Jump to content
GIGN Forum

Mr.SliDerS

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Mr.SliDerS's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Vēlējos palūgt kādam zinošam cilvēkam kas varētu iedot to kas ir vajadzīgs! Vajadzīgs ir sekojoš plugins/spraudnis Domāts tikai adminiem, kad admins ir miris viņš var redzēt ko raksta chatā tie kas vel ir dzīvi! Paldies!
  2. Lūdzu iedodiet kāds pienācīgu gag komandas pluginu kas bano uz ip un ir iespēja ari nogagot uz mūžu!
  3. Esi cienīgs KK (Kreis Krasts) mūzikas klausītaijs! Nospied uz Lildienu olas, ar KK (Kreisasis Krasts) zīmoga "Man patīk" Paldies ja esi atbalstītājs! http://dra.lv/gKSgaa
  4. http://manabalss.lv/par-kazokzveru-audzesanas-izbeigsanu-latvija/show Mūsdienu zinātniskie pētījumi liecina, ka zvēraudzētavās nav iespējams audzēt savvaļas dzīvniekus — lapsas, ūdeles un šinšillas —, nesagādājot viņiem nopietnas fiziskās un psihiskās veselības problēmas. Zvēraudzētavās dzīvnieki tiek audzēti ļoti šauros drāšu sprostos. Savvaļā ūdeles dzīvo savrupi plašā teritorijā pie ūdenstilpēm, lielu dzīves daļu pavadot ūdenī. Lapsas veido sociālas grupas, aktīvi pārvietojas un rok alas. Zvēraudzētavās šīs un citas instinktīvās uzvedības iespējas ir liegtas, radot dzīvniekos hronisku stresu, kas pielīdzināms dzīvnieku turēšanai badā un pēc laika pāraug nopietnos psihes un uzvedības traucējumos. Tas neatbilst Dzīvnieku aizsardzības likuma prasībai nodrošināt dzīvnieku fizioloģiskās un etoloģiskās vajadzības. Sprostu šaurībā dzīvnieki neizbēgami ir pakļauti mokpilnai eksistencei, kas tiek izbeigta jau pirmsreproduktīvā vecumā — ūdeles nosmacē gāzes kamerā, bet lapsas nosit ar strāvu, ievietojot vienu vada galu dzīvnieka mutē, bet otru — anālajā atverē. Jāveic likuma grozījumi, nosakot pilnīgu kažokzvēru audzēšanas aizliegumu Latvijā. Kā rāda ārvalstu pieredze — vienīgā iespēja izturēties humāni pret lapsām, ūdelēm un citiem tā sauktajiem “kažokzvēriem”, ir neaudzēt viņus vispār. Sabiedrībai uzzinot patiesību par dzīvnieku turēšanas apstākļiem audzētavās, nozares popularitāte strauji krīt. Pieņemot likuma grozījumus, Latvija pievienosies to civilizēto valstu pulkam, kur šāda nežēlība pret dzīvniekiem ir aizliegta. No nevajadzīga kaitējuma ik gadu tiks pasargātas ap 300 000 ūdeļu, 9000 lapsu un 3000 šinšillu. Sabiedrība rīkosies saskaņā ar mūsdienīgām dzīvnieku aizsardzības nostādnēm un savu morālo intuīciju. Tas ne tikai vairos izpratni par dzīvnieku tiesībām, bet arī humānu attieksmi un iejūtību citās dzīves jomās, kas nepieciešams ikvienai ētiski tālredzīgai sabiedrībai. Paraksties, lai palīdzētu izbeigt šo nežēlību!
  5. Sveiki, kāda apzinīga galva varētu izteikt viedokli, kā labāk, un kā vieglāk to visu izdarīt! Vaidzētu savienot web lapu ar forum, tik daudz kā atēlot bildē! Noņemt labās puses siderbar, un pagarināt visu forumu! Bilde - http://www.bildites....ikw2asj1ct3.png Ceru uz atsaucību! Edit: Ar side_blocks tiku galā tikai vaig labu tutu kā apvienot ar sākumlapu!
  6. Cik gudrs esi, bet nevienā nav tas ko vaig! Ir iespēja ielikt pašus failus?
  7. Sveiki, izmeklēju visu googlei, un nevaru nu nekādīgi atrast de_dust2x2 ar sniegu! Varētu kāds izpalīdzēt šinī jautājumā? Vaidzētu ļoti!
  8. Būtu jav labi! Bet es neprotu to lietu ar pluginiem, kā kodēt!
  9. Hey, sveciens visiem! Gribēju uzināt vai ir tāds plgins, kad uzmet kādam banu, uzreiz bans paņem kādus 5 screen uztaisa! Lai nevajadzētu ar xscreen noskrīnot, un tad vl iet xban banot! Ceru ka sapratāt ko domāju!
  10. Nu tik liels muļčis jav nu nēsmu! Ir vel kāds variants, jo šis nejiet!
  11. Zinu kad ir tāds plugins kād, ja ir nikā 1 vai 2 siboli tad serverī netiek! Tik tikai no 3 simbolu nika! Ir kāds ašais, kas varētu iemest linku uz pluginu!
  12. Tad tas nozīmē, kad es varu sev lūpu ripināt aiz skumības? Ir kāds pavediens kad varētu atjaunot?
  13. Sveiki, nevaru saprast kas par problēmu, ir velme man uzšaut css.gign serverī, bet kad konektejos klāt, man izmet smieklīgu atbildi, par kuru es brīnos! CSS ir stīmots! http://www.bildites....un9tgw1p424.png
×
×
  • Create New...