Jump to content
GIGN Forum

Profth3tic

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profth3tic's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. man arī sāka steam mest kaut kādu hw.dll erroru
  2. nu man vairāk tik ļoti neraustās ,kā raustijās iepriekš, iespējams, tas palīdz
  3. es taču nezinu, man iedeva ,es ieliku un strādā
  4. Nu ok, pirmkārt jāiemet configā šis m_rawinput 0 m_customaccel "1" m_customaccel_exponent "0" m_customaccel_max "0" m_customaccel_scale "0" gl_vsync "0" gl_ansio "0" Tas ir peles komandas. m_customaccel u.c - šīs komandas nonemt akselerāciju m_rawinput - rawinput bypasses your windows settings, so if your windows is set to 8/11 bars, rawinput would be the equivalent of the default 6/11. * Another important thing it does is eliminate any possibility of mouse acceleration. Un otrkārt pie set launcher options -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nofbo -noblo Man tā ir uzlikts ,un man viss darbojas!
  5. parādīšu video piemēru šeit kur SK|face šauj ar AK ,vot man tā ir ,ka raustās visa bilde. un šājā video, ko es gribu dabūt gatavu SK|SpawN šaujot viņam tikai velk uz augšu, nevis raustas visa bilde! vot to es vēlos dabūt gatavu, bet kā to izdarīt es nezinu.
  6. nav gan. es atceros ,man kāds teica kā to salabot, bet tagad es aizmirsu kas to teica!
  7. Sveicināti! Tātad, vēlējos paprasīt kapēc man ļoti raustās ,kad es šauju. Uzšaujot vienu lodi ,noraustās tā ,it kā man monitoru kāds noraustītu, par bēršanu vispār nerunāt. Ko man darīt tāda situācijā? Paldies jau iepriekš!
  8. dažreiz sanāk nomudīties un neaizmest granātu ,tāpēc gribu lai būtu automātiski.
  9. Sveiki. Esmu redzējis video ,ka metot granātu pārslēdzās uz nazi. Tātad man arī to pašu vajadzētu. Man bija viens GUI kur bija kad liek klusinātāju pārslēdzas uz nazi un pēc tam atpakaļ uz ieroci. Nu vot. Bet man vajadzētu tā : Kad met granātu pārlēdzas uz nazi un pēc tam uz ieroci. Ja nevar tā tad vismaz lai aizmetot granātu pārslēdzas uz nazi. Lūdzu pasakiet kas jāraksta configā vai jeb kur citur lai būtu kā aprakstā. Paldies jau iepriekš
×
×
  • Create New...