Jump to content
GIGN Forum

nigthfire

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About nigthfire

  • Birthday 04/15/1992

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Interests
    nekas neinteresē
  • Gender
    Male

nigthfire's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-62

Reputation

  1. Sveiki, visiem lasītajiem, man kaut, kas ne ta ir noticies ar garo a burtu, bet ceru, ka tas jums neērtības nesagadās. Man žēll, ka rakstu tik maz, bet laika ir tik cik ir un arī nav īsti to tēmu par kuram varētu rakstīt, jo vai nu citos blogos tas ir aprakstīts, vai arī tā tema neparak visiem interesēs. Vienu dienu ar klasesbiedru radās doma, ka varētu iespējams pamēģināt nopelnīt kadu naudu un pie reizes pašiem interesē un patīk ta lieta. Nu tad vienu dienu arī sakam rīkoties un braucām iepirkt detaļas, lai vai cik smieklīgi dažiem neliktos, bet tā bija latgalīte, kur daudzi jau zin, ka tur ir atrodams viss, kas vien ir nepieciešams un vēl vairak. Lai arī dažiem liekas, kas ta tur ir ko darīt, tad jūs kļūdaties, slīpēt vajadzēja visas lietas, jo taču ir jākrāso pa jaunu un tur nevar, tā pa roku galam. Un jāpiekrīt, ka arī lēti tas beigās neizmaksā, bet nu, kas nu kuram ir daudz. Viens fiksīša ritenis izmaksāja mums ~90 Ls (3 krāsu bundžas, rāmis, stūre, pedāļi, diski, kameras, apvalki, sēdeklis, slīpapīrs, grunts un ieguldītais laiks visā procesā.) Laiks apmēram kādā var uztaisīt tādu riteni ir aptuveni no ~nedēļas līdz 2 un vairāk, bet tas jau vairāk atkarīgs no jūsu vēlmēm. Ja tiešām apsver tādu domu, ka varētu iegādāties, tad droši varam satikties un atbildēt uz visu interesējušiem jautājumiem, protams daudzi domās kāda kvalitātē ir ritens, bet ja kaut, kas notiks mēs noteikti varēsim palīdzēt un sataisīt, jā detaļas ir no latgalītes, bet domāju, ka tas nav noteicošais tam, ka ritens ir slikts. Viss pēc atjaunošanas izskatās, kā jauns ritens tikko izbraucis no veikala. Atvainojiet, ka bildes ir tik lielas, kādas tās ir.. Bet, lai jums labāk redzēt, saprast to lietas būtību, kādā viss notiek. Domāju, ka rezultāts nav slikts un šajā bildē arī nav gala rezultāta, ķēde nav nostiepta un vēl daži sīkumi, bet principā braucoš ritens. Tā apmēram viņš beigās izskatās, nezinu man jau patīk, ceru jums arī patiks tas, ko daram. Šis nav tas ko mēs paši veidojam, bet ļoti līdzīgs princips un arī izskats, protams citas krāsas un vēl dažas nepabeigtas sīkas lietas. Ja beigās izrādīsies, ka tiešām jums interesē šis piedāvājums tad labrāt jums uztaisīsim jūsu riteni pēc jūsu vēlmēm. Šajā gadījumā ja esat ieintersēts šajā lietā droši sazinieties ar mums personīgi. Būtu ļoti jauki, ja visi jautājumi un jūsu saziņa notiktos ar Mārtiņu Biti! Sīkāk par cenu tikai privāti. Mārtiņš Bite (http://www.draugiem.lv/user/1030287/) ; skype – bitiic13 Gatis Smiltiņš (http://www.draugiem.lv/user/3502406/) ; skype – gatis.smiltins Ja arī šie veidi jums neder, tad droši sazinieties privāti vai šeit, vai twitter, katrā gadījumā noteikti zināsiet, kā to izdarīt. Vēl mūs var satikt - http://www.draugiem....narestauracija/ https://twitter.com/GatisSmiltins http://gatismiltins.wordpress.com/ Paldies, sekotājiem!
  2. Varbūt kāds grib palīdzēt man nopelnīt un beigās paši pelnīt Viasms credit mājas lapā ir tāda pati iespēja, kā smscredit, par katru uzzaicināto lietotāju es saņemšu 5Ls, ja pēc tam Tu gribi darīt to pašu, tad lūdzu dod savu emailu, caur privāto ziņu! P.s Ir nepieciešami 20 gadi! Paldies!
  3. žēll, ka iet. Laikam lielākais portāls kurā raksta vēl klāt patiesiem faktiem - fufeli.
  4. nigthfire

