Jump to content
GIGN Forum

Snapple

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Snapple's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. sveiki . tatad man bija w7 , pirmstam pings bija zems. bet ttagad kad esmu parinstlaejis w7 , ping man ir liels , un ari ielago vislaik uz paris sec. ko darit ?
  2. jup , tgd viss chotkaa , var TC .
  3. sveiki , tātad es pārinstalēju w7 un saladēju skype un visus sūdus , tad ieinstalēju cs , eju iekshāa izmet erroru kad var palaist software mode. nu neko domaju nekas , ieeju serverī a tur viss ir ar maziem kubikiem , nav tāda taisna siena taka bet ar kubikiem . kad uzlieku opengl tad man atkalk parmainas uz software . plz palidziet ,
  4. nu jā , tgd domāju aiziet uz balticdatas superneto un pastīties , ja būs ap kādi 6 ls tad varētu paņemt.
  5. esmu zadzis , bet tas pats ir arī crackotajos serveros.
  6. tātad problēma tāda kad es ieliku key ķip , un arī patchus salādēju , un kad es konektējos vienalga kādam serverim man rāda to laika un zem viņa kkādu keycode autorization , un ta paiet līdz izmet connection time out. kāds nevar palīzēt ?
  7. NeoX , cs man ir no rush, un nekadu modu vai kko tādu nelieku.
  8. Nē , vienalga vinsh man uzkaras.
  9. A jā toč , es tak cfg nomainiju , bet nepaskatijos vai ir read-only , plds tev, Var tc.
  10. atradu problēmu , var TC .
  11. Jau 1 reiz pārinstalēju , vienalga tas pats .
  12. Nu , gignieši , tiešam nevarat palīdzēt ?
  13. Sveik visiem . Tātad mana bēda ir tāda kad man pec maza laiciņa spēlējot cs vnk uzkaras un iziet var tikai ar Task manager. Un vel ir tas kad opcijas nihuja nesaglabājas , uzlieku piem. to pašu mouse sensitivity vairāk , kad beidzu spēlet , ieeju pa jaunu , a nav nekas saglabājies. Esmu mēginājis pārinstalēt CS , vairs neko citu , jo no CS neko īpaši daudz nejedzu ja kkas notiek kā tagad . Tpc ļoti ceru uz jūsu palīdzību.
×
×
  • Create New...