Jump to content
GIGN Forum

lisij - HD

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About lisij - HD

  • Birthday 09/05/1993

Profile Information

  • Location
    LV
  • Interests
    one and only
  • Gender
    Male

lisij - HD's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

6

Reputation

  1. Pohuj par to džeku, runa jau nav tikai par viņu. SLikts piemērs gadījās. Runa ir par lietu kopumā.
  2. Nu labi, tik pat labi var arī mājās uztaisit eko picu, vai vispār neest picu. Bet viņš jautāja, no kuras nav otrā diena poha, es atbildēju. Veselīgumam šoreiz netika nekas pievērsts.
  3. Šī problēma netiek un netiks atrisināta. Iesaku pārskatīt adminu rindas un sākt jaunu medības. Paliek neinteresanti!
  4. Labi, topics iesācies ar kkādu mēslu, bet runāt par to te ir ko. Tiešām, derētu pārskatīt adminu sarakstu, un paskaitīt, cik h viņš mēnesī pavada tajā attiecīgajā serverī. Piemērs: tikko iedots akses kkādam esteram, nafig kad skatos playeru listu tur nekad tāda nav onlinā, kur viņš ir jaunais palīgs? hmm. Otrais: pubs, vakars, plkst. ap 23. Pilns serveris, knapi tiec iekšā, pēkšņi uzlec kkāda sirdīga cs_havana karte, paliek 4x4, labākajā gadījumā, un sēdi. Labi, iemet /calladmin - a njihuj, neviens nenāk. Kaut ienāc webā, a tur sēž pārīts ar aksesiem pubā (skaļi nesaukšu), kuriem nospļauties. Nav brīnums, ka gg,csdm, war3 ir pilnībā tukši, jo atdeve ir pilnīga hui*a. Tapēc, pofig, dod tam jaunajam, lai sitās, mēģina, jo vecie tik kko pakasa un viss. Visu cieņu Andr, tas ir monstrs.
  5. Dodiet viņam to aksesu, Otrdienas 23:28 nav neviena admina, ne playera serverī. Bet viņš tikko bija. EDIT: GooD MeN - Adminu pietiekami? Atlasiet sarakstu ar tiem, kuri vēl parādās online, varbūt tad pārdomāsi.
  6. lisij - HD

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=nsCgQk5OxQ0 Interesants remiks.
  7. lisij - HD

    Iesakam Mūziku

    Jaunaa dziesmiņa http://www.youtube.com/watch?v=9NcI6XAVnnw
  8. Par tām mantām, kuras nokrīt , kategoriski pret. Tas ir lame shit. vienīgais izklausās interesanti tas par amuletiem un SHOPMENU PALIELINAT LIDZ 3 REIZEM NĒ, NĒ, un vēlreiz NĒ! War3 nevajag pārtaisīt par kkādu bombu, manuprāt, spējām ir tikai jāpapildina spēlēšanu un nevajag būt pārspīlētām. Ja izdomās ko saprātīgu, tad jau, protams, ko jaunu var.
  9. 5dienā iesvinej žetonieku vecajai klasej.Bij jau forši, tāds chills, bet no rīta pie stūres uz Skolu 2012, sapratu, ka diezgan mēsls, dodos majup, trapu bedrē, baigā skaņa uzmetās, mazliet pārmīzos, bet ok, šorit atskrūvēju visu vaļā, noņemu riepu, un atlauzās bremzēm kkāds tas apvalks (dubļubleķis) iekšpusē, nu neko, norāvu nost un sapratu, ka var mierīgi iztikt, ta nu.. chill
  10. Tikko pasūtiju uz xboxa shito, cerams, ka nepievils. Ja kāds vel kapā uz xkastes shito netā, padodat ziņu.
  11. Zinu, ka neesmu admins, bet no spēlētāju puses: Admins uz goda, strādā, darās, pienākumu saprot. Ļoti patīkami. Komanda: war3 serverī tauta ir ļoti nedrošs jēdziens, no rīta spēlēt cbble ar 3:2 playeriem nav nekāda prieka, tāpat arī naktīs. Tāpēc uzskatu, ka būtu muļķigi nedot šo komandu. Peace
×
×
  • Create New...