Jump to content
GIGN Forum

Dzelonis

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Dzelonis

  • Birthday 12/29/1990

Profile Information

  • Location
    United Kingdom
  • Gender
    Male

Contact Methods

Dzelonis's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Jauns Counter-Strike projekts United kingdom, visi ir laipni gaidīti! Mēs balstamies uz mazas latviešu grupas kas ir nolēmusi izveodot stingru cs projektu prieks UK un Īrijā dzivojošiem Latviešiem, kas aizraujās ar CS .16! Serveri atroda Lielbritānijā! Webs: http://moxx-cs.co.uk/forum/ Bani: http://moxx-cs.co.uk/banlist/ Stati: http://moxx-cs.co.uk/dd2_stats/ Serveri moXX | Dust2 Only - 84.234.21.74:27017 moXX | Pub Hangout - 84.234.21.74:27018 Ar laiku kad izaugsim lielāki, nāks vairāk serveru! Dorši nāc uz mūsu forumu, un meties tik iekš sarūnam! Ar cieņu, Teflon.FT
  2. Hey atkal, Nevels te forumu lieki pimeslot tadelad rakstu seit! Lieta tada, ceru ka kads no jums kaut kad ne but bus redzejis un zinas par sadu pluginu: Pien: Es tagad nesos dd2 pa longu un metu HE, un aoutomatiski ta sparadas chata piem: Teflon.FT fire in the hole [HE]srakana, [FalshBang]zila un [smoke]zala.. Jums kadam ir nojausma kur tadu pluginu atrast! Pladiesins
  3. Sveiki, Lieta tāda, vēlos atrast veidu kā uztaisīt serverim, tā lai tikai administratori var tusēt spec mode. Zinu ir tāda lieta ka "allow_spectators 0" bet vai ir iespēja izdarīt tā ka bez pluginu izmatošanas uztaisī, tā lai tikai admini specos var bū? Paldies.
  4. Jebkurā gadījumā esi man daudz palīdzējis! +1 Topiku var slēgt!
  5. John : ? Guest : (Classic Condition Zero) John - Rebirth: Need Admin John : Yeah right Guest : (Classic Condition Zero) John - Rebirth: John WH John : lol Tencinu par palīdzību! Principā viss darbojās kā nākas, vienīgasi tas ka chatā vinš ta vienkārši neparādās! Lai msg no servera parādītos chat, ir kaut kas tur jāieraksta! Mhm, kā to lai izlabo? .. lai pats par seci automātiski parādītos? Pluss meģināju refrešot chatu, tas nepalīdzēja! Ir kādas idejas?
  6. public CmdSay( iPlayer ) { new name[ 32 ], steamid[ 34 ], server[ 32 ] get_cvar_string( "hostname", server, 31 ) get_user_name( iPlayer, name, 31 ) get_user_authid( iPlayer, steamid, charsmax( steamid ) ) static szText[ 256 ] read_args( szText, 255 ) remove_quotes( szText ) Kā redzi, ir jau abi ieks ,sma faila! Man get_user_authid varbūt vienkarsi izdzēst vai kā? Pluss vai tas kaut ko maina, ja man ir orģinālais IP.Board chats? Cik es visu sapratu, tad chata db ir iekš foruma db. Tā varētu but? Pluss, amn kosulē izmet šādu erroru: [calladmin.amxx] Error on query for QueryCreateTable() (1146): Table 'moxxcsco_forum.ibf_d22shoutbox_shouts' doesn't exist izmantoju foruma db!
  7. Mhm, ir kādam pamācība kā viņu konfigurēt? Plus vi\n\s ir paredzēts tikai steam lietotājiem! Izpalīdzēsiet man lūdzu? Emm, kur var atrast /calladmin.cfg?
  8. Sveicināti! Tā tad, ar ko lai sāku? Esmu visam forumam gandrīz izgājis cauri, un ne nevaru atrast pluginu "/calladmin". Protams lasīju ka viņu ir taisjījis kaut kāds čalis. Lieta tāda ka esmu uzgājis pāris no viņiem, bet viņi nav gluži tas ko mekēju! Lūdzu, kads no jums man varētu pasniegt tadu pluginu kas fukcinē ka gign calladmin plugins, vienkārš standarst, serverī ieraksti /calladmin un tas automātiski aiziet uz weba čatu, kur parādās spēlētāja niks un no kura servera sauc! Zinu ka šiet tādam ir jābūt, jo labu laiciņu atpakaļ atradu viņu un pazaudēju. Tagad protams viņu atrast nevaru! Tencinu, jau iepriekš!
×
×
  • Create New...