Jump to content
GIGN Forum

Cillit BanG

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cillit BanG

  1. Labdien visiem! Nē, šis nav "dežavū", reklāma, tiešām kādam jau ir redzēta. Personīgi šādus rakstus veidoju nelabprāt, bet riskēšu un cerēšu, ka netikšu nolīdzināts līdz ar zemi Neliels ievadraksts par 117 dienas jaunu Gaming projektu - HART.LV (zinu visas atskaņas, vari netērēt laiku, neko jaunu nepateiksi ) HART. LV ir spēļu serveru projekts, ar tendenci pārsteigt un pasniegt ko jaunu. Daudzi noteikti domā - hmm, CS, ko tur vēl jaunu var izdomāt? Izdomas netrūkst un laika gaitā parādās zili brīnumi, piemēram, Mūsu deathrun serverī dr.hart.lv Ir daudz neredzētu iespēju. Piemēram nekad nav kaitinājis, ka ir dzīvība, bet nav jēgas to lietot jo visi jau ir kartes otrā galā? Checkpoints dod iespēju atdzimt pie pēdējā sasniegtā kontrolpunkta! Kaitina visi "point shop" jo punktus ir nereāli dabūt? Mēs serveros spēlējošos atalgojam ar punktiem vien par to, ka tie spēlē pie mums un punkti pieskaitās ik pēc minūtes (/tshop)! Tev lago? Pamēģini /invis atšķirībā no citiem serveriem, tas nenoslēps pretinieku un piedāvās noslēpt arī kontrolpunktus, ja tie pārāk samazina tavu fps! Serveris ir tulkojams. Ar /lang vari pārslēgties starp latviešu un angļu valodu! Lietojam arī visiem ierasto /drshop Vēlies ziedot kādam savu dzīvību? /transfer komanda palīdzēs! Zināji, ka mūsu serverī terorista kili ar lamatām skaitās? Un kā vēl skaitās! Un ir vēl citas iespējas. Varbūt ne tik grandiozas, bet tomēr, arī tās ir apskates vērtas! Arī jailbreak serveris neatpaliek jb.hart.lv:27016, tajā ir tādas iespējas kā Pašveidots un unikāls Simon menu (/sm) Simon menu iekļauj tādas "def" lietas, kā FreeDay došana un kameru atvēršana un ne tik ierastas lietas, ka iespēju organizēt sporta spēles komandās, spray konkursus un citas lietas, ja vien Saimona izdoma ļauj efektīvi izmantot dotās iespējas. Pagaidām Jailbreak serveris ir piezemēts, bet ar laiku ir plānots realizēt milzu lietas! Lasot šo superīgo aprakstu Tev noteikti atkārās žoklis (vai arī, nē, neesmu pārāk sacerējies par to) un radās jautājums - tad "kakova hrena" pēc tur viss ir izmiris??! Pamirums arī ir iemesls kāpēc top šis raksts. Noteikti liela daļa ir dzirdējusi runas, ka SIE DEHOST hostings negaidīti pārtrauca savu pakalpojumu sniegšanu... njā, biju viņu klients. Nācās mainīt hostingu un nelielā oftime laika un jauno servera IP dēļ HART principā ir kā no jauna atvēries projkets, par kuru vairs neviens nezina Varētu padomāt, ka tika mainīts nosaukums un viss pārējais ko vien var nomainīt. Ceru, ka drīz atkal viss būs vecajās sliedēs! Gaidu ikvienu mājaslapā - HART.LV un serveros dr.hart.lv, jb.hart.lv:27016 Paldies, ka izlasīji šo, paldies, ja ienāci un devi šim projektam iespēju!
  2. Tas ir func_illusinary, pats zinu par func_water lagiem.... Man neradās nepieciešamība pēc ļoti daudziem gaismas avotiem... un ja pavēro, var redzēt atsevišķus light entitijus pie dažām no lamatām.. Runājot par noskaņu.. es pat nezinu kā komentēt, vismaz nav urīndzeltena krāsa, kā tas ir daudzās internetā atrodamās kartēs Kā jau teicu, to uzstādīt nav iespējams, lai tas netraucētu spēles gaitai.. tas ūdens ceļas un laižas ar vienu un to pašu ātrumu.. līdz ar to sanāk, ka visi nokrīt.. un nākamajā raundā ūdens vēl ir pāri galvai.... Protams, ja palauzītu galvu varētu izdomāt kādu alternatīvu, bet tas lai paliek nākotnei. Iespējams func_train kaut kas jāsabīda Teikšu atklāti... tas formas bieži veido dažādus gļukus, it īpaši uz lamatām, tāpēc nolēmu no tām izvairīties, bet paturēšu šo prātā Un nobeigumā, paldies par kritisko skatījumu tagad būs pie kā piedomāt
  3. Sveiki visiem, kas šo lasa. Sākšu ar to, ka man nerādās ne citi topiki, ne subsadaļas (ja tādas ir) šajā sadaļā. Tāpēc iztiksim bez ļauniem, naidu kurinošiem ierakstiem, ja ir nepiemērota sadaļa, vai, kas tamlīdzīgs. Ievads... Ar VHE kaut ko sāku darīt pirms gada (iespējams, pat senāk). Protams, pa šo laiku neesmu izveidojis neko ievērības cienīgu. Kā saka "pirmie kucēni jāslīcina" Un tā... "slīcinot kucēnus" apguvu daudzas karšu veidošanas nianses un nu, esmu izveidojis karti, kuru nav kauns izrādīt plašākai auditorijai Mods (nezinātājiem) Karte ir veidota "Deathrun" modam, kurā CT (a.k.a zilie) skrien pa trasi, kas ir pilna ar dažādiem šķēršļiem. To mērķis ir sasniegt trases galu un tikt pie T (a.k.a badboy), kurš aktivizējot dažādas lamatas apgrūtina CT mērķa sasniegšanu. Par karti... Karti veidoju klasiskā deathrun karšu stilā, t.i - "kastē", kurā no apakšas ir jātiek uz augšu. Protams, šāds kartes izkārtojums ir neizdevīgs fps ziņā, tāpēc veidojot karti nepārcentos ar liekām detaļām un, manuprāt, man izdevās sasniegt optimālo līmeni šajā ziņā. Kartes tēma, kā jau pēc nosaukuma var spriest ir plūdi (diemžēl neizdevās sasniegt kāpjošu ūdens līmeni, kas neradītu apgrūtinājumus spēles laikā ), kurus izraisa lietavas. Aptuveni apokalipses tēma, tāpēc arī apgaismojumu izdomāju likt dramatiski sarkanu.. bet rodas aizdomas, ka vajadzēja mazāku gaismas intensitāti ^.^ Sarežģītības līmenis - Viegls Tā... par pieejamajām opcijām... (mans "prieks un lepnums" entitiju likšanas ziņā) - CT spawnā raunda sākumā noraustas un lēnām iedegas gaismas - Kartes beigās ir bhop kluči, kas darbojas ar func_wall_toggle (it kā nekas īpašs, bet man patīk ) - Kartes beigās ir iespējams izvēlēties dueli pret terroristu (ar AK47 vai knife kartē esošajās arēnās) - Terrorista spawnā ir strādājošs lifts, kas ļauj viegli pārvietoties uz jebkuru iepriekš izvēlētu stāvu. Screeni: Download (no gamebanana.com) http://cs.gamebanana...download/173273 Paldies, ka izlasīji! Ja ir kādas neskaidrības droši sazinies ar mani privāti forumā.
×
×
  • Create New...