Jump to content
GIGN Forum

HoLLow_LiFe

Game Admin
  • Posts

    2642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by HoLLow_LiFe

  1. aizskaitīju benāram. tiekās sestdien!
  2. kkadus 4 meneshus atpakalj nopirku jaunu laptopu uz kura csgo var paspelet. 80hrs 2 nedeljas edite: bota!!!! paldies
  3. Bija lattelecom dsl nets. piesledzu optikso, tiklidz pardijas iespeja mana maja. paradas problema. spelejot csgo, ik pa laikam paradas connection problem, ko var apiet tikai izejot ara no servera un piejoinojot pa jaunam, kas protams, ka suka, ja spele mm. tad nu man jautajums, vai kadam ir bijis kas lidzigs ieprieks?!. ieprieksh domaju, ka tas ir delj rutera, bet sodien nopirku speciali fakino neta vadu, kas ka izradas so problemu neatrisina. any ideas?!
  4. viennozīmīgi atbalstāms kadrs. nedaudz iepazīts iekš css. 1.6 derīgs ja vien man ietu cs1.6 uz šī laptopa... btw 1.6 laikam nav nomērdējams. drīzumā jau otro dekādi būs nodzīvojis
  5. super, paldies! kāds precīzs nosaukums tam štruņķikam?
  6. hey! man te maza problēmiņa. aux ieeja ir izārdīta, teiksim tā. nav iespējams pieslēgt tumbas/austiņas. gribētos šo labot, tik nezinu, kur/kā/cik tas varētu maksāt!? iemetu aci servicenet.lv, bet tur tikai pēc diagnostikas veikšanas kaut kādus ciparus var nosaukt. varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma un zin apmēram, cik šī luksus lietas savešana kārtībā varētu maksāt!?
  7. varbūt var pārmest uz turieni?! žīd, jūsu vakarnakts attieksme bija izcila, bet ne dēļ tā esmu nācis šeit. strādājot līdz 9-10 vakarā no 9iem rītā, grūti būtu ienākt pa dienu uzšaut
  8. esmu nedaudz apburzijies pa css serveri un sapratis, ka varētu atjaunot savas admina pilnvaras. spēlēju ar niku accurate finger, ja ir iespēja varētu HoLLow^LiFe nomainīt uz šo. bet ja nē, arī ar veco varu šaut.
  9. izmantoju veco css, tikai, lai uzspēlētu gignā, ja te sākas marazmi, tiek palaists steam un spēlēts citur. btw, naked, tiešām ir tik grūti atbildēt uz meilu?! edīte: piedošanu, tu biji atbildējis... tik biju palaids garām to
  10. nav thugs nemaz tik supervecs admins. pie tiesībām tika spēlējot 1.6 war3 serverī, pēc tam pārlīda uz pub, kur īsti admini nekad nav bijuši vajadzīgi. tīri daudz glupības darījis. esmu padauzījies pēdējā laikā pa css serveri, redzēts indivīds bieži, bet gribētos piekrist upim un tam, ka, jāsaved ir serveris kārtībā. calladmin spams ir traģiskāks, kā serverī ir čīteris, jo lagi tiek visiem un ja izdodas nokarināt, visi satiekas dd2. un ta visu laiku.
  11. tu jau laikam palaidi garām, ka es nevaru ielogoties lapā, lai piekļūtu failiem?!
  12. tā kā worms vēl nav atbildējis uz msg (kuru izsūtiju pirms 6 mēnešiem) un es nevaru ielogoties weblapā, tad palūgšu, lai man kāds iemet acī linku uz css versiju, kura rullē uz gignā. steam,cik es redzu neiet cauri.
  13. mans s2 paliek ar viens vecāks pirms nba mačiem s4 reklamē. reklāma pat ļoti strādā. būs jāparunā ar savu operatoru, varbūt varu ieķert s4
  14. random cilvēki nesalasīsies uz spēli.
  15. ko tu vispār zini par Londonu dzīvojot savā miestā?
  16. ja tā notiktu, es būtu labākais enkurs 100% , bet tā noteikti nebūs, jo būs cilvēki, kas salasīs komandu ( vai jau ir tāda ) un mēģinās mutīt uz taktikām, kas īstenībā varētu būtu fantastiskas, ar pieejamo granātu klāst, negribēs izjaukt to visu dēļ random team mode
  17. pa divām dienām esmu nospēlējis 4.2 stundas csgo..oooooo, jūtos kā pilnīgs nūbs. neļaušu jums sevi pazemot.
  18. ja laime uzmaidīs man, arī es varētu pievienoties
  19. brīvdienu pirmā diena! jūtos lieliski. pase- check, boarding pass- check, koferis - jāsakārto vēl, kāsis - nopīpēts. nu ko tēvzeme, bāleliņš ielido šovakar.
  20. omg, tas nav nekāds meteors etc. vnk pielika sērkociņu šķietami mazai gāzes krātuvei kaut kad 90ajos, deg joprojām. EDIT: tas par to video, kurš ielikts.
  21. pacenties kaut ko forumā parakstīt. aktivitāte forumā varbūt nav tik ļoti svarīga priekš adminēšanas serverī, bet te vismaz par tevi var kādu bildi uzburt, proti, kas par piparu esi. te pietiek kapa kluso adminu. ierakstīju šeit, jo izlasot šādus pieteikumus ir prieks, ka cilvēki, kas šo spēli kustina ilgu laiku, ar laiku nonāk gignā. nav jau protams tie laiki, kad "komjunitiju" bija daudz, bet tomēr ir un izdzīvo stiprākie un ar šādiem papildinājumiem GIGN tikai iegūst. savādāk pēdējā laikā, cik ir pasekots, te nedaudz dažiem jaunajiem censoņiem nav īsti saprašanas, kas ir GIGN un admins šinī valstībā.
  22. kas tas par "huļi" prikolu?
  23. iemet vēl kāds aci te! tomēr gribētos veco, labo cs ar uzgrabināt
×
×
  • Create New...