Jump to content
GIGN Forum

Hofo

Mirstīgais
  • Posts

    484
  • Joined

  • Last visited

About Hofo

  • Birthday 12/11/1987

Profile Information

  • Location
    Win
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Hofo's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Hofo

    Kur Ir Superrembo?

    Dziivoklis noteikti ir milziigs. 2 virtuves, 2 vanasizstabas, 4 guljamizstabas, sauna, milziiga terase utt. Pats dziivoklis atrodas vecriigas centraa
  2. - protams, tas smuki maksājis). tātad, vai nu es esmu super mega seksīgs (vispār jau esmu ), vai arī tur čiekurkalnā iekš ministrijas ēkā taisa vienas dienas laikā. Ja nu kādam vēl gadās tāda problēma, tad vienas dienas laikā var uztaisīt. Aizlaidu jau uz turieni stundu ātrāk, lai aizņemtu vietu (gribēju būt pirmais uz pasu noformēšanu), bet tur jau stāvēja pie durvīm apmēram divdesmit cilvēku. Vispār notika baigā vietu dalīšana kurš pēc kura ies, kaut arī beigās, kad atvēra durvis visi vienkārši sāka stumties iekšā bez nekādas rindas. Piegāju pie tās meitenes, kas tur tos dokumentus taisa (fočē, pirkstu nospiedumus, utt.) pateicu, ka baigi steidzami vajag, trešdien jau jāizlido (cerams). Un izrādās, ka pasi jau var saņemt šodien pat pēc 16:30. Pat diena nav jāgaida un summa tā pati - 35ls Lūk tā.
  3. Rīt braukšu uz Čiekurkalnu, tur itkā vienas dienas laikā taisa.
  4. Vajag uztaisīt pasi ļoti steidzami. Vai ir iespēja uztaisīt vienas dienas laikā? Ir dzirdēts, ka kaut kur vecrīgā taisa. Neviens nav saskāries ar šo problēmu?
  5. Hofo

    Geju Čats

    Bet viņš tāds piedzima, ko viņam darīt? Kaut kur lasīju, ka daudzi tagad paliek pa gejiem, jo tā ir moderni. Normāli.
  6. Hofo

    Geju Čats

    Jā, jā, davai uz priekšu! Drīz pedofili pieprasīs savas tiesības, jo viņi redz piedzima ar tādām nosliecēm.
  7. Hofo

    Geju Čats

    WTF, visi tik toleranti palikuši, ka slikti paliek. Protams, ja ir visatļautība, tad visādi sūdi notiek. Tagad visi tikai to vien maļ kā "Man ir tiesības uz šito, man ir tiesības uz to"
  8. Tikai nedirs, es atmetu
  9. Izlasi Alens Karss "Kā viegli atmest smēķēšanu" un lieta darīta.
  10. haha, mēs (jukke ieskaitot) ar agrāk tā gribējām darīt, bet bijām pārāk slinki lai kaut ko darītu.
  11. Hofo

    Pen Spinning

    Nekad neesmu internetā aizrāvies ar baigo diršanos, bet ej dirst. Ja ir kādas problēmas raksti pm.
  12. Hofo

    Pen Spinning

    Šito tu nesaproti, bet pats esi/biji gatavs atsēdēt vairākas stundas skatoties vienā punktā spēlējot cs. Kam tas izdevīgi? Loģiski, ka man. Tas ir tikpat pašsaprotami kā ja es tev tagad jautātu "Kam interesē tavs ieraksts?" Tas taču ir pašsaprotami, ka nevienam.
  13. Hofo

    Pen Spinning

    Tātad jautājums - cik no jums aizraujas ar pildspalvas griešanu? Esmu pašlaik diezgan aizrāvies ar šo šteli. Rekur mans trešais video (zem draugiem.lv) - http://www.draugiem.lv/video/?l2nkn Rekur mans pildspalvgriežu blog (kur pagaidām nekā nav, bet iespējams ar laiku kaut kas parādīsies) http://pentriki.blogspot.com/
  14. Tas, ka nav vajadzīga diena, kad apsveikt sev mīļotās sievietes ir pilnīgi pareiza, bet lieka reize taču nenāks par ļaunu Šausmīga beztēma.
  15. Hofo

    Auto

    Tapēc, ka kupeja bez kvatro nav nekas.
×
×
  • Create New...