Jump to content
GIGN Forum

Marsels

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Marsels's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Šaubos vai esi spējīgs ko uztaisīt līdz galam.Ir dzirdēts,ka tu darbu iesāc un pēc tam to pamet paskaidrojot ar to,ka laika tev nav.Līdz ar to pašu var padomāt,ka tu esi no tiem kurš negrib čakarēties,bet gan ātri un viegli nopelnīt kur darba laiks ir no 10 minūtēm līdz 1 stundai.Protams,ja mana informācija ir nepatiesa,tad atvainojos par šiem tekstiem.
  2. Tu ar savu testēšanu vari ieskrieties.Ko visulaiku uzbāzies ar savu testēšanu.Visu var spriest pēc tā parametriem.Un summa ir ūberkruti liela.Šaubos vai tavs saucamais suports man atbildētu 3 naktī un atrisinātu situāciju,tākā saku otro reizi,ka nestāsti mums šeit savas stulbības.Saprotošs un zinošs cilvēks zin cik ir normāla summa un par ko. Edit.Un parasti problēmas nesākas pašā sākumā,bet gan pēc mēneša vai diviem.
  3. Cūku bars beidzat dirst pretīgi un palīdzat,ja nemākat palīdzēt,tad pisat nahuj sīko dauņu bars. Runājot par tēmu,tad šeit tev būs labs risinājums tikt vaļā no viņiem.Ieteiktu vēl tur pievienot krievus,jo tieši krievi ir tie kuri karina nost serverus utt. Moduls: geoip Cvari: sv_country ____1 - только люди из этой страны ____2 - все кроме этой страны sv_country_name ____название стран Piemērs: sv_country 1 sv_country_name "RUS,UKR" sv_country 2 sv_country_name "ESP,DEU,HUN,ROU,MDA" Download
  4. Nesmel cilvēkiem pilnas smadzenes.Vairāk par 1 serveri uz 512 neuzliksi.Nu uzlikt var bet kādi viņi būs iedomājies.Tās ir šausmas ko šeit grib cilvēkiem iesmērēt,un vēl par tādām trakām summām.
×
×
  • Create New...