Jump to content
GIGN Forum

burq

Game Admin
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by burq

  1. Nu man ir bijušas līdzīgas problēmas, bet ar laiku viss pats nokārtojās..
  2. Nu esi pamēģinājis citos caurumos iebāzt? Un kā jau Nights teica, tad iečeko googlē draivu telefonam - tavs telefona modelis driver for PC
  3. Ja vēlieties peintbolu spēlēt, tad varu Andrejsalas PP sarunāt arī kādu atlaidi, jo nu kursa biedrs tur strādā.
  4. Sveicināti. Ir lieta tāda, ka ir nepieciešams uzzīmēt divus mazus darbiņus šajā mācībā un nedaudz tos arī izskaidrot, kāpēc tieši tā. Varbūt šeit atradīsies kāds, kas par attiecīgu samaksu varētu arī izpalīdzēt? Lūk, attēli - http://prntscr.com/5i6c20; http://prntscr.com/5i6cba
  5. Pierādījis sevi ir war3 serverī, kāpēc lai nedotu arī acc uz public? Esmu par.
  6. Kaut kādas lietas uz priekšu bīdīsies vai te tiešām nekādu reakciju no augstākstāvošajiem nevar sagaidīt?
  7. Atbildot uz Tavu komentāru par online laiku. Online laiks ir tāds kāds nu viņš ir, jo, pats zini, ka pēdējā laikā serverī publika neapgrozās tik daudz kā gribētos, jo ir tādi, kuriem paskraidīt ar kubiņiem vai aimiņiem. Pašam arī tas netīk, tāpēc nespēlēju daudz. Ieeju, uzlieku xvoteban, saspiež tur 2 un man pilnīgi rokas nokaras tālāk kaut ko darīt, pat spēlēt vairs negribās.
  8. Sveicināti. Nāku ar lūgumu pēc xb, xbip flaga uz cs.gign.lv serveri, jo war3 tauta gandrīz vai neapgrozās, taču public serverī ir pilns ar palīgprogrammu lietotājiem. Noteikti daudzi piekritīs, ka pagaidām public serverī nav iespējams paspēlēt, jo tauta ir samērā daudz, kur puse no tiek vai nu kubo, vai nu aimo, kā arī admini nav sadabūnami rokās lai kā tu to gribētu izdarīt. Ceru uz atsaucību!
  9. burq

    HATTRICK

    PPM visvairāk saistīja tikai hokejs. Laikam būs rocene jāiet ievērtēt.
  10. burq

    HATTRICK

    Kādreiz spēlēju, taču apnika. Esmu pievērsies Buzzeram jeb buzzerbeater.
  11. Pirms tu kaut ko sāc tēlot, tad noskaidro. Mazās mapes ir pieejamas adminiem uz votemap, kā arī balsojot par šo votemap, mapi nenomainīsi. Atceries vienu lietu - par saviem vārdiem kādreiz nākas samaksāt!
  12. Sen jau uz voti ir ieliktas 2x2 mapes. Nejau admini ir tādi nolaiferi, ka katru dienu sēž pie pc un gaida brīdi, kad varētu iet nomainīt mapi. Padomā ar galvu. Kā arī visi redzam, ka ar war3 nav tie ziedu laiki.
  13. Cik es par šodienu un vakardienu pubā spēlējot ievēroju, tad !Z! ir ļoti atbilstošs tieši servera administratora vietai, jo: 1) mierīgs spēlētājs, neizrāda emocijas uz āru; 2) vecums atbilstošs; 3) pieredze un labas rekomendācijas no pārējiem kolēģiem.
  14. Nu nezinu, Tevi nēesmu nedz redzējis serverī, nedz sekoju tavām gaitām. Tāpēc, no manis nebūs.
  15. Nokačā dedicated serveri, saliec visu ko vajag un spēlē laimīgs.
  16. fog_enable 0 fog_color 0 fog_colorskybox 0 fog_enable 0 fog_enable_water_fog 0 fog_enableskybox 0 fog_end 0 fog_endskybox 0 fog_override 0 fog_start 0 fog_startskybox 0
  17. Tu tak mums esi lielais PHP māsters, javas ,māsters. Nevajadzētu Tev būt problēmām to izveidot, ja jau MC monitoru iz veidot proti!
  18. Kāds PS lietpratējs lūdzu uzraksta man PM, jo vēlos nedaudz parunāt par baneru izveidi.
  19. Neko nedeva, sačakarēja manu CS tikai. Kā gāju serverī, tā meta eroru, ka trūkst faili. Dabūju vilkt to pašu updeitoto kontru nost.
  20. burq

    Pings

    Kā Tu šeit tagad sasaisti fps ar pingu? Piekrītu pavlo teiktajam, ka tas ir atkarīgs no Tava PC. Cik spējīgs ir Tavs PC? Proti, kādas iekšas?
  21. Tātad, sāksim ar to, ka savu lapu nevajag pārāk noslogot un pārbāzt ar visādām nevajadzīgām lietām, kas patērē resursus: jo vairāk resursu tiek patērēts, jo lielāka iespēja kļūt par DDoS uzbrukuma mērķi. Ierakstot guglē sekojošas rindiņas "How to protect my website against DDoS", Tev izmetīs vairākus saitus. Ja Tev ir kāds brīvs laiks un Tu samērā labi pieproti angļu valodu, tad droši izstaigā kādus saitus un izlasi, par ko tur ir. Izlasot Tu uzzināsi, kā tā visa sistēma notiek. Bet nu visā visumā neviens nav pasargāts no DDoS uzbrukumiem. Vienīgais labums mājaslapu īpašniekiem ir tas, ja Tava lapa ir populāra, tad DDoS'erim var sastādīt krimināllietu, jo internetā neviens nav anonīms. Latvijā pat ir pieredzēti gadījumi, ka šādus likumpārkāpējus iesēdina aiz restēm. Manuprāt, mūsdienās no DDoS uzbrukumiem nav jābaidās, galvenais ir savu mājaslapu savest vislabākajā darbības kārtībā, lai tai nebūtu nekādu melno caurumu, kuru varētu katrs hakot pratējis izmantot.
×
×
  • Create New...