Jump to content
GIGN Forum

demy

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

demy's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-2

Reputation

  1. Pagaidām tikai PUB serveris - cs.visulaiku.lv http://visulaiku.lv http://visulaiku.lv/forum/ Ienāc , reģistrējies un izpriecājies. Paldies. (Moderātori , admini , banteam ir vaidzīgi)
  2. Pagaidām tikai PUB serveris - cs.visulaiku.lv http://visulaiku.lv http://visulaiku.lv/forum/ Ienāc , reģistrējies un izpriecājies. Paldies.
  3. demy

    Tipisks Plugins

    Sen nebij redzēts cilvēks kurš vel cilvēkus sauc par dauņiem ... un tas nebij redzēts nekādā komūnā , bet aceros tas bij ctts kad varēja pelnīt naudu , bet es domāju to visu vienkārši parveidot apr punktiem
  4. demy

    Tipisks Plugins

    nav nekā tur ! UP
  5. demy

    Tipisks Plugins

    mjam ja saprastu no tam lietam kaut ko
  6. demy

    Tipisks Plugins

    Varbūt kāds zin kur dabūt tādu plugīnu ? Nu piemēram - Nospēlēju 2stundas serverī , un man pienāks 1 punkts , kas uzrādas webā kaut kur nu katram profilā rādas cik punkti. Liels paldies , cerams sapratāt ! Domāju ja nezini un gribi gudri nodirst vari te nerakstīt !
  7. http://visulaiku.lv connect cs.visulaiku.lv mu.visulaiku.lv
  8. Counter-Strike PUB serveris: cs.visulaiku.lv Forums Mu online: mu.visulaiku.lv Tas tā īsumā ! http://visulaiku.lv
  9. zinu kad vis ir runāts bet tpt. krč man ir uzlikti pod boti , bet ir viena problēma. saiet pilns serveris pats netieku iekšā. Kā lai uztaisa kad tu ej iekšā viens iziet ? esmu mēģinājis ar to max 32 , utt , nekas galīgi nesanak , vis tas pats . Varbūt kāds ir kaut ko atklājit vai kaut ko var ieteikt pa šito laiku ? Lietoju LHC , un netieku servera konsulei klāt , lūdzu pa tēmu ! Nevienā topica nebiju redzējis kā īsti sataisīt lai kiko ara viņu !
  10. http://visulaiku.lv Connect cs.visulaiku.lv Norisinās arī STEAM KONKURSS ! Visulaiku.lv ir visulaiku viens no labakajiem geiminga portaliem Latvija. Kurš pilnveidojas ar katru dienu un ir spejigs istenot jusu velmes . Musu komanda sastav no vairakiem saprotošiem cilvekiem šaja joma. Kuri ir gatavi palidzet un uzklausit jabkuru no jums. Mes pašlaik esam palaiduši vienu counter-strike serveri. Jūs jautasiet kapec nosaukums ir tieši "Visulaiku.lv". Atbilde ir pavisam vienkarša. Jo šis vards asocejas ar tadiem vardiem ka visulaiku labakais, "foršakais", superigakais counter-strike serveris. Bet musu merkis ir, panakt lai šis nosaukums beiktos ar tadu vardu ka visulaiku labakais. Cerams šis merkis piepildisies pavisam driz un musu komanda ar augsti paceltam galvam vares apgalvot, ka mes esam visulaiku labakie, ja ne paši labakie tad vieni no. Tatad ceram uz jusu palidzibu un atsaucību lai tas viss piepildas. Kā ari novēlu labi pavadit brīvo laiku, vai arī no visas sirds atpūsties, bet tanī paša laika cienīt ši projekta apmekletājus. Ar cieņu, jūsu visulaiku.Lv
  11. demy

    Steam Konkurss

    Vīnētājs varēs izvēlēties ! Steam Counter-Strike 1.6 + vel dažas spēlītes Vai Steam spēle jusu akontam 4ls vērtībā ! Kas jādara ? Ejam uz cs.visulaiku.lv serveri un spēlējam tik ilgi kamēr ir kopumā nospēlētas 200 stundas ! Kā uzināt cik stundas tu jau esi pavadijis serverī ? Ej uz: http://visulaiku.lv/stati/ un meklēšana ieraksti savu niku , tad uzpied virsu. Kreisajā malā jābut "Online Time" un tur uzrādis , stundas un minūtes piemēram - Online Time 00:12:40 Tad kad tur bus jau uz tava nika : Online Time 200:00:00 , tev jāraksta man vai "Zunda" uz PM (Privāto ziņojmu) Vēstules nosaukumam jābūt STEAM ! Vēstulei jaizskatās šādi: Links uz statiem (piem. http://visulaiku.lv/stati/player.php?id=470) Kontaktinformacija (piem. skype: niks) Aceries , vines tas kas nospēlē 200 stundas un pirmais mums to paziņo ! Steam bus iekļautas netikai Counter-Strike 1.6 , bet ari citas spēles !
  12. Vai kaut kur ir iespejams vel dabut tos multi-kil utt soundus kjip ka gign.lv ? Nu tas ultimate tas man neder , nu reali vaig ta ka gign , lai pat ari nav skanjas tikai uzraksts , megjinaju labot ultimate pluginu lai tikai tur rada tos multikill bez headshot un parejiem tekstiem , nesanaca parak daudz errori bij Tad ludzu kads nevarētu , padalīties ar šo normālu pluginu ? Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaldies !!!
  13. http://visulaiku.lv Connect cs.visulaiku.lv Visulaiku.lv ir visulaiku viens no labakajiem geiminga portaliem Latvija. Kurš pilnveidojas ar katru dienu un ir spejigs istenot jusu velmes . Musu komanda sastav no vairakiem saprotošiem cilvekiem šaja joma. Kuri ir gatavi palidzet un uzklausit jabkuru no jums. Mes pašlaik esam palaiduši vienu counter-strike serveri. Jūs jautasiet kapec nosaukums ir tieši "Visulaiku.lv". Atbilde ir pavisam vienkarša. Jo šis vards asocejas ar tadiem vardiem ka visulaiku labakais, "foršakais", superigakais counter-strike serveris. Bet musu merkis ir, panakt lai šis nosaukums beiktos ar tadu vardu ka visulaiku labakais. Cerams šis merkis piepildisies pavisam driz un musu komanda ar augsti paceltam galvam vares apgalvot, ka mes esam visulaiku labakie, ja ne paši labakie tad vieni no. Tatad ceram uz jusu palidzibu un atsaucību lai tas viss piepildas. Kā ari novēlu labi pavadit brīvo laiku, vai arī no visas sirds atpūsties, bet tanī paša laika cienīt ši projekta apmekletājus. Ar cieņu, jūsu visulaiku.Lv
  14. demy

    Steelseries Konkurs !

    nu blja ej attisties !
×
×
  • Create New...