Jump to content
GIGN Forum

Chupama

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Chupama's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Mēnesis pagāji tik ātri, bet nu forš konkurs.
  2. nu moins, tiešām :/ Vieglāk izņemt no saraksta nekā salabot status, vai tad ne?
  3. Hei, nododu ziņas, ka doktora taunti statistikā ir nogļukojuši. Šodien mapē Batwater pūlkstens 15:41 ieguvu divus taunt kilus un tie nekur nav redzami :/
  4. Uzprasīju Buhenvaldam, viņam punktus iedeva. Ir iespējams, ja ir pārak daudz nāves tad punktus nedod nemaz ?
  5. Amm, vakar nospelēju diezgan pieņemami, dienas beigās bija ciešams assist/death ratio (mediks) ,bet rankā nepienāca NEVIENS punkts ? Kapēc tā ?
  6. Kāda jēga šeit ielikt sūdzību, ja par to nedod vispār nekādu slēdzienu ?
  7. Sākās šitstorms te Davaj veči bez offtopikiem, rakstiet viens otram PM vai kaut kā tā. Ja vajag es varu vēl parakties un atrast agrāku dienu farmu, nedēļas punktu summa būs pāri 385 tadā gadījumā.
  8. Nu tā, mazliet papētiju, apskatoties viņa kilu vēsturi liekas, ka vinš nezin par tādas eksistenci un nedomā, ka to visu var tik viegli ieraudzīt Vēl viens demo http://failiem.lv/u/jsqdotc 1. ~92,700 tick - farmo deflekted flair kilu. 2. ~97,896 tick - farmo skauta extinguišu (mans favorīts xD) 3. ~142,600 tick - farmo deflekted arrow 4. ~177,600 tick - farmo skauta taun-kilu
  9. Chupama arī ir Būs otrās nedēļas apskats ?
  10. Nu tā,es sūdzību sadaļā ieliku rakstu ar demo un tikiem.
  11. Nu tā, Slonjaras izgajieni redzami te - http://failiem.lv/u/obpctnl Ticks: ~76,000 pirmais deflected flare farms ~86,000 otrais deflected flair farms un ~98,000 deflected arrow farms. Tuvakajā laikā nočekosu pārējās dienas.
  12. Nu pietika 5min lai atrastu kaut ko interesantu. I killed Jinaya with deflect_flare. un I killed Jinaya with deflect_arrow. abi kili ar 4 minūšu atšķirību un Jinaya kurš ir Slonjaras personīgais mediks (draugs). Tūlīt izskatīšu vēl vēsturi un noskatīsos demkas.
  13. Sveiki, turnīrs ir izvēties diezgan forš, bet dēļ lieliskās balvas izskatās , ka spelētāji dara visu lai uzvarētu. Riktīgi acīs krīt tie nedēļas uzdevumi. Paskatījos vakardienas uzvarētajus, Slonjara uzvar 3 pārbaudījumos kā Scout taunt, reflected flare un arrow. Reāli kādā veidā ? Paskatoties kā viņš spēlē un status, Pyro paņemts nieka 36 reizes, skauts ~80 un jau rauj tauntus un nežēlīgus reflektus. Nezinu, varbūt admini var atrast cikos tie fragi ir bijuši un man nebūs slinkums apskatīt demkas vai nav fermoti fragi. Slonjara gan jau nav vienīgais kurš tā dara. Esmu tikai par godīgu cīņu, ja jau balva ir tik grandioza, lai nav tā , ka kaut kāda lupata uzvar ar šitādām metodēm.
×
×
  • Create New...