulēt.
  6. Krip

    Physical Drive

    čau, man ir tada problema, ka ieprieks norm speleju nba 2011, bet vinam ir nepieciesama proga Virtual CD v10, vinam ir beigusies license, nu pilnigi nekur vinu nevaru atrast, ludzu palidzat, ja jums ir bijusi saskarsme ar so progu, busu pateicigs. Nezinu, kas tur ir vajadzigs, bet nu vins prasa kaut kadu serial nummberu, kuru es nekadi nevaru atrast. Ludzu palidzibu, iespejams te ir kads, kurs ari ir spelejis nba un tur ari ir bijusi vajadziga si proga. p.s nejauciet ar demon tool.
  7. Serveri dd2.ifun.lv / de_dust2 only zm.ifun.lv / zombie mod war3.ifun.lv / war3 mod Ban lists Forums Ienāc http://ifun.lv , forumā notiek visdažādākie interesanti konkursi, ir iespējams laimēt arī labākas balvas par ipunktiem. DD2 konkursi, nominācijas u.c interesantas lietas. p.s mums ir arī jauns mājas lapas dizains.
  8. Serveri dd2.ifun.lv / de_dust2 only zm.ifun.lv / zombie mod war3.ifun.lv / war3 mod Ban lists Forums Ienāc http://ifun.lv , forumā notiek visdažādākie interesanti konkursi, ir iespējams laimēt arī labākas balvas par ipunktiem.
  9. Serveri: [Zombie+War3FT]: ZM.REVENGE.LV [base Builder]: BB.REVENGE.LV [Jailbreak]: JB.REVENGE.LV [Dust2land]: DD2.REVENGE.LV [surf]: SURF.REVENGE.LV Apraksts: Neko garu nerakstīšu, tiem, kam interesēs ienāks, cupi, nominācijas, konkursi, sotw, potw, kotw, dd2 konkursi un daudz, kas cits interesants, kas jums varētu patikt, ja vēlies pievienoties, dodies -> http://revenge.lv Visi serveri ir ļoti apmeklēti un gandrīz vienmēr pilni
  10. Serveri: [Zombie+War3FT]: ZM.REVENGE.LV [base Builder]: BB.REVENGE.LV [Jailbreak]: JB.REVENGE.LV [Dust2land]: DD2.REVENGE.LV [surf]: SURF.REVENGE.LV Apraksts: Neko garu nerakstīšu, tiem, kam interesēs ienāks, cupi, nominācijas, konkursi, sotw, potw, kotw, dd2 konkursi un daudz, kas cits interesants, kas jums varētu patikt, ja vēlies pievienoties, dodies -> http://revenge.lv
  11. Pārlasīju vēlreiz sadaļas noteikumus pie accesiem un neko tādu, kas neatļautu lietotājiem izteikties nepamanīju, tapēc ja var tad izteikšos. Par šo cilvēku uzskatu, ka viņam būtu jāpiešķir tiesības, manuprāt šeit ir gana ilgu laiku, reportos arī ir redzams, kā arī serverī stulbības nedara un ir pat varētu teikt ļoti kluss, jo nav nācies baigi redzēt, kā viņš ar kādu čatotu vai runātu, tapēc atbalstu šo cilvēku, lai tiek, jo serverī bieži vien ir bardags, ceru, ka tikai status nesakāps galvā un pienākumu pildīs godam, lai veicas. edit : nu atvainojos, ka neapskatījos tur, tad neko darīt izcietīšu to sodu.
  12. To arī darīšu, paldies, ka pateici, domāju, ka tiek arī pirātiskie. Var slēgt.
  13. Čau visiem velniem, es gribēju pajautāt, kas gignam ir pa versiju? Jo, kad mēģinu ieiet, rāda, ka versija pa vecu Tapēc gribētu spēlēt pie jums, bet nevaru. Man 1.1.2.3 versija. p.s sry, ja šāda diskusija ir bijusi.
  14. Krip

    Nakts Riita Spams

    Vecais gads aizvadīts, tagad sajūta, ka kāds vislaik stāv blakus un sit pa galvu, bet kopumā ir ok Laimīgu jauno, šodien jāturpina
  15. Krip

    Nakts Riita Spams

    Nu beidzot dodos gulēt un, lai jums laimīgs jaunais 2011. gads, līdz nākamam gadam Lai arī cik dīvaini tas neizklausītos.
×
×
  • Create New...