Jump to content
GIGN Forum

emotep

Mirstīgais
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Urāllandija.
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1652 profile views

emotep's Achievements

Geks

Geks (4/23)

10

Reputation

  1. emotep

    Nakts Riita Spams

    Kas var būt labāks par skaidām galvā..
  2. Panda securiti murr murr.. P.s Attachment pareizi saka, ja nevajag līst tur kur nevajag, tobiš tur kur maša nesaka, tad nevajag uuber avg securiti
  3. emotep

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=x9_DdG7yld0 P.s. Šis puisis, nesen bija igaunijā, tartu, tallina, sāremā. Pat šo mixu atskaņo power hit radio estonia.
  4. emotep

    karma

    Karma mani ir pametusi.
  5. kur Tu atrodies uz varavīkšņu krāsu ielas kkādas? Pēc kā Tev tādi secinājumi ka visur tik jampampiņi? Un Tu neesi lupata bet mežcirtējs?
  6. Da nē, Tu varēji improvizēt un piedurties, nevis mēģināt saprast vai esi debīls. Jo vairāk mēģināji iebraukt kas tur rakstīts, jo vairāk attālinājies no tēmas..
  7. Cik sver bārda? Tas ir atkarībā arī no ķermeņa svara? Vai bārda ir tik smaga ka cilvēkam liek pārtapt par rūķi? Ja es saņemšu atbildes uz šiem jautājumiem, man būs vieglāk secināt par rūķu bārdas garumu un augumu koeficientu.
  8. Ieklausies Baibā, un ļauj meitēnam pašai izvēlēties. http://www.youtube.com/watch?v=AG3RgRVIYNk
  9. emotep

    Iesakam Mūziku

    Izpildītājs: LoverushUK ft Bryan Adams Dziesma: Tonight in Babylon Žanrs: From rock legend to club music remix. http://www.youtube.com/watch?v=yboqgxnItOA
  10. emotep

    Nakts Riita Spams

    Da nē kurjers piebrauca pie mājas, viss oki doki parakstijāmies un laimīgi. Lmt mazcenas telefons. Aizvedu jau uz garantiju, bet nu hz, galvenais svežaks neviena skramba, a telefonu kas pieņēmu vēl komentu uzmet nenozīmīgi korpusa skrāpējumi, galvenais laikam kko iedrukāt. ohoho, congratz Tavs pirmais posts izsaka visu, kādi būs Tavi nākamie..
  11. HP karst un viss, ieslēdz viņu pasēdi vsjo pēkšņi izrubās, nedod dievs vairs neslēdzas iekšā. Atminos vedu pie pazīstamā lai saremontē, šis tur kko lodēja, teica ka ilgi neiešot tāpat, ka varot ātri kkur lombī nogrūst.
  12. emotep

    Nakts Riita Spams

    nice, mans uuber krutais lumia920 mēnesi manā īpašumā tikai, ne no kā, ne no šā tā izslēdzas, un vairs nevar ieslēgt pat pie lādētāja pieliekot. any ideas? garantija?
  13. emotep

    Nakts Riita Spams

    Man mēnesī sanāk sālīti: brīvība 7ls nets 2Gb 4ls telefons mazcenā 16ls laptops 8ls
×
×
  • Create New...