Jump to content
GIGN Forum

GReadys

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

GReadys's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Pēc apmēram pus gada pārtraukuma esam atgriezušies ar jaunu, uzlabot Zm serveri, War3 serveri un protams arī jaunu mājas lapu!!! WEB: www.Screamers.Lv Forums SMS SHOP ZM Servera adrese: Zm.Screamers.Lv:27015 WAR3 Servera adrese: War3.Screamers.Lv:27015 @gign: Zm.Screamers.Lv:27015
  2. Nezinu, cik garantija, bet citu variantu nav?
  3. Problēma ir tāda, ka disku lasītājs nelasa DVD-R un RW diskus, varbūt kāds zin, kas par lietu un, kas man būtu jādara? Nelasa arī spēļu diskus.
  4. Pārāk gudri priekš manis. Nav citas iespējas? Ar laika joslām viss ir kā vajag, bet tomēr kaut kas čakarējas.
  5. Lieta tāda, ka ieslēdzot pc mainās datora laiks, vispār kaut kāds sviests, katru reizi kā ieslēdz pc ir cits datums un laiks. Mēģinot ar kādu čatot @ skype ziņas lec kaut kur pa vidu iepriekšējiem čatiem un, lai kaut ko izlasītu jātin viss uz augšu. Mēģināju pārinstelēt skype vairākas reizes, esmu mēģinājis mainīt laikus datorā, tad itkā aiziet uz brītiņu, bet tāpat pēc katras ieslēgšanas viss čakarējās. Varbūt kāds var palīdzēt?
  6. Pēc apmēram pus gada pārtraukuma esam atgriezušies ar jaunu, uzlabot Zm serveri un protams arī jaunu mājas lapu!!! WEB: www.Screamers.Lv Forums SMS SHOP Servera adrese: Zm.Screamers.Lv:27015 @gign: Zm.Screamers.Lv:27015
  7. Tieši tā pati problēma, video redzams, ka tauta nāk, bet īsti netiek, kkas tur ir specos un pazūd, spēle arī pati raustās un parasti pie mapchange izmet: overflowed reliable channel Lūdzu palīdzat!!!
×
×
  • Create New...