Jump to content
GIGN Forum

Gacha96

Mirstīgais
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

About Gacha96

  • Birthday 09/15/1996

Profile Information

  • Location
    Misa
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    gacha96

Gacha96's Achievements

Geks

Geks (4/23)

3

Reputation

  1. Sveiki.Vēlētos uzzināt kur varētu Rīga nopirkt petardes,vēlams būtu centra rajonā.Steidzami ir vajadzīgas priekš drauga pārsteiguma,ja ziniet vietas droši sakiet.
  2. 10,366 http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11972 http://steamcommunity.com/id/peipinsh
  3. Ir tāda lieta kad vēlos pirkt kādu no šīm pieminētajām konsolēm, bet pats nevaru izvēlēties tieši kuru. Pats es sliecos pirkt Xbox one, bet draugs iesaka labāk pirkt PS 4 jo viņš ir krietni labāks. Nāku pie jums ar lūgumu lai jūs iesakiet kuru labāk pirkt , gaidu no jums lai jūs uzrakstiet kuru labāk pirkt un kādi ir viņai labumi un kādi ir sliktumi jeb mīnusi.
  4. Stati: http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11972 Steam: http://steamcommunity.com/id/peipinsh/
  5. Gacha96

    Help.

    Varu piedāvāt darbu AS „Ceļu pārvalde” vai arī “Skonto Būve”. Abos uzņēmumos uz doto brīdi vaig traktortehnikas vadītājus, bet ir tikai viena problēma man vaig zināt kādas kategorijas traktortehnikas tiesības tev ir.
  6. Gacha96

    Sveiki!

    Izcils apraksts par tevi feeling,ja būtu iespēja noteikti tevi izvirzītu par gada cilvēka apraksts 2013. P.S Iesaku tev vēl iemācīties pareizi uzrakstīt kā ir jāraksta par sevi apraksts,lietot garumzīmes,un pareizi izkārtot kas kur ir jāraksta nevis rakstīt vienā čupā,un pareizi izvēlēties sadali kur rakstīt aprakstu par sevi nevis viņu rakstīt pie english forum.Es domāju vismaz savos 20 gados jābut saprāšanai kas kur ir jāraksta un kā tas ir jāraksta.
  7. Iesaku paņemt šo monitoru Samsung S22C200BW http://capital.lv/Produkti/Katalogs/Monitori-un-Projektori/Monitors-Samsung-S22C200BW-W-LED-LS22C20KBW-EN-LCD
  8. Jau nosūtiju ielūgumu uz doto e-pastu !!!
  9. MSDN - Microsoft Developer Network http://msdn.microsoft.com/en-us
  10. Mani ieteikumi ir šādi 1. Audi A4 Avant S-Line http://lv.brcauto.eu...-2.0l-mehaniska 2. BMW 530 d Touring Automatas http://lv.brcauto.eu....0l-automatiska 3. Mazda CX-7 http://lv.brcauto.eu...-2.3l-mehaniska 4. Subaru Outback 2.0 Boxer Diesel http://lv.brcauto.eu...-2.0l-mehaniska 5. Audi A6 3.0 TDI Quattro http://lv.brcauto.eu...-3.0l-mehaniska 6. Toyota Avensis D-4D D-Cat Combi Linea Sol http://lv.brcauto.eu...-2.2l-mehaniska 7. BMW 325 xi Touring Automatas http://lv.brcauto.eu/lt/transporta-lidzeklis/c698785-bmw-325-2.5l-automatiska
  11. Gacha96

    CSS

    Iesaku visiem vilkt to ko ieteica slinkjis un slāpeklis,pats spēlējo jau otro dienu to css ko viņi ieteica pagaidām iet bez problēmām un cerams kad arī vairs nebūs nekādas problēmas ar css.
  12. Gacha96

    CSS

    Varat topiku slēgt ciet !!! Atradu sev jaunu css kurš iet bez problēmām
  13. Gacha96

    CSS

    Kāds var lūdzu iedot linku kur var novilkt normālu css,vecais sāka niķoties kuru es no šejienes novilku sāka pēkšņi mētat kad viņam ir trojas zirgs,tagat arī mēģināju vilkt no jauna novilku un kad instalēju tad atkal viņš izmeta kad viņam ir trojas zirgs.
  14. Pats tev iesaku iet uz svaru zāli vai arī to sauktamo gym.Pats nepilnu 2 mēnešu gājienā uz gym esmu zaudējis 10 kg no sava svara,sākumā svēru 80 kg pēctam pēc svaru zāles uzkāpu uz svariem un skatos kad esmu jau zaudējis 10 kg un jau sveru 70 kg. P.S Iesaku sākumā sākt ar mazākajiem svariem un pēc tam pēc savas gribas iet uz augšu pēc lielākiem svariem. P.S.S Bet sestdienās un svētdienās negāju uz svaru zāli bet gan izvēlējos uzskriet saucamos mazos krosiņus līdz 5 km garumā,tos es dariju divreiz dienā pirmā reizes bija no rīta bet otrā reizes jau bija uz vakaru pusi. Ja man pa visam negribējās skriet krosiņu tad es tāpat paskraidiju pa stadionu un izpildiju dažādus vingrinājumus,displicīnas.
×
×
  • Create New...