Jump to content
GIGN Forum

PIONIERIS

Mirstīgais
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    wonderland
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • AIM
    NEKAD!
  • Skype
    choaes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PIONIERIS's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

10

Reputation

  1. Es tikai ielogojos pēc gada, lai uzrakstītu lol
  2. Kāds zin kādu labu youtube converteri ar iespēju ielikt vairākus linkus vienlaikus? 1by1 būtu tik ilgi, paldies jau iepriekš.
  3. http://www.esports.lt/news/show/17028/Baltics-CSGO-Pro-League-by-Ozone/#comments gl lv komandām!
  4. Drīzāk vairak skanošo par killu, nevis kaut kādas auto bruņas, nav nekāds dm. Tas tomēr dod mazāku dmg, pirmajā roundā ar tādam skraidīt būtu diezgan smieklīgi.
  5. Miljards informacijas internetaa par videokartes iestatijumiem prieksh laba fps, bet 1.6 ir kubiku speele un ja tas ir nonsteam saliekat vecaas komandas un visam jabuut okay,plus ieliekat vel refreshrate proti freq atkariiba no hz jusu monitoriem, ja ir steam tad tur ir jauni updeiti un jauni sudi, viss ko zinu ir ka ir jaliek fps_max 101 - gl_ansio 0, ex_interp 0 rate 100k. Nonsteamaa propertijos freq jaliek.
  6. Var kāds iemest man v34 css linku uz download, gigna failos ir jareģistrējas un citur galīgi nesanāk atrast.
  7. Negribu aizrauties ar nosodīšanu, bet ar komandām cl_dlmax 756 un vel pāris, es vairs nevēlējos skatīties tālāk. Nav ne mazākās nojausmas kur tu to izrāvi, bet varu pateikt, lai spēlē ar parasto konfigu , parastajām komandām. Tu vari vienīgi mainīt settingus labvēlīgāk video kartei.Vairak recoil un citus sūdus ietekmē peles dpi,herci, monitors un skills. Kad vēl pa īstam spēlēju visādos SWE ladderos n stuff, sapratu kad personal performance ir labākais kas var būt. Vienīgi vari pievienot gl_NEAREST un gl_picmip, ja problēmas ar fps. p.s Tās sajauktās kommandas visticamāk ir pie vainas.
  8. Es nevēlos dabūt warn, bet kāda velna pēc te domas izsaka parasti mirstīgie? Vai man ir display bug un nerāda zilo/sarkano krāsu forumā,vai ?
  9. Man pirms kaada laika bij mx518, parinstalee draiverus ,viss ko varu ieteikt. Un ar hidusbf neesi niekojies?
  10. Jebkaadi ieteikumi kaa palielinaat fps un dabuut taa lai nedropojas vairs, manam pc pec idejas butu javelk un nekas nav nojuudzies, tagad meginaasu iztiriit no sliktajaam lietaam ventilatoraa bet buuushu pateicigs par jebkadu svariigu INFO fps gamos, source un 1.6 vilka uz max;(
  11. Gaidi ar maisu kad kaads atbildees
×
×
  • Create New...