Jump to content
GIGN Forum

theSpks

Mirstīgais
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

theSpks last won the day on August 2 2014

theSpks had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male

theSpks's Achievements

Geks

Geks (4/23)

7

Reputation

  1. Paldies Ūpi, bet skatoties uz jaunajiem "Adminiem".. Paldies. Pass.
  2. Niks - Spaikijs (reģistrēts) Tā kā esmu jau rakstijis pieteikumu. Es izlaidīšu daļu par to cik esmu aktivs un cik daudz prieka man sagādā spēlēšana un tml. Paši esat lietas kursā par to cik daudz spēju un cik labi lasu spēlētājus. Esmu melnā avs, bet katrā barā tāda noder. Un zinu savu valodas kultūru. Pat ja, TU, maddn domā savādāk,tu nevari noliegt, ka esmu spējīgs. Pietam dinazaurs jau šeit. Uzreiz pie lietas. Nevarēsiet nepiekrist, ka adminu trukums ir diezgan jūtams. Pēdējo pāris nedēļu laikā itīpaši. Vēlējos saprast vai ir iespēja tikt pie amata lai uzkoptu bardaku? Paldies par uzmanību.
  3. Veciit. Tu pateici savu viedokli. Pietiek vrb piedrazot sho topiku ? mes varam padiskutet ari citur. Jo Cik es pashlaik redzu tu pat netiec gala ar savu klanu, kur nu vel par mani te spriest. !! MsV | mar`z : X22.CHEATS.COM [ON] I JUST PRESS BUTTON [End]. Shodienas Teema. ! 22 liecinieki. un marza disconnets asap.
  4. Atbildēsu tev tikkai tamdēļ, ka esi neadekvāts admins un tu to pats zini, pēc tā cik daudz tevi interesē kas notiek serverī kad sanāk visi tavi msv draudziņi. Un domāju, ka tu ierunājies šeit, jo tev ir bail, ka es tevi varētu publiski pazemot pierādot manu taisnību ko pats iekopēji.!! P.s atbildu tikkai uz postiem kuri, manuprāt, ir pelnījuši komentus no manas puses.
  5. Man nav bijis acc, un tādēļ arī nav ticis noņemts. Kur nu vēl par čitiem. Par mātes jokiem. Tu viņus no konteksta Tgd izķēri? Jo mēs ar kriewu serverī viens otru āzējām.
  6. Kā jau minēju. Laiks, kad es agrāk spelēju, nav tas kurā spēlējam Tgd. Ir lietas kas mainās un, protams, kuras nemainās. Madn, saprotu un neoponešu tavai nostājai pret mani, jo tev ir taisnība. Bet, dzīvojot atmiņās, tu nevari objektīvi vērtet mani tagad.
  7. 1. Vecums - 22 2. Nodarbošanās - Stradaju / studeju 3. Pieredze CS/CSS/TF2 - ap 10 gadiem kopa njemot. 4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Esmu atsacis pa spelet un laikos kad esmu serveri loti biezi ir nekartibas. Ka piemers - shodien es 3x ienakot serveri saskaros ar vienu vai vairakiem aimeriem un tml bullshitu. Labprat patiritu tadus speletajus no servera. 5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros Pa lielam visas dienas garuma. Kamer nestradaju patik uzshaut paris kartes. 6. Linki uz spēlētaju statos http://stats.gign.lv...nfo&player=6715 http://stats.gign.lv...nfo&player=6716 7. Niks registrets vel uz vismaz 2 menesiem. - Stundu skaits salasas, skatoties uz to, ka speleju jau saja serveri kadus 3 gadus. - Foruma neesmu dzivojis, jo agrak biju loti milets. Tadel ari postu skaits ir niecigs paslaik. Bet tas viss ir mainams. Skatoties kaa viss izvertisies talak. - Protams, japiebilst, ka mana reputacija jau skrien visam pa prieksu ar to ka esmu Skalsh speletajs, tadel jau laicigi ludzu, lai nevertejat manu pagatni. Tas bija sen. Bet to es censos mainit, un lielakoties esmu tikkai sadraudzejies ar lielo dalju buku kaa Lumpy, upi, Forestu un vel daudziem, kas zin ka ar mani nav garlaicigi un ka ari esmu acigs uz bleezhiem. Izvele ir jusu rokas. Paldies. p.s man nav garumzimju. Ludzams piedot. jo zinu cik loti tas spiezas acis.
  8. Bitch please -- zem slap komandas dereetu shis vardu salikums
  9. atejot nost no pupiem, lietas kkā nekustās priekšu. Visi laikam vēl pilsētas svētkus svin pa kaktiem.
  10. kopš strādāju par masieri, nerd rage nomests mala. Daudzie pupi darba laikā nomāc visas dusmas. lai gan darbs baigi spiež uz nerviem ja strādā 15-20 h dienā. Un es nerunaju tgd vairs par masāžām. Alfa ir bijis viens no tiem kas ir redzējis kā gign komūnai mainoties mainījās mana attieksme pret visu.
  11. Neesmu runājis ne ar vienu, tik cik ar nikno pa skype un viņs tik pasmējās par taviem komentāriem. Teicās ka negrib nemaz nākt murgot. Kurā brīdī tu redzēji mani ar vārdiem - Es būšu labs, vai aktīvs? Mana attieksme jau ir pateikta ar manu aktivitāti serverī kopš visādiem dūžiem sadalīja acesus. Runājot par adminiem un čomiem. Vienīgais kuru uzskatu par draugu šeit ir niknais. Ar kuru arī dzīvē esmu kontaktējies. Pārējie ir vnk tēli iekš css kurus dzīvē neesmu saticis un nedomāju ka satikšu. Kā jau katrā online portālā / spēlē vai kur citur, cilvēki ar kuriem esmu sapazinies laika gaitā. Tas ka tu esi piders un nevienam nepatīc mani nesatrauc.
  12. Lielākie dūži ir runājuši ko nu es vairs pretošos. MAn accesu nevajag lai būtu tgd stāvu augstāk, bet gan jau pakontrolētu notiekošo, kad jūsu augstības pa ķīniešu maukām slidinās. ja nu tu sēdi tikai pagātnē, tad ko nu vairs piebilst. Tu esi antikvariāts. @ tvix -- Es spēlēju maz tgd, jo man laika nav spēlēt, esmu serverī reti ko pēc maniem statiem var nolasīt. Bet tiko kā sāksies augusts/septembris, man laika būs vairāk. Redzu es daudz, dzirdu es daudz, un noslēpties arī es māku. Jo retāk redzēsiet mani online, jo retāk kāds par mani aizdomāsies.
  13. Suns tika kļūdaini piemests, piemirsu, rakstot, nodzēst jo darīju blakus lietas. Kāda pašlaik starpība cik bieži spēlēju ? Kamēr man sezona, tikmēr spēlēju un spēlēšu maz. otrām kārtām.. Tu sēdi pie pc un runā par spēli. es nepiesakos uz politiņa amatu lai man būtu jāsēž ar akmens seju pie tā, ka ienāku un nošauju kādu bērneli, kam acīs sarosas asaras pēc tam. Dažbrīd aizdomājos cik nožēlojami pelēka varētu būt tava dzīve. -- Tu arī jokus neproti saprast. Palasot iepriekšējos pieteikumus, šis pat mani pašu uzjautrinaja. Un kādēļ sliktākais? Jo es esmu uzkāpis tev uz varžacīm entās reizes? vai arī tādēļ, ka man mīļāks basketbols nekā futbols? Paskaidro savu viedokli sīkāk, jo zinu ka tev tas labi padodas.
×
×
  • Create New...