    Css

    Lai tiktu css gign old serverī pietiek ar šo? http://www.gign.lv/files/info/124 Ja nē vai jūs varētu lūdzu man iedot linku uz to vietu, kur var novilkt veco versiju. Man šķiet, ka vienreiz jau kačāju no gign mājas lapas un tur bija vecāka versija, tagad to failu atrast vairs nevar, ir tikai šis.
  5. Piesakies! - http://www.gudriem.lv/loterija/lv/af7e70
  6. nigthfire

    9. Klase

    Runā par sevi, man tev parādīt manu vidējo un kavētās stundas? Neattaisnotas ~14 un vidējā pa pirmo pusgadu 7, tā kā nedirs lieku un tādā gadījumā runā par sevi. Ja katrs spēs izvairīties no koju dzeršanas ietekmes, tad profene nebūs slikts risinājums. Cloudr izlasi manu rakstīto, tad nebūs jāuzdod stulbi jautājumi..
  7. nigthfire

    9. Klase

    Neiesaku galīgi iet uz videni, pēc tam nožēlosi, brīdinu jau iepriekš. Pēc profenes iestāties augstākajā izglītības iestādē, nav nemaz tik nereāli kā te visi runā, ir jā pagrūtāk, jo profenē tev būs salīdzinoši mazāk matemātikas, ķīmijas u.c sūdu, kas videnē ir, bet tāpat ja tev galva strādā un neesi pasists, tad tiksi arī pēc profenes, protams varbūt budžetā netiksi, bet mācīties varēsi, protams pašam būs jāmaksā, bet vismaz mani tas neuztrauc. Es pats eju profenē un esmu laimīgs, ka aizgāju no videnes, es jau tagad 3. kursā mācoties varu ar savu web dizainu pelnīt mazas kapeikas, kamēr videnē daži labi draugi kunkst, cik pizdets grūti. Ja aiziesi uz videni vilksi knapi skatoties uz to kādas tev tagad atzīmes, ķīmijā videnē būs pakaļā, tāpat kā matenē, bet izvēle ir tavās rokās. Un ari es pēc šīs skolas, kur mācos par web dizaineri noteikti iešu uz kādu RTU mācīties programmēšanu, bet līdz tam tālu.
  8. dalbajobu bars, uzliekat vēl kādu warn, davaj davaj, mīz? A mošk vispār suspendu?
  9. Tici man neņemu galvā interneta večus, kas māk kruti iedirst kaut, kur. Smirdi savā sulā
  10. Nu bļe es domāju, ka formula ir labāka par kaut kādiem sūda kalkolatoriem, gudri dirst nav malku cirst.
  11. Priecīgus un jaukus jums šos piedošānas svētkus, uzvedaties godīgi.
  12. Ja nekļūdos tad bija tā, ka svars / reiz / (alkohola daudzums mililitros) dalīts ar vīriešu koeficentu, atceros, ka kaut ko tādu mācīja autoskolā, bet noteikti ka tagad nepareizi būšu pateicis, kad tikšu pie savas pierakstu klades, tad ierakstīšu šeit to formulu.
  13. http://www.gign.lv/forum/topic/52848-funny-moments-in-american-football/ Un tur vēl pārmeklējot 100 topikus varētu atrast 102302 topikus, kur nekas nav uzlikts un nekas nav aizslēgts ciets, mošk tev nebija smieklīgs vai interesants video, bet citiem bija. Turpini tādā garā būsi vecis. tc
  14. Man principā nepiš tie warni, bet cmon nav mazliet saspiedies šis moderators, nagi niez, vai pravas pa daudz? Izlasi kurā sadaļā es to video ieliku un, kas tā ir par kategoriju, priekš tevis Offtopick (beztēma) nezinu kādi šeit ir noteikumi, bet ja par to ir warn, tas es hujeju. http://www.gign.lv/forum/topic/53724-justin-bieber-fight-a-criminal/ te viss būs redzams. Uzlika warnu un aizslēdza.
×
×
  • Create New...