Jump to content
GIGN Forum

Crazy Filmmaker

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Somewhere on this corrupted world
  • Gender
    Male

Crazy Filmmaker's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

3

Reputation

  1. Nezinu vai īsti skaidri varēšu izstāstīt, bet nu mēģināšu. Tātad vispirms pieslēdz monitoru pie laptopa. Tad, turot taustiņu "Fn", nospied "F4" (taustiņi var atšķirties, manā gadījumā ir F4, uz taustiņa jābūt uzzīmētam kaut kam saistībā ar monitoriem/projektoriem). Izvēlies iespēju "Paplašināt" un nospied "Enter" taustiņu. Tad atver sagatavoto reklāmu un pārvieto logu pa labi, līdz tas iziet no ekrāna. Kad tas izdarīts, reklāmas logam jāparādās otrajā monitorā. Varbūt šis arī noderēs: http://support.microsoft.com/kb/976064 Ceru, ka saprati. Veiksmi!
  2. Gribētos jau tīru metālu/atslēgas. Slinkums visu pēctam mēģināt pārdot.
  3. Vieglākais, bet ne ātrākais, veids būtu pārinstalēt visu spēli, jo ar tām trūkstošajām tekstūrām ir kā ir. Ja spēlē esi licis kādus skinus/modifikācijas u.t.t., tad tas arī varētu būt problēmas cēlonis. Pagaidām, neko citu nevarētu ieteikt.
  4. Nevaru tikt vaļā no V. Kritzkrieg'a lvl 0. Ja kādam interesē, pa 8 atslēgām atdošu.
  5. Tās rozā krāsas ir trūkstošās tekstūras. Lai viņas izlabotu ir jāpārliek kaut kādi tekstūru faili, vai kas tāds. Slinkums čakarēties.
  6. Jā, paņem visus failus, kas ir mapē "cstrike", sākot no ajawad.wad (kopē tikai failus, kas ir pašā mapē, nevis apakšmapēs) un iekopē, neaizstājot vecos failus, tajā CS versijā, kura tev iet. Tad vajadzētu strādāt.
  7. Protams, pameklējot internetā, gandrīz katrai problēmai var atrast atrisinājumu. Precīzs faila nosaukums ir - zeditor.wad Atliek tikai pameklēt internetā un voilā...
  8. Windows 7, bet ar 7 vai 8 windows'u jebkuru spēli var palaist saderības režīmā - Labais klikšķis uz programmas -> Properties -> Compatibility -> Tad ieķeksē Windows XP
  9. Jā, man mapes arī negāja. Itkā jau vajadzēja iet, bet nezinu, tas pats error's.
  10. Man arī negāja, slinkums bija ņemties, tāpēc paņēmu radio komandas un ieliku jau ejošā spēlē. Par šo modu nemaz nezināju, bet katrā gadījumā interesanti. Tā kā CS īpaši neaizrauj, būtu interesanti šādu uztaisīt priekš TF2.
  11. Vakar bija oficiālais atjauninājums, no tā brīža serveris neiet, jo nav atjaunināts pats serveris uz jaunāko versiju.
  12. Did I ever tell you the definition...of insanity?

  13. Did I ever tell you the definition...of insanity?

  14. Noskatījos to demo ierakstu, ja godīgi man sāka sāpēt galva. Nav jau pirmais gadījums (par Turku puiku nemaz nerunājot) kad kaut kas tāds notiek. Nesaprotu tos vecākus, kuri 8-9 gadīgam bērnam ļauj spēlēt šādas spēles, kur nu vēl runāt ar svešiem cilvēkiem. Tiešām savam bērnam nevar izdomāt citu nodarbi, vai atrast un iegādāties spēli ar atbilstošu vecuma ierobežojumu? Skumji. Manuprāt "tādus gadījumus" (ar "lielajiem", un ar "plašo vārdu krājumu" apveltītajiem, kuriem patīk daudz runāt arī tas pats) vienkārši uz kādu laiciņu izmest, piemēram, uz pāris dienām. Varbūt tad sapratīs. Paldies!
  15. If we don't end war, war will end us.

×
×
  • Create New...