Jump to content
GIGN Forum

descriptor

Game Admin
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by descriptor

  1. Da vienalga semorka vai enfuego, tam nav nozīmes, demolēt nevainīgus veikalus parāda mūsu stulbumu, nevis cīņu par taisnību, viens iebļāvās un visi sekoja tam līdzi( bara instinkts), vairs Latvijā nekas tāds nenotiks tici man, vis jau sen ir ievēlēts, ja tu ej uz vēlēšanām, tad tu esi pilnīgs idiots, kurš tērē velti savu laiku, vis notiek, kā pēc Eiropas plāna tu dauni sīkais, izaudz līdz pupam un tad dirs. Es pēc darba ieskrienu palūrēt, cik ilgi jūs te demagoģēsiet! Nesakarīgs teksts, jo tu neko nesaproti, tas arī viss.

    Vis ko gribēju pateikt, nav ko līst mums Ukrainā, mums pašiem jātiek galā ar paša zemi, valūta jau papista, kur tad paliek pati valsts, te runā gudri, ka mums jābūt vienotiem. Pa Ziņām sūdzās, ka nemaksā nodokļus, jautājums, kāpēc nemaksā nodokļus, protams, es kā pašnodarbinātais, labāk maksāju 5 procenti no ienākumiem, jo zinu ka pensijas nebūs. Lieku labāk zeķē. Jau sākās reklāmas cik kura partija ko ir darījusi un ko izdarīs, da tā ir visa huiņa, mazāk TV jāskatās mazāk smadzenes būs sapistās.

    Putins 4 stundas ēterā atbildēja uz jautājumiem, nu cepuri nost, pareizi saka, ka katrs domā tikai par sevi, un uz pārējiem ir pohuj, tagad Latvijā tieši tas arī notiek, darbadevējs pirmais padomās par sevi un pēc tam par strādnieku, galvenais tas, ka pats savu tautieti uzmet uz naudu, un pēc tam atrod citu bezdarbnieku kuru uzmest, da Latvijā ir pilnīgais pizdec. Strādā, kā vergs lai kautko nopelnītu, pilna dirsa tagad ar amatiem priekš papīrkārtotājiem, kuri sēž ofisā un neko nedara.

    Mēs ar plakātiem uz ielas neko neizdarīsim un politiķiem ir pilnīgs pohujs, Parādnieks gudri runāja kas ir jādara, viss tika amatā un čauj vairs no viņa ne ziņas. Atver acs vaļā un beidz lūrēt nepatiesu statistiku, ka Latvijā ekonomiskais līmenis paceļās, tā ir visa huiņa. Būs vēl sūdīgāk, redzēsiet.

    https://www.youtube.com/watch?v=Ms0o8_2ntjA

  2. Pēc 'Brāļa' aliņa degustācijas tas uzreiz ierindojās personīgā topa augšgalā.

    Tā teikt : ir 'Brālis', un tad ir pārējie ali (Bauska/Valmiermuiža/Tērvete).

    Kolēģim radinieks savulaik rukāja 'Brāļa' alus darītavā, un līdz ar to uzzināju, ka, ja brūvējums kaut nedaudz neatbilstot visiem viņu standartiem, tad viss tiekot izliets grāvī.

    Šis fakts vēl tā papildus uzsita akcijas manās acīs :)

  3. Ja nu kāds nezin : aktualitātēm var sekot līdzi šeit : http://dayzintel.com

    Bļin, drīz jau būs pieejams AKM, a es vēl pat SKS neesmu izmēģinājis, jo nesanāk saņemties nomest M4A1 ar dafiga patronām.

    Acīmredzot pārāk ilgi neesmu nomiris iekš standalone :) Kad nomiršu, tad meklēšu SKS.

  4. Šveice jau arī apsver mainīt to militāro kārtību - ārkārtīgi dārgi viņiem sanākot to uzturēt.

    Cik man stastīja - viņiem ir baigi 'žostka' viss : čalis pārnāk no dienesta, bet kaut kur kalnos paliek viņa skapītis ar pilnu ekipējumu. Ja kaut kad sākas karš, katrs precīzi zin, kur viņam jādodas un kas jādara.

    Un - iedomājies, kas būtu, ja katram būtu mājās triecienšautene ar munīciju?! Mēs prātiņā neesam līdz tam izauguši!

    Re, kas būtu :

    http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

    • Like 1
  5. Nav brīnums, ka Vircsnieka parakstā ir G. Carlina citāts :)

    Bet nu - fakts paliek fakts, ka tad, kad talibi Afganistānā sāka apkarot opija ražošanu, tur momentāli ieradās amerikāņi, apkāva talibus un tagad Afganistāna eksportē aptuveni 90% no pasaules opiātiem :)

    • Like 1
  6. Temdem - tev ir 23 gadi un tu pilnā nopietnībā gribēji iegūt tiesības GIGN serverī.

    Pastāsti, lūdzams : kā tu iztēlojies, kāds īsti būtu tavs pienesums GIGN komūnai, ja tev tiktu piešķirtas tiesības?

    Tev neliekas, ka tu mazliet diskreditētu visu šo padarīšanu?

    "tagat", "tumš" un nopietni interpunkcijas defekti - nu it kā jau ierasta lieta mūsdienās... bet nu, bļin, "kontēners" - tas jau ir nākamais levels!

    • Like 3
  7. Tad jau, visticamāk, kaut kāds ArchiCADs tiks izmantots...

    Par arhitektūras progām es neko 'ņebumbum', bet varu pateikt sekojošo : agrāk man darba vietā bija principā gaming kompis, kur es rukāju ar AutoCADu + specifiskiem CAM softiem. Tagad ir cits urbis ar Quadro 4000. Un reāla atšķirība man ir jūtama tikai dēļ SSD tāpēc, ka kaut kādi samērā nelieli SolidWorks assembly ir lielākā slodze tam kompim :) Netiek izmantots tas resurss, a maksā tie kompji stipri atšķirīgi.

    Lai vai kā - gala beigās ir divi varianti (tas ir strikti mans subjektīvais viedoklis):

    1) Gaming kompis

    2) Jāvāc informācija par konkrēto izmantojamo programmatūru un jākomplektē strikti pēc to specifikācijām un prasībām. (Single core/multicore, OpenGL/Direct3D, utt...)

  8. Ļoti grūti šeit ir kaut ko ieteikt.

    Piemēram - AutoCADs ir single-threaded application, līdz ar to tevi pilnīgi neinteresē procesora kodolu skaits. Tikai kešs un megaherci.

    A ja tu rukā ar 3d studio Max, tad - jo vairāk kodolu procim, jo labāk.

    Tālāk - nVidia Quadro nav parasta mājas datora videokarte. Tas jau skaitās kā business solution. Un viņa maksā attiecīgi. Vai tev to vajag?

    Karoče - jebkurš gaming kompis tev normāli vilks gan AutoCADu, gan Coreli. Un vēl spēles varēsi normāli uzspēlēt.

    Te nesen forumā cilvēks sev salika kompi pa kaut kādiem 350-400 Ls - tāds kompis mierīgi der.

  9. Viss stāsts ir ļoti ikdienišķs, tikai... bankas vietā īstenībā ir kaimiņu mājas Arkādijonkulis.

    Nezinu, kā ir īstenībā, bet ļoti pieļauju, ka, pirms cilvēkam tiek uzticēts bankas servera HDD, viņam ir jāparaksta vismaz viens confidentiality agreement. A te čalis vēsi apspriež bankas serveru problēmas ar gign komūnu :)

×
×
  • Create New...