Jump to content
GIGN Forum

pish?

Mirstīgais
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

pish?'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

-5

Reputation

  1. Veci es kā latviešu puika sapratu ko tu jautā tikai no tava teksta krievu valodā Vai nu iemācies latviski pareizi , vai vismaz saprotami rakstīt , vai arī labāk neraksti neko , jo tavs latviešu valodas līmenis ir zem katras kritikas. Go and fcking educate yourself.
  2. žēl rītdien aizņemta diena, līdz 3dienai principā , bet no 4dienas var sākt domāt , nu pasekošu šim topikam līdzi , gjauar vienu Fun vakaru neaprobežosimies.
  3. Es Labprāt pabraukātos , sen nav spēlēts , kur un kad ?
  4. pish?

    Iesakiet

    Tikai šie , bet ja gribi ne online spēlēt , tad ir tak google kur tev 10k + saitus izmetīs.
  5. pish?

    Latvijas Krājbanka

    Jā tagad kāds skries pie tevis apdrošināt savu mājokli, jo tev ir pārliecinošākais apdrošināšanas posts , kas cilvēkos vieš lielum-lielu vēlmi vērsties pie tevis.
  6. pish?

    Latvijas Krājbanka

    Ar to arī vajadzēja sākt. Es kā jau vidusmēra pilsonis zinu tikai to par ko mūs informē.
  7. pish?

    Latvijas Krājbanka

    Sakars, drīz;ak tu te tukši dirs! http://www.ir.lv/2011/11/29/stundas-laika-citadele-izmaksa-5-4-miljonus-krajbankas-klientiem
  8. pish?

    Latvijas Krājbanka

    Tu doma ka viņš sazagās tikai no tiem kam +70 000 ? Netak , Kādēļ tad šodiem pie Citadeles rindas ka pirms pāris dienām pie Krājbankas, tādēļ ka Citadele sāk no šodienas izmaksāt krājbankas grēku naudu .
  9. pish?

    Latvijas Krājbanka

    Kā jums patīk ka mūsu zagli Ivanovu pret 75 000 mārciņām Anglijā atbrīvoja un viņiem nav tiesību viņu izdot , tagad chilā UK Chilo un tērē sirmgalvju pesnijas.
  10. pish?

    Nakts Riita Spams

    Ārā tirgū pie ieejas tantiņa un kkādi čuvakī st';av un tirgo 10 000 + dažāda veida maisiņus un par lētu naudu.
  11. pish?

    Patriotu Partija

    Biški slims video , un šī antireklāma vai kas tā domāta arī zem cilvēciskā faktora. Savu viedokli var izteikt arī kulturāli , bet nu jā.
  12. Kas kuram debesis , nepārspīlēsim , zinu ka cenas ir augušas ,bet neuzskatu tās par astronomiskām . Man stāv viens cietais 80 gb ( smieklīgi mazs , bet nu vajg, vajg nē , nē man jau pofig ) kā saka kompim kurš mētājas mājās , principā varu pārdot viņu!
  13. Jauni jau viņi tapatās tagad salīdzino';si lēti , nav jau jēgas labot domāju ! Ieej kādā tuvākajā datorveikalā un paskaties , īsti tās cenas neatceros , vienīgi ko tu vari izdarīt aiznest uz remontu lai tev visu info no viņa izārstē ārā!
  14. 7:15 ar [] mauc Bet ja godiīgi spēle izskatās laba , bet varēji pielikt kkadu info klāt un prasības.
  15. Bērns daunis pie stūres Nice remix uz ieli ar šo čali labāk nesaskrieties Balss vsp episka varbūt 10 gadi ?
×
×
  • Create New...