Jump to content
GIGN Forum

WangRuLang

Mirstīgais
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

WangRuLang's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-4

Reputation

  1. Oij nu Tāds Varonis Natij tu mums esi. (clap)
  2. Admins uzvedas neadvekāti. http://stats.gign.lv/hlx/hlstats.php?mode=chathistory&player=64 Lūk ši paša admina čata izraksts, kādus vārdus viņš pats lieto jūtoties visvarens. Viss ko viņš dara ir lamājas un nogago tos, kas protams lamājas pretī.
  3. Lkm esmu neveiksminieks ar 3 coal :DDD
  4. Topika derīguma termiņš 2 nedēļas. Pagājis mēnesis, neredzu neko pozitīvu. Nē Epix, vnk, lai cilvēki, lieki vairs nespamotu te iekšā, tu varētu aizvērt ciet.
  5. Vrb nahrinizēt tf2, nevajadzēs adminus? Nu ja nevaig, tad nevaig. Neiešu tak lūgties. Tērētu es jau savu laiku un darbību, kaut cik kārtības ieviešanai. Varat slēgt ciet. Visiem tiem, kas bāž kaut kādus mīnusiņus un nespēj izteikt viedokli, lai jums jauka diena.
  6. Sveicināti. Pagājis diezgan ilgs laiciņš. Varētu pateikt kāds gala vārdu vai kaut ko tamlīdzīgu. Pēdējās dienās neesmu bijis tāds rupeklis, kad varu spēlēju.
  7. Vajag palīdzību.Man visu laiku met ārā no TF2. Saka ka .exe stoped working. Viss sākās no pēdēja update. Tad vēl man neiet dažas mapes. īsti neesmu vēl atkodis kuras bet zinu ka viena ir Cp_mansion. Nu tā event mape.Izmetas šāds error un tf2 izsledzas. http://www.bildites....h9objnoa2ty.png Tad vēl dažreiz ir šāds error. http://www.bildites....hc2n8uyt1yp.png . tas ir kad esmu kādā serverī un mainās mape, parādās "Sending client info" tad viņš uzmetas. Es esmu Izdzēsis un pa jaunu instalējis tf2 kopā jau 3 reizes. Vienu reizi esmu pa jaunu instalējis steam. Nav vairs jausmas ko varētu darīt. Tāpēc griežos pie Jums Paldies, saņēmu palīdzību. Viss iet
  8. Ja taisits kā katrs grib, tad nebūs vsp tautas. Vajag dažādibu. Kā arī kpc pubā nevar būt goldrush un dustbowl? Man liekas ka ir labi kā ir. Izņemot par tiem scramble. Ka ja viņu uzliek, tad neatjaunas laika limits no jauna, bet piem turpinās. Jonepaitk ka mapei paliek 20min, uzliek scrambli cilveks un atkal 1h.
  9. Pārdodu SOLD http://steamcommunit...561198024245097 Aicinat steamā. Pienēmu arī crafting cepures kā 1 ref un paperhat kā 1 ref.
×
×
  • Create New...