Jump to content
GIGN Forum

norulzz

Mirstīgais
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

norulzz's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Cik cilvēku vispār tur spēlēja kopā? Cik uz 1 servera ir iespējams?
  2. Mainu pret CS:GO skiniem TF2 itemus kā arī Dead Island: Epidemic. (closed beta invite atrodas STEAM INV). http://steamcommunity.com/id/Kornivskis/inventory/#440 Paldies!
  3. Atvainošanās pieņemta! Runa iet par to,ka nav forši tā darīt! Ja tiešām slapo mani un vēlies pēc tam uztaisīt uz manis slay,tad tā arī dari,bet redzi,mani paspēja nošaut un slay izpelnījās visa komanda. Nu tas jau nav forši! Mums kā T's tur negāja tik labi un nauda/ieroči bija svarīga lieta,bet tas slay neļāva pat " save " uztaisīt.
  4. Neviens nesēdēja tajā mirklī ar C4 bāzē... Ja sēdetu,es neiebilstu.
  5. Problēma ir tāda,ka visai komandai uztaisīja " slay " . Augstāk admins minēja,ka viss esot vienkārši. Slap,slap,slap - slay. Viņš sāka mani slapot,kamēr es staigāju un pārbaudu perimetru. Pāris sekundes vēlāk mani nošāva un pēc ~30sec,kad beidzās laiks admins uztaisīja " slay " visai komandai. Tā ir tā problēma! Es jau biju miris,kamēr komanda būtu varējusi uztaisīt " save " ,bet nē,viens paņem un uztaisa " slay " visai komandai.
  6. Nē,nevis nākošajā raundā,bet tajā pašā! Laiks beidzās un uzreiz sekoja " slay ". Neļāva nevienam komandas biedram taisīt " save " .
  7. Kapēc Tu izvairies no atbildes? Tik tiešam ir tik grūti atbildēt uz manu jautājumu,kapēc tika pielietota komanda " slay " uz visu T's komandu,m? Starp citu! Tava progresija ir galīgi garām! Tu sāki mani slapot! Es pārbaudīju ēkas stūrus vai ir droši kustēties uz priekšu! Tad Tu sāki mani kārtīgi " slapot ",es Tev teicu - ATPISIES! Pēc tam mani nošāva! Pēc laiciņa laiks beidzās un Tu,dārgais admin,pielietoji komandu " slay " uz visu T's komandu. Tad lūdzu man paskaidro,kāds sakars ir manai komandai tikt iznīcinātai,ja es jau biju miris? Pats teici - Slap,slap,slap - slay. Es jau nomiru! Kāds sakars visu komandu slayot?
  8. Paskaidro man lūdzu! Kā T's izpelnījās komandu " slay " un kapēc pirms " slay " viens čalis saņēma entos " slap ",m?
  9. Es arī gribētu zināt. Mums T's komandā nebija atlicis daudz laika. Es pārbaudīju ēkas,kamēr citi laikam,k-ko līdzīgu darīja. Tad mani kāds sāka slapot. Es teicu,lai viņš mani liek mierā. Pēc tam mani novāca,pagāja pāris sekundes un beidzās laiks. Tā kā mēs neizpildijām misiju (neuzlikām bumbu),mēs bijā zaudējuši. Tā vietā,lai mūsu komandas biedriem saglabātos ieroči,admins paņēma un uztaisīja " slay " visai teroristu komandai. Nekā personīga,bet man šī lieta nepatīk. Es nesēdēju un nežurkoju,lai būtu pelnījis " slap "! (augstāk jau minēju,ka pārbaudīju ēkas stūrus vai ir droši pārvietoties). Neuzskatu,ka arī atlikušie komandas biedri būtu pelnījuši " slay " ,ņemot vērā,ka mums labi negāja tajā spēlē un nauda,kā arī atlikušie ieroči bija mums ļoti nozīmīgi!
  10. Es neuzskatu,ka mēs vakar spēlējot ar savu komandu spējām adminu novest. Mēs vienā vietā nesēdējām,bet gan kustējāmies. Kā arī es vakar pats arī personīgi dabūju slap. Staigāju pa karti,pārbaudīju stūrus vai droši ir iet tālāk un pēkšņi admins sāk uz mani taisīt "slap" . Es viņam uzreiz teicu,lai liek mani mierā,pēc tam viņš noslayoya visu mūsu komandu,jo mums laiks beidzās. Forši vai ne? Tā kādam no komandas būtu palicis ierocis,bet šis paņem un nokauj visus! Ak tad Tu uzreiz banotu par TK @ spawn? Vai tas ir normāli? Varbūt cilvēks netīšam izšāva un novāca savējo un Tu viņu uzreiz bano,pat neuzklausot,kas viņam ir sakāms? Manuprāt sākumā vajadzētu brīdināt! Runa neiet par šo - pī leksika , pornogrāfiski avatari , čīteri un citi zvēri !Runa iet par to,ka admins paņemt kādu nobano uz ilgu laiku kā arī taisa slap un slay bezjēgā. Klausies,neviens nevienu necenšos apmelot! Jā,ir jāiet šeit internetā,lai apskatītos,kas par adminiem bija online,tas viss ir zināms,bet nu ne visi to dara,darīs. Jums vajadzētu izmantot demkas. Padomājiet paši! Ja demkas nestrādā,tad tas ir adminiem par labu. Neviens nespēj redzēt to,kā admini uzvedas,ja nu vienīgi kāds spēlētājs nofilmē.
  11. Ja nemaldos automātiskais TK neiedarbojas pēc laiciņa,bet gan tūlīt! Čalis minēja,ka viņam pēc laiciņa tika iedots bans. Vakar redzēju,kā nezināms admins nobanoja čali uz 3000 vai 30 000 minūtēm. K-kas tāds bija redzams vismaz čatā. Kļūda bana minūšu aprēķinos?
  12. Par admina niku nav ne jausmas! Serverī nerāda admina vārdu,kad viņš veici k-kādu darbību. Rāda tikai " Player ". Bezjēgā izmantoja komandu " slap " kā arī taisīja " slay " + vēl nobanoja šo čali. Sviests k-kāds! Viņš nav pelnījis banu! Uztaisa netīšām TK un admins,ņemot vērā viņā problēmas ar nerviem,paņem un nobano šo čali. Es uzskatu,ka vajadzētu šeit k-kādu kārtību ieviest! Tas nav normāli,ka admini šeit izklaidējas ar savām komandām,kuras viņiem ir dotas.
  13. Jums tajā cs:go gign serverī ir k-kāds admins ar nopietnām problēmām. Viņš izmanto admina tiesības savām vajadzībām! Vakardienas demkas sākot ar plkst 21.00 - 22.50 visu var pierādīt.
  14. kāds Tavs steam niks? uzaicināšu. paldies.
×
×
  • Create New...