Jump to content
GIGN Forum

akka

Mirstīgais
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Skype
    akkalv
  • Website URL
    www.identy.lv

akka's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Čau, čau. Vēlējos uzjautāt, vai jūs zināt kā atbrīvoties no tiešām nevēlama cilvēka kurš spēlē tavā serverī? Lieta tāda, ka manā viens tāds spēlē un vienkārši nobanojot viņu, viņš pēc sekundes ir atpakaļ ar citu ip adresi, steam_id viņam arī nav, esmu nonācis pie slēdzienam, ka nezinu ko varētu iesākt. format_player nelīdz, arī to viņš jau māk apiet.
  2. "niks" "parole" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Pilnas tiesības pie sava servera.
  3. izdzēs configus, lai ierakstās pa jaunu + resource mapi.
  4. users.ini "niks" "parole" "p" "a" Ja gribi uzlikt tikai vipu.
  5. Sveiki, varētu kāds ieteikt, iedot kādu pluginu priekš gungame servera? Vienkārši nevaru atrast piemērotu un pārcilvēcisku tur negribētos likt. Paldies!
  6. Kads varetu iedot skriptu, kursh atviegli cs speli. Skripts - ieksh cs nav nekas jaspiezh, lai runaatu. Kad Tu runa automatiski iesledzas mic un visi tevi dzird. Manuprat ljoti elementari :<. Paldies jau ieprieksh.
  7. Karoče man ir problēm .. tāda piedzīvota 1x, tapēc nezinu ko, kā darīt. Problēma - Ieinstalēju steam, ieinstalēju counter-strike, veru vaļā cstrike - verās vaļā un automātiski pats izmetās. counter-strike / valve mapītē pievienojas fails: hl_4554_crash. Ko darīt ??
  8. cl_stepsize 1000 Tas nav plugins ..
  9. Tātad baigi baigi nepatīk spamot, bet nu paprovēšu.. Uzpied uz reklāmas, es vēlos pārbaudīt, vai var nopelnīt sēžot pie datora .. un spamojot tizlas reklāmas, kādas ir jūsu domas par to ? Pelni te
  10. akka

    Ludzu Atru Palidzibu

    tools => options => security => saved passwords => remove all
×
×
  • Create New...