Jump to content
GIGN Forum

harly2000

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

harly2000's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Reali fica ir tada ka ir divu veidu kvesti . Epic un sidequests. Epic ir bezmaksas ari expansion dala. Tiesi sidequesti attiecigaja zona ir tas kontents ko tu perc atseviski. Principa var mierigi spelet ari neko nemaksajot. Es nezinu ka ir WOW vai tur ir veikals kur pirkt papildus kontentu, bet te ir ta tu noperc to kontentu un tas ir tavs. Ja maksa menesa maksu tad kad neesi samaksajis tad pieejams tikai bezmaksas pakas. Tapec man patik tada sistema ir nauda noperku contentu nav neperku un nav katru menesi jamaksa.
  2. Paskatijos ka ar to pariesanu ir . Pariet ta var bet tad jataisa jauns chars.
  3. Speletāju atsaucība un laipniba. Piemeram meklejot fellowship questu izpildei un pec manas pieredzes katru reizi atvadoties no fellowship biedriem mes viens otram pateicamies par kompaniju. Manuprat lotro speletaji ir ari inteligentaki. Kada daļa noteikti ir izlasijusi gramatas. Es domaju ka daziem wow speletajiem gramatas lasisana ir launakais murgs. Runa ari iet par publikas videjo vecumu.
  4. Spele tiesam laba. Biju jau atmetis cerību kādu spelējošu latvieti atrast. Pats speleju Brandywine serveri, jo tas esot viens no viss pilnākajiem, bet joks tāds ka tas ir amerikāņu serveris un visa liela tauta paradas tikai ap pusnakti . Cik es saprotu lekasana starp serveriem ir iespeja tapec var uztaisit kadu latviesu tusu. Viena ļoti laba lieta, kas lotro atšķir no wow ir comunity. Un mā tā liekas ka ar tiem mikro maksajumiem Turbine nopelna vairak ne ar regularajiem subcriberiem . Pats esmu premium speletajs (tads kas iepircies lotro store), jo es ta pareikinaju ka maksajot menesa maksu sanak letak neka perkot kontentu atseviski. Pats paslaik rosos pa Angmaru. P.S Esmu 46 lv rūķu champions.
×
×
  • Create New...