Jump to content
GIGN Forum

mm.vol3

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About mm.vol3

  • Birthday 02/27/1994

Profile Information

  • Location
    Seaside
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    tomsnamatevs

mm.vol3's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. yep,bro. tīrot kompi biju izmetis kaut ko no windows failiem, kā rezultātā visus datus esmu pazaudējis un reinstalēju windowsu.
  2. Paklausies, ja tev nav nekas prātīgs sakāms,tad labāk pieturi to pie sevis,nevis tēlo supergudru vīru. Jā, izskatās, ka tev rokas no lejasgala aug, ja pie mazākajām problēmām zini tikai vienu risinājumu - pirkt jaunu. Lieku čiriku, ka man tur visu salabos pa 10 latiem maksimums.
  3. Ehh, nu viss jau nonāca tik tālu,ka datoru varu ieslēgt,līdz fonā parādās mans desktopa backgrounds, nerādās neviena ikona, un dators pats restarētājās, so on so on.. damn, jāved pie meistara. varbūt kāds zina,ar ko man tas viss VARĒTU beigties? uz cik naudiņām iebraucu? (dzelži,manuprāt,nav pie vainas,ne?)
  4. Palielināt kaut kādu kūlera jaudu caur softu nav iespējams, un mest klāt tagad jaunus ventilatorus, griezt caurumus kastē arī nevajadzētu,tas datoru tikai vairāk uzkarsēs. (es nezinu,kas tev ir jādara, bet zinu kas nav. ;D)
  5. Btw man ir windows xp... Bet vakarnakt vispār notika kaut kas sviestains. Ik pa laikam datorā uzmetās zils logs ("bluescreen") un vajadzēja to restartēt,lai atkal strādātu.Tā notika aptuveni reizes piecas, un sāku meklēt googlē,kas par vainu. To novērsu, bet kad gāju steam.exe, man meta ārā kaut kādu VGUI erroru, sāku meklēt arī tam vainu, it kā atradu,ka vajag uzinstalēt jaunākos draiverus,(videokartes), jo biju laikam izdzēsis ko svarīgu,kad tīrīju datoru. Viss beidzās ar to,ka dators it kā ieslēdzās, uzmet "welcome skaņu" , un dators atkal izslēdzās. (neredzu explorer.exe nevienu mirkli). Viss ko varu izdarīt,ir ieiet caur "Safe mode with command prompt". H E L P ! :x
  6. Tas tika darīts uzreiz pēc datora iegādes, līdz šim stāv atslēgts.. Tāpēc es saku,ka visu laiku tā nebija, bet pēdējo dienu laikā tikai parādījās šāds joks. Varbūt kaut kas sāk birt nost, un drīz atrubīsies? :}
  7. Nu ja viņš lētākajos net-veikalos maksā ~108ls, tad -20% pēc tam,kad nopirkts no veikala / 108-5,40=102,60ls , tāda atmiņas karte maksā +/- 5ls un 3 mēneši lietots (ja nav nevienas skrambiņas), tad domāju,ka cenas amplitūde VARĒTU būt 60-80ls. (atkarīgs,cik stulbs pircējs ) man tā šķiet..
  8. Sveiki. Man te ir viena problēma,kuru, iespējams, spēsiet atrisināt, proti - pēdējās dienas ļoti neapmierina "fps drops" , kad ieeju serveros. Nav svarīgi, pubā vai cw spēlējot, bet ik pa brīdim krītās fps(aptuveni līdz 70-80), it sevišķi brīžos,kad ieraugu pretinieku, vai apkārt daudz cilvēku, vai sāku šaut. It kā iztīrīju datoru no drazas, palaidu CCleaner, kā rezultātā uz C diska palika ~7GB brīvas vietas, un uz D diska ~20GB. (vienkārši zinu,ja nav daudz brīvas vietas uz cietajiem diskiem, tad arī tā mēdz notikt). Vēl piedevām,kad spēlēju, antivīrusam uzlieku GAMING mode (it kā rij mazāk resursu, neļauj skanēt un tādas lietas) + slēdzu ārā explorer.exe. Jautāums - kāpēc man ir šāds fps drops?
  9. Piekrītu augstāk esošajiem komentāriem, proti, nebūtu pilnīgi nekādi plusi tam,ka tu redzi,ka tieši tas ir admins. Bet mīnuss tas ir stabili, jo tā ir nedaudz cita krāsa, kas "čakarētu" smadzenes normālam spēlētājam.
  10. Manuprāt, 5 gadi ir un paliek 5 gadi.
×
×
  • Create New...