Jump to content
GIGN Forum

Cr3at1vE

Game Admin
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Cr3at1vE last won the day on December 15 2012

Cr3at1vE had the most liked content!

About Cr3at1vE

  • Birthday 08/16/1992

Profile Information

  • Location
    Valmiera
  • Gender
    Male

Cr3at1vE's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

8

Reputation

  1. Cr3at1vE

    HELP HOS beta

    Tadad ESLgaming izdala 100 ''Heroes of the Storm'' beta keys, un es loti priecatos, ja jus uzspiestu uz mana referal linka un palidzetu man iegut beta key. http://splur.gy/r/2h8Yl/r/2VY9KbbdTXH
  2. Atbalstu, pats kādu laiku neesmu spēlējis, bet Hocherzu es atceros labi. REC
  3. Cik atceros laikos, kad spēlēju, tu tāds pokemonisks likies, tā kā nerekomendēju.
  4. Nu kad mani paņēma, man arī nebija foruma postu. Tā kā REC, sen neesmu spēlējis ~ kādu mēnesi, bet cik atceros, tad šis eksemplārs ir diezgan saprātīgs.
  5. Cr3at1vE

    Darba iespējas UK!

    Hmm vienu brīdi gribēju braukt strādāt, bet tomēr izdevīgāk te pat pa 700 ls mēnesī, 350 nedela tur man liekas nav tik daudz, vnk daudzi ne mežā, ne lauksaimniecībā negrib strādāt, bet ir daudz tādu darba vietu
  6. Garena, Cracked server klienti, piemērām kā warcraft3 kopš emulatori like wc3l, hamachi, garena izgājuši no modes, pārkonfigurē visu spēli. Vai arī šim pašam 1.6 csam ir citi launcher, ar citu configu apakšā parādījušies, kur pieslēdz pa taisno citiem serveriem, lai nekasn av jāpārkonfigurē.
  7. Tas anti double duck ļoti traucē piemērām, kaut kur ducka pa trepem leja lecot, vnk vinsh apstadina tevi nevēlamā vietā, ar awp daudz grūtāk ir šaut, kad double duck nav, double duck ļoti noder, lai momentāli apstātos, bet tad sanāk pārāk momentāli ar to anti double duck, ganjau ja pierod var ļaunprātīgi izmantot. Pa rampām lejā ejot arī ir problēmas.
  8. Pasaki savus datora parametrus. Pieļauju, ka arī dators var būt par ātru priekš cs. Es uz sava laptopa pret botiem varu uzspēlēt, bet online 20 fps ir, jo serveris bremzē mani, bet pret botiem 5 sekundes paiet 1 sekundē.
  9. Bieži vien tāds īgns, bet nezinu konkrēti ko teikt, ja tas ir Gestapo no netgames laikiem, tad jau dodu REC, ja ir pozeris, tad noteikti nē, jo šad tad tā īgnā attieksme ir neciešama. Bet kopumā liekās čalis pēc uzvedības kādi 25+, tad jau var droši dot, jo pārsvarā tādā vecumā cilvēki, kas spēlē spēles ir tikai normālie palikuši, jo pārējie kaut kur pagrimst.
  10. Daudziem te jābāž tas acīs, jo izsaka savas muļķības, tie, kuriem acc jau sen piemērām nost jau vajadzētu būt...
  11. Es izsaku šeit viedokli pēc tā, ko es redzu par war3 serveri, kā puberi tur neko par adminiem nezinot, izsaka savus viedokļus tur. Citi tur netiek pie saviem access, bet citi ar saviem access taisa pilnīgākos mēslus. Un es nerunāju tieši par tevi Pauly, bet par war3 ''vecajiem'' adminiem tiešāk precizējot.
  12. Brahhh, vnk, es redzu jūsu atbildes, ko jūs paši nezinot šos spēlētājus viņiem izsakat, man ir vairāk flagi kā viņiem, bet es nostājos viņu pusē, jo diemžēl pēdējā laikā veco adminu uzvedība serveros nav tā spilgstošākā.
  13. Man jau sāk likties, ka pauly pats neko nesaprot... JŪS VECIE ADMINI ESAT SLIKTĀKI UN NEATBILSTOŠĀKI DAUDZIEM FLAGIEM KĀ TIE JAUNIE, KAS TAGAD GAIDA JAU MĒNESI ATBILDI. Kādēļ neuzticēt votemap, ja tiek uzticēts bans ? Kādēļ jūs tā dir**t, ka nevajag vote dot, bet tikai jaunie admini izskata sūdzību sadaļu, jaunie admini vienmēr katru mēnesi ir aktīvākie admini. Turpināt ?
  14. Izdaru secinājumus, war3 nav pub, secinājums izdarīts. War3 serverī darba dienās jau cilvēki pazūd ap 10 vakarā, brivdienās ap 12 naktī, ar votemap palīdzību 8v8 - 10v10 var uzturēt līdz kādiem 2 naktī, tas ir izvēloties adekvātas kartes uz attiecīgo situāciju. Neviens nenāks serverī, kad redzēts 3 cilvēki on uz piranessi. Protams uzliec mazu karti, ice, india, pool, tālāk uzliec kādu nestandarta, militia, piratebay, dust4ever u.t.t. Un cilvēki paliks spēlēt, bet ja adminam nav vote, tad nu redz, vēl pat pusnakts nav un ir 0v0 uz war3 servera. Pubā jā, esmu nakts vidū gandrīz katru nakti redzējis, ka cilvēki spēlē. Kā jau pūķēns teica, neviens nedomā par kartēm war3 serverī, līdz ar ko war3 serveris mirst. Praktiski nevienam adminam nav votemap.
  15. 2 galvenie iemesli, un jā, tiešām ir daudz kartes, kurās spawni ir pārāk maz, 9v9, 10v10, katrā komandā mirst 1 spēlētājs
×
×
  • Create New...