Jump to content
GIGN Forum

Raise

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Raise's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Kā restartēt ? A,kāpēc man neiet tie hud? viss ok es uzgaaju
  2. Tagad es ar tiem hud te paņēmos un nu man tf2 visp neiet ieiet iekšā un izmet ārā kā lai dabū back visu kā bija?
  3. Sveiks! mrzombie kā var dabūt tādus pašus kā tev nu kur rāda HP un munīciju tos uzrakstus nu izskatu kā tev!!! Man nepatīk random man patīk kā tev tur viss rādās!
  4. Sveiki! Vai jums nav tāda paša problēma ar tf2 kā man? Man tf2 pēdējā laikā gļuko pēkšņi lago kaut gan visu laiku to nejutu kaut kā tagad pēkšņi visu laiku lago...un tad kad disconect taisa tad jāgaida kādas 30 - 1min kamēr tas notiek un var spiest quit nu aptuveni tā kaut kā! PS: UN kad iet iekšā tad arī ilgi kamēr aiziet paša spēle!
  5. Kāds varbūt ziniet kā var samazināt in pie FPS rādītājiem man šis paigi lēka es uzliku vienu scriptu kas palielina FPS m.zombie scriptu!
  6. Nu Man ir Portatīvais Nezinu vai tur ko nomainīt var vai tad portatīvajiem ko maina?
  7. Sveiki! Vēlētos uzzināt kāpēc man uz Intel Pentium Inside 2.10 GHz,4GB RAM,Video karte ir Intel HD Graphics. Spēlēju CS 1.6 uz 800x600 rezolūciju un mans vidējais FPS ir nu noapaļoti ~60 - 70 Kā tas var būt tiešām nesaprotu varbūt jums ir kādi ieteikumi jeb kritika vienalga kas kas palīdzētu man saprast un novērst šo problēmu liels paldies jau iepriekš.
×
×
  • Create New...