Jump to content
GIGN Forum

Moonlight

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About Moonlight

  • Birthday 01/24/1986

Profile Information

  • Location
    Latvia , Limbaži

Contact Methods

Moonlight's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. parinstaleju firefox , tagad viss iet
  2. esmu gajis ari caur i-explorer , bet ne vienmer ir ok , dazreiz atver bildes , bet dazreiz nee..
  3. man ir sekojosha problema - ieejot draugiem.lv portala es nevaru redzet cilveeku bildes un komentarus par bildeem... tad , kad apmekleju citas lapas , un gribu apskatities bildes, man firefox kreisaja apakseja sturi parada javascript un k-kadus ciparus , sakuma domaju , ka kaut kas ar javu , izdesu , novilku pa jaunam nekas nemainas... varbut kads varetu pateikt no ka tas varetu buut , jau ieprieksh paldies!!
  4. man atkal valda 4-as peles par 90 sant... varbut kads grib kadu nopirkt ? var ari sarunat ta : ja perk vienu parejas visas par brivu!
  5. vareji jau Desperados vismaz nesutit savu servera reklamu pa pm...
  6. nu varbut ka daziem nepatik ka raksta private messages , bet nu ja var , tad viss ok
  7. tuvakaja laika varetu kaut ko noziedot , bet ja negribas iet irc`a var sazinaties ar gign memberiem caur forumu , nosutot pm ?
  8. jaa , es ari esmu lepns , ka noziedoju gignam 25 ls un iespejams , ka noziedoshu vel kaut ko... prieksh laba servera jau nav zheel bet vispirms janoperk labs datorkresls
  9. a ko maina ja viens noziedo 15 ls , cits varbut 50 ls , un iespejas abi sanem vienadas... un vel viena lieta ko gribas zinat: kas mainas no ta , ja tu iegusti respektu adminu acis ?
  10. iesakumam pietiktu ar shiim komandam...
  11. Sveicinati! Velejos palugt sev kadas tiesibas uz gign servera , butu labi , ja vismaz uzliktu kick , slap , slay! Esmu bijis admins ari vairakos serveros uz 1,5 , ta ka nevaretu teikt , ka nemacetu atskirt chiiteri no laba speletaja. Un vel viena lieta - lai reg. uz gign bija jamaksa 10 ls , bet es noziedoju vairak (macho zinas cik precizi). Info par mani : Vārds : Gatis Vecums : 19 Bijušie klani : aJk , MisTag0. P.S. tie kas mani iisti nezin , iesaku neko lieku nerakstit. Ar cienju , - Moonlight
  12. ar jau visadi gadas.
  13. Strategy - (nu vnk bez tam nekadi nevaru uztikt) Pamatojums?Izraisa domashanu. Red Alert 2 , Heroes 3 (Shadow of death) , Cossacks , C&C, Diablo2 , Lineage2. un vēl daudz dažādas. Driving - Colin Mcrae 2 , Colin Mcrae 2005 , GTA SA , GTA Vice City , NFSU2, Motocross Madness un protams vēl visādas. Vēlaties pamatojumu? Patīk dauzīt mašīnas un močus. Sports - NBA 2005 , NHL 2005 , FIFA 2005 , Rugby , Tiger Wood PGA Tour. Pamatojums? Saspēlējos sporta speles un tad trennējos dzīvē , bet ja nopietni , tad visvairak dievinu NBA un NHL , jo ar tiem aizraujos arī dzīvē. Shooting - Hitman Contracts , Counter-strike 1,5 & 1,6 , No One Lives Forever , Return to Castle Wolfenstein , Call of duty , Medal of Honnor , Unreal tournament , Doom 3. Manuprāt, šeit pamatojums nav vajadzīgs. Tad nu vēl dažas - * The Sims Hot Date. Pamatojums? Varbūt tāpēc, lai zinātu kā ar meiteni būtu vēlams uzvesties randiņā. * Sims 2 , Pamatojums? sk. iepriekš. * Sim City , Pamatojums?Kurš gan šad un tad nav vēlējies uzcelt savu pilsētu. * Sim Coaster , Pamatojums? Arī atrakciju parku gribās pabūvēt. * Štirlics 2 - nav komentāru. Šoreiz nebiju slinks , . Tas nu laikam arī būs viss.
  14. liels paldies tev SKa, tiešām palīdzēji.
×
×
  • Create New...