Jump to content
GIGN Forum

Static Fake

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Static Fake

  1. Plugins būtu šis: http://forums.alliedmods.net/showthread.… Algoritms nepieciešamais: [ de_train2x2 fy_dust2 de_dust2x2 de_dust2_long fy_iceworld2k fy_pool_day fy_simpsons awp_india & @%H >= 20 & @%H < 24 & @playersCount < 8 ] D Problēma ir tāda, ka viņš man nestrādā. Nezinu, varbūt kaut ko nepareizi ieliku. Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu apskatīties to pluginu un pateikt, kur tieši man šis jāliek:
  2. Sveiki. Vēlējos pajautāt... Vai kāds gadījumā zin, kā sauc pluginu, kura darbības princips ir apmēram tāds: Spēlētājs ienāk serverī... Visiem pārējiem spēlētājiem, piemēram, uz ekrāna augšējās kreisās puses parādās apmēram šāds teksts: Spēlētājs124 pievienojies serverim! Ranks: 14 Protams, angliski parādās. Pārtulkot pluginu jau pēc tam nebūtu problēmas. Būtu pat ļoti pateicīgs, ja varētu iemest linku uz šo pluginu.
  3. Sveiki. Kas būtu jādara/jāraksta, lai varētu uztaisīt tā serverī, lai cilvēki, kas serverī spēlē pēc nāves varētu redzēt tikai savējos un tikai no ''first person'' skatu punkta.
  4. Sveiki. Tātad, man ir serveris, bet, kad ielieku jaunas kartes, ejot serverī iekšā viņas lādējas entās minūtes. Kas jādara, lai tā lādēšanās būtu ~1sec. Esmu dzirdējis kaut kur, ka to var izdarīt, bet neesmu tā dziļi interesējies. CS 1.6, protams.
  5. Labdien visiem. Ceru uz palīdzību. _______________________________________________________________________ Pirmā problēma: Tātad... Atverot savu serveri caur FTP, es vēlējos serverī ievietot jaunu karti. Ieliku sākumā cstrike/maps un pēc tam tajā txt failā, bet, lai pilnīgi varētu pievienot karti serverim un lai tā būtu maplistā, protams, vajag to vēl ierakstīt maps.ini failā. Iegāju config mapē, maps.ini faila nebija. Kur varētu viņu atkārtoti dabūt, varbūt lejupielādēt? Savādāk nekādi nevaru ielikt jaunas kartes. _______________________________________________________________________ Otrā problēma: Dažiem ejot serverī izmetās šis errors: Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58 Cik sapratu, tad tas ir tāpēc, ka serveris neļauj pievienoties citiem ar 47 protokolu. Kā to varētu labot, kas ir jādara, lai pievienoties varētu arī 47 protokola lietotāji? Ja nu tas palīdz, tad lūk būs servera plugini:
  6. Lūdzu palīdzat! Man iekš counter-strike raustās mic, pats mic ideāli strāda skaipā utt. Nejau viņš raustītos pats no sevis, bet gan iekš cs rādā, ka es šo pogu spaidu t.i. on un off, kaut gan es runāšanas pogu neatlaižu, kas varētu būt par problēmu? Neskaitāmas reizes esmu mēģinājis un reinstalēšana arī neaplīdz.
×
×
  • Create New...