Jump to content
GIGN Forum

Falsed

Mirstīgais
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

About Falsed

  • Birthday 03/03/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Falsed's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

-48

Reputation

  1. Piedalos.
  2. Falsed

    Css Rageball

    Davaj es arī gribētu savu drake vārdu aizstāvēt ;D
  3. Sveiks! Pievienojies www.Deam.Lv community! Webs jau ir augstāk minēts. ( http://www.deam.lv/f/ ) Pagaidām mums ir tikai forums , jo mēģinam , taisīt paši savu dizainu. Mums ir CSS serveris , un arī 1.6 serveris. Ir arī 1.6 un CSS klans , vēlāk forumā par to info. CSS serveris - Pubs , ar labām mapēm , default mapes , un arī mazās mapes kā 2000$ , un awp india. Nav nekādu lagu 1.6 serveris , vēl saliksim pāris pluginus , un būs ok! Forumā jūs gaida atsaucīgi admini , un pēc palīdzības vēršaties pie viņiem! Drīz arī sms sadaļa! Ja spēlē CSS / 1.6 pievienojies, info padod citiem , un sauc tautu , esi aktīvs! Meklējam protams arī amatu īpašniekus! 1.6 -Servera ip - 83.241.93.95:27015 CSS - Servera ip - 85.254.35.33:27021 Lielu kritiku paturat pie sevis , bet gan pasakiet ko varētu uzlabot! PIEVIENOJIES!
  4. Pieteikuma kārtība tiem, kuri grib tiesības un tiem, kuri atbalsta Informācija par sevi: Vecums; 14 / pēc 3 dienām 15. Nodarbošanās; Mācos , cenšos iet uz futbola trenniņiem. Pieredze CS/CSS/TF2; Cs 1.6 3 gadi ,un Sorcam arī iet 3 gads , bet es domāju ka ir labi. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Es jebkādā veidā varu palīdzēt gignam , sākot ar likumu pārkāpējiem un beidzot ar to , ka webā varu kautko palīdzēt. Saka ka admini pietiek , nebūt tā nav , šodien jau redzēju 6 čīterus gignā , kurus labāk ir nobanot, nevis likt reportā lai tie tur ārdās , un ar calladmin reti kad kāds ienāk. Esmu savā ziņā pieredzējis admins , gan 1.6 gan CSS , /css pašam ir savs serveris/. Varu būt aktīvs , un varbūt liksies ka neasmu tas labākais kanditāts , bet varu būt arī adekvāts , mierīgi. Ir arī kādi 2 admini kas ir samērā aktīvi , bet nav tas optimālākais online time. Jebkurā brīdī domāju , acc var arī atņemt ja kautko ne tā izdaru. Iespēju jau var iedot. Domāju ka tagad jau to ir daudzi pamanijuši . Kā arī protams par visiem bauriem / lone , kriews , krupis , mehanikjis un citi/. Šis principā svarīgākais manā motivācijā. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Tas ir kā kuru dienu , nevaru sev dienu ieplānot , bet gignā dienā aptuveni aiziet 4 h. Par piektdienu - svētdienu pāri 6 h. Varu arī vienkārši uzraudzīt. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...fo&player=76491 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Drake. Topika derīguma termiņš - 2 nedēļas; Mierā.
  5. Pilnībā piekrītu , var iedot arī dažiem citiem kādiem +3 aktīviem , ar savu pieredzi acc. Adminu tagad ir par maz holidays te ir kādi 4 aimeri dienā. Turklāt acc jebkurā bridī var arī noņemt..
  6. Manuprāt jautājums bija tāds , ja te spēlē jau 2 gadus , tad kādi bija tavi iepriekšējie niki? Jo visu laiku saki ka spēlēji 2 gadus , bet neko par nikiem nesaki. To tač var izsecināt , ka mēs tev to jautājam.
  7. Ceru ka mani Newarnos. Varbūt mans viedoklis būs objektīvs , bet visnesvarīgākais. Citi saka ka adminu pietieki. Tā nav , viņi vienkārši grib lai tikai viņi ir admini , un citi nav. Neredzu iemelsu lai Neveram nedotu acc , aktīvs , sakarīgs, ar savu pieredzi , un bez nekādām jēlībām. Protams sākumā var arī iztikt bez xban, bet ar mute/kick/silence/slay , nevers var pretendēt. REC no manis.
  8. To serveri hostē cits , un servera dati pie viņa jo arī taisija , vienkārši vajag lai izņem šo lai varu ielikt pa jaunu!
  9. Sveiki man viena serveru problēma. http://www.gign.lv/server#augsha šis deam serveris pieder manam projektam www.d****.****.lv , bet nesaprotu kurš jau to ir ievietojis ar kkādu dd2.jocker.lv kkādu neasošu ip. Gribas ielikt īsto ip utt. Lūdzams izņemat šo serveri , lai varu pa jaunu īsto ip likt , lai citi redz kur iet! Izskaidrojat kas noticis? Paldies jau iepriekš!
  10. Nu video karte jau tev ir zaibisāā. Bet pirmo reizi ar ko šādu saskaros. Diezgan fenomenāli.
  11. Sveiki , interneta ātrums man ir 0.54 , nezinu vai tas ir jaudīgs nets. Man ir wireless , un man no stacionārā ir usb kas meklē wireless , parasti man ir 5 stabiņi no 5 , bet tagad visu laiku ir 4 , parasti pings man ir ap 30-40 , bet tagad pāri vairākiem 100! un nevaru paspēlēt , visas programmas man ir izslēgtas , viss off. Kā samazināt savu pingu ? izņemot tās cmdrate un updaterate un rate komandas?
  12. cs 1.6 gign serverim pubam , pscyhostati kustās uz priekšu ?
  13. Nēsi pamanijis , ka tā tagad cenšos darīt?
×
×
  • Create New...