Jump to content
GIGN Forum

You Use Drugs?

Game Admin
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

You Use Drugs?'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

3

Reputation

  1. zini,bet no vienas puses labak jau piipee...neka duraas.
  2. Es domaju ka tavi vecaki tapat gan jau zin,un vispar ko uztraukties. Ta tak nav nekada problema. nejau tu visu dziivi tadus sikumus no vecakiem sleepsi.
  3. Visiem ir gadijies kludiities. tas tak ir pilniigi normali. kas var buut neerts interneta? visiem ir pilniigi vienalga. P.S un vispar xvotemap komanda loti reti nomaina mapi.Tas notiek delj ta ka parasti vajag piemeram 4 yes.. bet kadiem 2 nepatiik un mape nenomainaas.
  4. nu bet protams! nobalsoju un vel paris cilveki!
  5. konsole ieraksti unbind all pectam ieej opcijas,tur kur keyboard uzliec Use Defaults
  6. You Use Drugs?

    18+

    ja visi tad visi .! 5 ls ari nauda..
  7. Loti biezi ta ir ka del 1 cilveka nevar nomainiit mapi. REC
  8. Sveiki! Vēlos palūgt "xvotemap" komandu. Biezi vien nakas sedet pie datora loti velas stundas.. ( darbs tads). Un labrat pa to laiku uzspeletu cs,bet ir tada problema ka servers ir tukš,jo neviens nevelas spelet ar mazu cilveku skaitu uz lielam mapem. Nakts vidu nav jau ari ko pasaukt lai nomaina to mapi uz mazaku tapec ari neviens nespele nakts stundas.. http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=2040
  9. Nu neko nevar teikt,pirmo reizi redzu.
  10. Normals Pacans! Biezi spele war3 serveri REC
  11. Front Flip uz batuta.. Bet ne Back Flip Kadu Gardumu tu tagad Veletos? kurs tev saja briidi nav!
  12. ja par 300 LS var dabuut Labu spridzinaamo! ja tev vajag smalkaku infu raksti pm. bet uz atro roku atradu pariiti. http://www.ss.lv/msg...ilia/hoijl.html http://www.ss.lv/msg...ilia/hkxlg.html http://www.ss.lv/msg...ilia/jdfbk.html http://www.ss.lv/msg...ggio/iiepf.html http://www.ss.lv/msg...maha/iedpf.html bet,tu pats saproti ka 300 lati prieks laba nepietiek. vari nopirkt un pectam lai braukt nedomajot. naksies ielikt 100-150 un vel ieteikums. jo motorolers ir originalaaks jo vin6 ir labaaks.
  13. Sadusmojos uz telefonu ka vin6 nestraadaa.. metu un trapiju pa BMW tieshi pavidu prieksejajam stiklam.. Run Away.. Ko dari kamer lietus liist?
  14. Senci nokeru aiz maikas bet ta laikam vislielaaka bija liidaka kkur uz 2kg pusi... tavupraat skaistaka valsts?! kur esi bijis>!
  15. es iisti nezinu, varbuut taapeec ka man cauru gadu vasara? kaads tavuprat ir smiekliigaakais joks? ko esi dzirdejis,lasijis,redzejis?
×
×
  • Create New...