Jump to content
GIGN Forum

Sh0n

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sh0n

  1. http://creed.lv/ - Atvēries jauns Gaming projekts, jauka aministrācija, ļoti labi nokonfigurēts serveris, ērts spēlēšanai. Pievienojies, nenožēlosi!
  2. FROZE.LV Mēs piedāvājam diezgan plašu spēļu serveru izvēli. DD2.FROZE.LV // Dust2Only CS.FROZE.LV // PUB JB.FROZE.LV // JailBreak MC.FROZE.LV // Minecraft Mājaslapa arī ir diezgan izskatīga http://froze.lv/ Meklējam aktīvus PUB adminus, jo pub serveris ir pilnīgi pārtaisīts, uztaisīts labai un ērtai spēlēšanai, nav pārspīlēts ar pluginiem. Pievienojies mums http://froze.lv/
  3. Jauns Counter-Strike portāls. Mums ir divi serveri. 1. DD2 Only. 2. WAR3+ZM http://froze.exg.lv/ Pievienojies!
  4. dos gan jau 3 ir ieregistreti no man is 15ls konta jau ir tur nav janem kredits nekaads varam notesteet pat nenjemot krediitu ja neticat
  5. Sveiki, kā sapratāt pēc topic title, dodu 2.50ls katram par registraciju saitaa smscredit jums bus janosuta vinjiem 1.santims un japieregistrejas, un par to es sanjemshu 5LVL Katrs kas pieregistrejas sutu 2.50 uz kontu, jums ir jāatsuta man savs e-pasts vai arii telefona numurs lai vau uzaicināt. Pēc registrācijas sūtiet konta datus, lai varu pārskaitīt 2,50Ls Paldies!
  6. Iedat kāds linku uz instalu priekš css.gign.lv servera nokačāju no kso tā css neiet! Paldies!
  7. www.overgaming.lv cs. overgaming.lv - pub serveris mc.overgaming.lv - Minecraft serveris www.overgaming.lv/f/ - Forums Pievienojies mums ir atsuacīga administrācija!
  8. VIDEO LINKS : Autors : Guntis(skinz)
  9. WWW.COIN.LV DD2 Land SERVERIS : coin.retry.lv Mājaslapa : http://coin.retry.lv
  10. Vai nu valve mapē palaid hlds.exe un aidā!
  11. Nopērc steam varbūt tad aizies. Vai arī pamēģini kso cs.
  12. http://baltic-ireland.ie/2010/02/13736/ 1min darba.
  13. Uztaisi katram serverim atsevišku datubāzi XP.
×
×
  • Create New...