Jump to content
GIGN Forum

puisiitis

Mirstīgais
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

puisiitis last won the day on March 28 2012

puisiitis had the most liked content!

puisiitis's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

-80

Reputation

  1. puisiitis

    8.marts

    Sveiciens Visām Gign Dāmām 8. Martā
  2. Nedaudz paņirgājāmies. history tikai ar uzravām bija. Un tad panesās besis pirms miega un papisās 2 spēles. bet nu šādas bija aptuveni visas uzvaras daudz maz.
  3. Esmu eastā veci. Man ir 30 jau sen, un lēnāk sāku iespēlēties iekš Rankediem, bet nu ja esi westā, nevaru palīdzēt p.s kāda šķirta īsti kurā esi. Wests baigi atšķiras no Eu ?
  4. Kad nav ko dariit, un redzi mani online ieksh Eu, tad uzkraksti un maucam.
  5. puisiitis

    Pendulum

    Mt eden tur bija sasodīti labs. Tiekamies šajā.
  6. Tu pārāk daudz atkārtojies, lai es visp iebrauktu par kādu kaku tu tgd runā?
  7. Redzi, tu esi tik apsēst ar vienu, ka tu nespēj adaptēt citu, un tas padara visu to tavu huiņu, ko tu dzen, vēl baudāmāku. Tu mal un mal, un mal. Diez kad tev apniks un tu pārlēgsies uz kko citu? p.s nevis skarbo, bet trulo.
  8. Protams. Malacis, saulīte, sauc kā vēlies, bet atceries. Tualete būs aiz pirmajām durvīm kuras tur atvērsi sasniedzot savus sapņus.
  9. Kā redzi, esmu formā diezgan zaļs, tpc es nezinu kur jums kas tiek mests, kur nē, tpc es vnk atvēru jaunu. As simple as that. Ne kādam tgd no tā gabals nokrita, neko. Nezinu kādēļ visi te kko cepas. p.s man līdz rage tiktpat tālu kā tev pārplēšot savas draudzenes celku. tĀ kā beidz vienreiz šņukstēt.
  10. Bet protams. Tpc tu esi lielākais zīmulis penālī. Ar to arī apsveicu.
  11. sāk šķist, ka tev smadzenēs pāris pataloģijas aizķērušās.
  12. Es esot bērns? Lai gan kopš topika pacelšanas vienīgais, ko no jums dzirdu ir atkārtotas negācijas. Jūs maļat vienu un to pašu sūdu JO ? kopš paša sākuma jau sapratu ka tev nepatīk. Itkā man tas pis. Lasies ārā, ej pisies ar visām savāk kucēm klubos un baidi dzīvi. Kam tev šito huiņu visu laiku dzīt?
  13. Ak tu dievs. Veci. Tgd tev nopūs penis, jo es piemēsloju tavu kastīti.. Bērns.
  14. Kapēc uzreiz sarīties? Dažreiz var neitrālā gaisotnē pieiet klāt un nonest pamatus. Teiksi tā. Tu domā, ka esi liels, bet vnk esi sīks sūds ar lielu ego iekš foruma. Tpc arī maz saproti no tā, kad cilvēks tev iesaka pierimt.
  15. Ko man censties? Es tev atstāstu vakaru kā tādu. Ko man tev vēl piemest spīdeklīšus un taurenīšus? p.s Smieklīgi kā nightmares kurās. gribētu redzēt kā tu kāda pauri iznes.
×
×
  • Create New...