Jump to content
GIGN Forum

VajagUnban

Mirstīgais
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by VajagUnban

  1. Tātad pēc ilgiem laikiem izdomāju novilkt atkal css , katru reizi kad spiežu instalēt ,automātiski nokarās un parādās augšpusē - Nereāģē , vienalga vai tas ir novilkts no cswos, battle , visiem viens un tas pats, itkā jau ilgstoši cietais disks ir kāries pirmstam ,bet vai tas varētu būt cēlonis šim? P.s tāpat arī ir ar Mozilla Firefox nestrādā, bet tā vietā ir kaut kāds melns gļuks + skype neiet arī kā ieiet rāda nereāģē , kādi ieteikumi neskaitot - izmest datoru musarā?
  2. Tev brālīt varbūt sākumam vajadzētu sākt ar salmu maisu ,un tad jau skatīt kaut ko nopietnāku? Pats varēsi uztaisīt , tev vajadzēs tikai : Tukšu kartupeļa maisu. Salmus , var arī griķus ,protams, būs dārgāk. Šņori.
  3. Kur labāk ķerās pokemoni?
  4. čomaks šajā februāri netīšām ar pēdējiem 50 euro iegāja , grieza pa 20 / 50 centiem , tik ilgi nekas tāds nebira līdz brīdim kad nejauši mainot likmnes uzblieza pa 4euro , izkrita 4 grāmatas un brīvspeles beidzās ar 800 euro + pēctam 5 chali pa euro , end of story 2k pacēla , un patom jau daudz maz viss aizgāja atpakaļ , rezumē citreiz jau ir kad randomā uzmet pa lielu betu un iedod tās grāmatas ,nekā pa 5 vai 10 centiem maukt nonstopā.
  5. Mācies ietaupīt un dzīvot lepni , https://www.youtube.com/watch?v=yvHYWD29ZNY.
  6. retārds mazias ričardiņš
  7. Perfekts laiks ,lai izmauktu ar roļļikiem
  8. aizej un dinoveikalu ,tur daudzas peles
  9. amnijam tik ļoti izļurkāta?
  10. Gaidat rindā ,es pirmais viņu ieraudzīju!
  11. Un tu būtu Malka? . Out
  12. Par šādiem tekstiem visi vakarā dirsīsiet tērauda sūdus . p.s palieku pie sava Nevermind pidars , mindmasters arī. i am out.
  13. Mindmiasters ir tas pats Nevermind , viņš toreiz banu saņemot , ar šo accountu rakstīja sūdzību, so legit - it's him.
  14. Nevermind ,cilvēks kurš gadu nospēlēja ar Wh ,cs:s Serverī , vecīt tā ir KARMA , kaut tev tas sūds būtu cietāks par tērauda kluci Ceru ,ka tas izglābs gignu.
  15. V70 normāls , dārgas detaļas vienīgi , kalpo labi ,+ bieži plīst bākas sūknis ,un remontēt arī nevienam netīk viņu , Patēriņš uz šoses 5-6l pa pilsētu 7-9l atkarībā no kāju smaguma.Ietilpīgs salons , bagāžnieks milzīgs , Divas smagās mašīnas riepas , bez diskiem , iet kā pa sviestu iekšā. Pērc tik.
  16. Mācījies kā pareizi roltonu uzvārīt?
  17. Blakussēdētāja beņķis tā izsēdēts , sraz var pateikt ,ka esi vizinājis amnija mammu. cheers. Lai labi garšo.
×
×
  • Create New...