Jump to content
GIGN Forum

ThugLuv

Game Admin
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

ThugLuv's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

5

Reputation

  1. Sveiki gribeju paprasiit parmest tiesiibas no gign 1.6 main uz CS:GO main ) paldies
  2. stundu skaits serverii par maz. forumaa postu skaitsa arii par admini kuri tevi ieskaa kur? regniks viapaar ir?
  3. i ot menja REC ) kurshit horosho i davno.. problem ne dolzhno bitj )
  4. del taa ka 1 reizi uzpeleeja liidz 1. naktii prasa xmnextmap.. smiekliigi.. ANTI
  5. es pateicu ko gribu.. ja gribi superhero ej uzsaac citu postu.. nevaig te piedirst !! runa tikai pa teemu
  6. nu nezinu.. daudz labaaks nekaa war3 )))
  7. Sveiki.. gribeeju jums paprasiit vai juus negribat uzlikt gignaa jaunu serveri ar DIABLO MOD.. latvijaa pagaidaam vel nav taadi serveri.. bet nu pats mods jau laiku atpakalj izlaists.. buudu riktiigi forshi..
  8. pievienojos arii pareejiem..+REC.. contru 1.6 nekad neviens neaizmirsiis
  9. nevajag tikai apkopot.. pubaa ne pa teemu kartes nemainu, taatad war3 arii netaisos.. ka jau teicu parasti speleeju pa naktiim..taatad tici man buus vajadziiba
  10. Gribeetu paprasiit dabuut tiesiibas arii war3 serverii.. jo atkal atsaaku mochiit war3 un nevaru apstaaties kaa agraak ))) sheit mani stati http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=9420 nezinu kapeec tik maz stundas.. jo agraak bij daudz vairaak nekaa pat pubaa.. Paldies! Ar cienu ThugLuv.
  11. Tik tieshaam paaris reizes biju vinju redzeejis serverii.. speleet iisti nemaak taatad adminot domaaju arii nemaacees.. sorry..
  12. vai tad to kas man ir var nosaukt par acc? prasiju jau xvotemap. visi kas te ir atbildeejushi ir REC.. taakaa gribu dabuut to isto xvotemap un tad var klapeet ciet.. kaa ir redzams shajaa postaa neviens nav pret.. !
  13. nu tas votemap kaa jau es uzrakstiju 1 postaa ir tas svariigakais manaa gadijumaa =( Visiem gribu pateikt liels paldies par to ka atbalstijaat un pieneemaat adminu pulkaa ) ir liels prieks ar jums kopaa netikai speleet bet arii jauki plapajot pavadiit laiku serverii.
  14. Informācija par sevi: Vecums; 22 Nodarbošanās; Bezdarbnieks Pieredze CS no 2000 gada.. saaku speleet vel 1.3 un liidz shim nevaru apstaaties.. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? isumaa sakot es nepretendeeju ne uz kaadiem lielajiem flagiem.. vieniigais ko es gribeetu dabuut tak tas ir xvotemap jo biezhi vien pa naktiim gign servers ir pilns ar speleetaajiem un mape nomainaas uz kaadu neinteresantu mapi un servers paliek tuksh.. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; pa dienu, vakaros un pa naktiim ) no riitiem nesanaak jo gulju ilgi ) Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=519 Reģistrētais niks vēlamajā serverī. - vis kartiibaa.. [*] 3 administratori, kuri ir gatavi par tevi izteikties un atbalstīt tavu kandidatūru. [*]1 fragn [*]2 Epix [*]3 doGY [*]4 Good Men
×
×
  • Create New...