Jump to content
GIGN Forum

bandis

Mirstīgais
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

bandis's Achievements

Geks

Geks (4/23)

-2

Reputation

  1. Ok, sarunāts! Diezgan bieži viņš ir severī.
  2. Sveiki. Rakstiju worm`am bet teica lai griezas ar šo probēmu pie adminiem. Lieta sekojoša. war3.gign.lv serverī spēlē tāds spēlētājs kā Krutais. Par viņa izteiciniem, aizskarošiem vardiem, nicinosu attieksmi..bet tas nav tas svarīgākais. Tagad viņš no draugiem.lv dabujis manu bildi, ielicis savu SPAY ar uzrakstu mr. dirsā pisējs. Tā ir pilnīga cieņas aizskarsana. pieprasiju lai bildi izņem, bet nekas nelīdz. Pieprasu viņu izbanot no gign, sakarā ar smagu noteikumu pārkāpumu- cienas aizskarsana interneta vidē, par to draug pat krimināllikums. Demo var redzēt, piemēram vakardien, 29.03 ap 00.00 naktī, ice_world mapē vai pool_day. Paldies un ceru uz sapratni.
  3. Ja es izskatos pēc 13 gadīga puisīša pēc kā tu izskaties? Tu paseko līdzi savam runāšanas stilam serverī, būdams vel kā admins, kam jārāda priekšzīme. + vēl pa csay mat pered matam! 28 gadīgs cilvēks, itkā būtu jābūt sakarīgam un domājošam cilvēkam. Tur jau tā lieta, ka te liela daļa adminu jūtas kā neaizskarami dievi, nedod dievs kāds muti atvērs, tā laika paši citiem sliktu priekšzīmi rāda, un nevar pat nobanot acīmredzamu chīteri. p.s. kauns 28 gados lolot un p0k3 l33t
  4. Niks ir reģistrēts, šodien. Par adminiem. pikaso man liekas ir vienīgais, kurš mani te vislabāk pazīst un varētu rekomendēt mani. Kā arī ceru, ka kāds admins, kurš bieži apgrozas war3, jo mani tur bieži var satikt. Ar adminu CyR bieži nākas saskarties serverī, viens no aktīvākajiem adminiem, varbūt viņam būs ko teikt.
  5. Mums svaruzālē ar nesen uzradies kurmis/žurka. Vajag uztaisīt sarakstu ar iespējamajiem vainīgajiem un parunāties par notikuso, papratināt. Nauda ātri noāk no viena pie otra, tapēc šis variants galīgi atkrīt. (nope)
  6. neko citu no tevis nebiju gaidijis! arī te pierādas, ka tu spried nesubjektīvi un anti liec par to, ka uzrakstiju sūdzību par tevi. Kā jau teicu nekompetents admins, izmanto acc tikai sev par labu, bet tas jau ir cits stāsts. iztiksim bez offtopic.
  7. Sveiki, te bandis, aka Nike* vai And^^, tiem, kas spēlējuši netgeim serveros. Vecums: 22 gadi. Nodarbošanās: uz doto mirkli nedaru neko, trenējos atpūšos, nesen no Norway. Pieredze: Kā jau minēju esmu adminējis un spēlejis pāris gadus uz apollo.netgeim, haoss un bedres. Tapēc ar pieredzi un apiešanos ar acc problēmu nebūtu. Uz war3 gign spēlēju aptuveni 2-3 mēnešus, bet ļoti bieži, gandrīz katru dienu. Kāds būtu labums no manis? Pirmais jau pieredze, tas, ka sen neesmu adminējis ātrumu nemaina. Ātri atpazīstu chītorus, spēju uzturēt serverī kārtību, lai nebūtu lieku rupjību. Spēju arī atsaukties citu spēletaju lūgumam ienākt serverī un ievest kārtību. Spēlēju no pusdienlaika, līdz pat vakaram, kad eju uz treniņu, un pa dienu serverī ir diezgan maz adminu, praktiski nav. Paldies, tas pagaidām viss. Cerēšu uz sapratni un atbalstu. bandis.
  8. Arī es netiku, biju ārpus LV, bet šoreiz oblīgāti jālaiž.
  9. Sveiki visi un visas. Kam tuvs cīņas sports, iesaku apmeklēt labu pasākumu. Cīnas būrī. 26 marts, Madonas hallē.
  10. WAR3, tagad, plkst 14.14, mape de_cbble, niks- Cooleneiks. Ja kāds var ienāk un nobano! WH. edited. agrāk varēja IP spēlētāja paņemt. amx_list, ja nemaldos. Te laikam tas nav pieejams ja? puika laikam prasmiigi maina IP un bliezh taalaak pa war3. peec bazara sapratu, ka ir chiitojis arii ar citiem nikiem!! un spelee aciimredzami, nesleepj wh.
  11. bandis

    Portativais !

    Labāk pakrāj vēl un nopērc ko labāku! Uzskatu, ka portatīvais kaut cik normāls sākas no 500 ls un uz augšu. Viss atkarīgs, ko grib darīt ar portatīvo. Bet nu lai pc būtu labas iekšas, cena iet uz augšu. Tehnika attīstās ļoti ātri, un lai nepirktu pc katru gadu jaunu tad labāk pirkt uzreiz labu
  12. Atbalstu MP. Labs meistars. Ziedoju vinjam pusi rokas un cenas arī saprātīgas.
  13. Arī es ļoti labi laiku nospēleju uz netgeimiem un tādu kaklu neatceros, un arī tagad uz war3 @ gign bieži apgrozos, bet Raimundo nav manits.
×
×
  • Create New...