Jump to content
GIGN Forum

babydoll

Game Admin
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

babydoll's Achievements

Geks

Geks (4/23)

3

Reputation

  1. Rec, puba situaacija ir beediiga xvotemap vajag noteikti.
  2. ganjau bija arii pirms stautu rr paaris h nospeeleetas, atbalstam tapeec ka redzam kaa cilveeks uzvedaas serverii un saprotam ir playeram galva uz pleciem vai nav, vai taisiis suudus ar acc vai nee. Ja uzskatiitu ka kandedaats nav speejiigs tikt galaa ar acc tad buutu arguments kapeec likt anti nepietiek stundas ^^ bet ja redzam ka cilveeks uzturaas biezhi serverii tad ir ok ,)
  3. REc, ar neko iipashu servii neizceljaas, ir draudziigs, nelamaajas - tas ir liels plus manaas aciis, serverii arii uzturaas daudz - cik esmu pamanijis. Es domaaju ka shim kandidaatam jaadod iespeeja ,)
  4. es par, jo vēlos vakaros ļoti bieži ir online kad vajag tautu noturēt.
  5. offtopic - nepaskatijos cik man posti likaas ka esmu aktiivaaks :/
  6. tu nu gan forumaa esi ljoti aktiivs, veseli 7 posti ^^ bet par teemu - atbalstu, lai admins vareetu notureet serverii tautu war3 vai arii savaakt tautu tad ir vajadziiga votemap.
  7. shitam vajadzeeja xvotemap ar pirmo iedot... rec
  8. un ko vinjsh dariis kad kaads lamaajaas vai missiju neilda banos ? votema kick ban gag vajadzeetu vismaz.
  9. REC arī no manas puses, onlainā ilgu laiku uzturās, ar neko sliktu neizceļas. Vajadzētu šī kandidāta lietu ātrāk pakustināt, jo kā es eju war3 tā neviena admina a pūķēns tik kapā.
  10. Rec, ir jau šādas tādas kļūdas adminēšanā, bet nekas traks, cilvēks zin ko dara un xb noteikti var dot ,)
  11. Šim playeram skills ir, serverī uzvedās diezgan godīgi, bet ieteiktu izlasīt kā ir jāveido pieteikums. Uzraxti vismaz kādas acc komandas vēlies. REC for this player !!! P.S. war3 admini ir pazuduši, bieži vien trūkst, tādēļ vajadzētu kādu svaigu gaļu serverī ,)
  12. izvēlies īsto vietu kur rakstīt sūdzību un pirms raksti izlasi, kas tev jādara, kas ir nepieciešams lai sūdzība tiktu izskatīta. http://www.gign.lv/forum/forum/10-sudzibas/
  13. stundas par maz, aktivitāte forumā par maz - ANTI... piekāp pēc laiciņa ,)
  14. Hello ! Šo cilvēku kā playeri zinu ļoti ilgi, dodu viennozīmigi rec un pluss vel xb arī varētu iedot klāt prasītajam (xvotemap noteikti ka sākumā nedabūsi, bet to ar laiku) spēle diezgan bieži, ir palīdzējis ar hakeru ķeršanu un atpazīt tos no skilled playeriem arī māk, dodu garantu ka ar šo playri problēmas nebūs, ja iedos acc. Kā saka cilvēkam ir galva uz pleciem. Dont^ - nekur neesmu pazudis - spēleju gan war3, gan pubaa gandrīz katru dienu kad ir laiks
  15. ja kaut kad drīzumā briest velviens pasākums, es uzreiz piesaks, sen nav shauts ,)
×
×
  • Create New...