Jump to content
GIGN Forum

The M

Game Admin
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The M

  1. No manis REC, vispar uzskatu, ka css ir nepieciesami admini, jo, it ipasi pa dienu, chiteru netrukst. Ka ari deretu paskatities uz vietejiem speletajiem, kas jau sen ar adminiem pazistami un gandriz jau vispar vairs netiek parbauditi, no malas. Ka foruma, ta serveri, manuprat, sis lietotajs ir tikai +. Protams, vienmer jau var nonemt nost, ka ari tos flagus ar kuriem paspeleties vairak var jau ari uzreiz nevienam nedos..
  2. Tā jau serverī normāls čalis(vismaz cik es redzu), bet adminam ir jābūt arī aktīvam forumā, kā arī nav neviens admins, kurš ieteiku. Ja būtu man pirmstam PM atsūtījis vai sarunāji serverī, varētu mani rakstīt klāt, lai gan jauno adminu vārdi šajā gadījmā īpaši nestrādā.. No manis ANTI.
  3. foruma paroli meiģināji?
  4. šis laikam pārtrumpo kriewa pieteikumu. bet nebūs, puis, nekā personīga, paspēlē ilgāk, lai serveris var tevi izpazīt, kā arī centies būt aktīvāks forumā.
  5. Nu redz, es tev jau teicu, ka nekā nebūs.. Igor, tu jau pats neko neprasi, tāpēc arī nedod.
  6. No manis REC, kā jau biju solījis. Par laimi viņš vairs nav tas mērkaķis, kuru mēs visi ienīdām un sapņojām par viņa pakāršanu, viņš ir manāmi audzis(pārsvarā prātā, ne augumā). Domāju, viņam ar acc lietošanu problēmu nebūs, jo cik esmu redzējis serverī, noteikumus labi zina, protams, ja vispār tiks pie acc. Manuprāt, šim praņikam acc iedot derētu, bet es uztraucos, kā būs ar sadzīvošanu ar pārējiem adminiem un vecajiem css bukiem, jo daudzi viņu vēl atceras, kā cheeky monkey.
  7. Labvakar, lūdzu noņemt man acc, jo, sākoties mācībām, esmu apņēmies koncentrēties jūrskolai. Bija interesanti un tai pašā laikā brīžiem grūti uzturēt kārtību serverī. Palikšu uzticīgs gign'am, bet vairs nevaru šo atbildību uzņemties , jo būt par labu adminu ir pārāk laikietilpīgi, un es labāk aizeju, kamēr mani atceras ar labu, nekā kā neaktīvu adminu. Viens lūgums - neiedaliet manu acc kādam jauniņajam, labāk lai paliek tukša vieta, nekā kādam spēļmantiņu uzdāvināt. Bija prieks sadarboties, The M.
  8. Esmu viņa vecuma, bet attieksme pret mani bija citādāka, jo es pieteikumu rakstīju tikai pēc 2-3gadu spēlēšanas gign'ā. Tā kā vecums nespēlē tik ļoti. Bet nu par tēmu, te nekā nebūs, tač slēdziet ciet.
  9. Pat viena diena nav, paspēlē vēl kādu laiciņu, šaubos, vai war3 ir tik dramatiska situācija, ka tev acc dos..
  10. Nav regnick, nav acc, tas jau te ir izrunāts, tā kā noliec to 1.50, lai var izskatīt tavu kandidatūru
  11. Kad vēl spēlēja bija sakarīgs čalis, spēlēt prata un ar stulbumu neizcēlās, ja būtu aktīvs un būtu man acc jau kādu laiku gan jau, ka rec ieliktu, bet parcik esmu jauniņais adminu rindās, tā kā nekas no manis nespīd. Bet cik atceros, tad tikai to labāko. Ienācu tik, lai izpaustu savu viedokli par džeku, kas varbūt būs nākamais kolēģis.
  12. Gucci, problēma ir tāda, ja ka jaunie admin bieži vien baidas kādu apklusināt, jo par viņiem tā jau visi sūdzas, lai gan dažreiz bezmērķīgi, tā arī rodas šīs nekārtības. Es arī jūtu, kas tiek respektēti un kas nē. Gucci, lai cik neticami tas izklausās, bet tiešām ir brīži, kuros kāds no jaunajiem pietrūkst. Stouneri, kāds sakars taam postam ar manu pieteikumu šeit?
  13. Nu es vēl par aflu uztraucos Nu es jau biju domājis pēc otrā viļņa, bet tomēr nenocietos P.S. zinu, ka man nevajadzētu atbildēt
  14. Jau kādu laiku cenšos sadūšoties un uzdrukāt pieteikumu, tā kā redzēs, ko lielie teiks.. Īsumā par mani - Mani sauc Toms, tikko pabeidzu 9.kl [dažiem šitas būs pārsteigums], brīvajā laikā eju uz kačalku, ļoti patīk futbols, kā arī citi sporta veidi, kā arī pa kādai ballītei ar sanāk. Gign'ā biežs viesis jau esmu diezgan sen, ar dažām pauzēm, tā kā vietējo publiku pārzinu ļoti labi. Admins @css esmu bijis tādos serveros kā wnb,exc un pāris cw/mix serveros. Čīterus saost protu, gan jau admini to ir pamanijuši, jo regulāri nostučīju kādu adminčatā vai forumā. Uzskatu, ka būšu labs admini, un man esot serverī būs kārtība! Admini, kas mani atbalsta - Niknais, Maddn, Kapcconij. Gan jau, ka vēl kāds, bet nepaspēju apjautāties nevienam citam. Regniks: The M stati
  15. CSS serverī jau ļoti ilgu laiku nav pievienota neviena jauna mape pie mapcikla. Kā arī pelēkā masa pārāk bieži sabalso dd2, italy, office.. Kā to visu labot? 1) Pievienot pāris jaunas kartes mapciklam 2) Uzlikt kādu limitu kartēm, pēc cik ilga laika drīkst atkal spēlēt atkārtoto karti 3) admini varētu biežāk likt mapvotes uz tām kartēm, kuru mapciklā nav (Bet šī īsti nav tā problēma, jo admini ir diezgan atsaucīgi, ja palūdz uzlikt kādu nespēlētu karti)
  16. The M

    Css Rageball

    Būtu cits datums, es vēl varētu, jo man izlaidums tieši tajā laikā iekrīt :/
×
×
  • Create New...