Jump to content
GIGN Forum

BullsEyE*

Game Admin
  • Posts

    592
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by BullsEyE*

  1. Iegāju pēc ilgiem laikiem uzspēlēt MM, visiem pings uzlec ap 200. Skaidrs, viss ir updeitots līdz nelabumam.
  2. Kādus 3 mēnešus atpakaļ nopirku SportsDirect`ā Nike basketbola apavus uz atlaidi pa 70 eiro. + vēl iedeva 10 eiro dāvanu karti. Katru dienu nēsāju, nekādas problēmas. Ja SportsDirect nopirka Sportlandu, tad kāpēc cenām ir tik liela atšķirība?
  3. Vai tad nav galvenais, lai citi redz, cik tev kruti skini?
  4. Itemi un kastes no jaunās operācijas krīt tikai tiem, kas ir nopirkuši to operāciju? Vai visiem?
  5. A kāda jēga no tā overwatch? Par to kaut ko dod? 3 demkas laikam esmu noskatijies.
  6. Nu man izskatās šitā. Šad tad trāpās kāds russkijs, bet normāls.
  7. http://csgo.gamebanana.com/tools/5684 un lieta darīta
  8. http://elitedrop.ru/ Adrese kurā pa lēto var vērt vaļā kastes. Viena parastā kaste maksā 99 rubļi, kas ir aptuveni 1.17 eiro. Pats izmēģināju, viss kārtībā. Naudu pārskaita momentāli, un itemus nav jāgaida stundām. Atsūta uzreiz. Augšā parāda nesenos dropus. Un nav tā ka tikai zilie krīt. Protams, krieviski viss tur ir.
  9. Man liekas, ka to nekur nevar redzēt. Vismaz man kad tā bija, nekur nevarēju atrast. Visu laiku mēģināju ar kādu treidoties, lai zinātu, ka bans ir beidzies
  10. Značit nav māte. Tajā sarakstā nav Latvija
  11. Paldies par izskaidrošanu. Vakar vakarā sūdīgi nospēlēju, bet vienalga bija uzvara. Savācu laikam 13 killus un 1 mvp. Pacēla ranku
  12. Niknais 2 dienu laikā 2 reizes paspēj nokrist uz LEM un tikt atpakaļ uz Supreme. Mani jau nedēļu nepārmet uz LEM no LE, kaut gan praktiski ir tikai uzvaras ar normālu punktu skaitu un mvp. Šodien nokapājām neizšķirti, Niknajam rankups, man nehuja.
  13. Jaunā ranku sistēma ir vēl vairāk sapista, nekā bija iepriekš.
  14. Vēl kāds pēc pēdējiem updeitiem nevar vērot kā friendi spēlē? Connection failed after 30 retries. SF GetLootListItemIdByIndex called on an item with no loot list. Only crates and quests are supported
  15. Kādam pēdējās dienās ir bijis runkups? Čota man kkur aizkavējies. Bija LEM, nedēļu atpakaļ nokritu uz LE. Tagad spēlēju, spēlēju, 6-7 mačus jau vinnēju. Vakar un šodien pret Supreme jau sanāk spēlēt. Vidēji 5mvp spēlē, killi arī pāri pa 20. Runkups nav. Pirms tam kad biju nokritis, 1 spēle un atpakaļ uz LEM. Cik zinu, tad Niknais jau kādus 14 mačus pēc kārtas bija paņēmis, uz Global netiek. Vai man arī tas ir tāpēc, ka jau otro reizi nokritu?
  16. BullsEyE*

    Lietoti PC

    Ar tiem, kas ir tavā pirmajā postā, ne ar vienu tu nepaspēlēsi cs:go ar normālu fps. Man pēc parametriem ir kkas līdzīgs kā tas pirmais, tikai procesors biki labāks, un fps 70-100. Dažreiz ap 50. Kur nu vēl GTA V. Pasūti pie atkara jaunu, un būs ok.
  17. NAHUJ TU EJ MĀCĪTIES, JA TU NEGRIBI PATS NEKO IEMĀCĪTIES UN DARĪT????? Un šitādi pēc tam vazājās pa stroiku un čakarē nervus. Paši neko nesaprot, un tad parastie strādnieki ir vainīgi.
  18. Varēji ielikt kā ar labo taustiņu šauj, un kā ar kreiso
  19. Tikko gribēju uzšaut MM. Beidzās warmup, parādās scoreboard ar rezultātu 0:0 un MM beidzās
×
×
  • Create New...