Jump to content
GIGN Forum

dELAGE`

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

dELAGE`'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Sveiciens GIGN komūnīšiem! Tātad esmu klāt ar nelielu pieteikumu uz acc @ 1.6 PUB serveri Informācija par sevi: Vecums; Esmu 22 gadus jauns. Nodarbošanās; Pagaidām sēžu uz haltūrām, bet pārsvarā mana nodarbe ir CS @ GIGN 1.6 Pub serveri, tiešām šajā laikā , kad ārā auksts, mazāk gribas līst no mājas ārā, tapēc pavadu zdratojot GIGN Pubā Pieredze man ir uz protams populāro Counter Strike 1.6 , kuru spēlēju jau vairāk kā 5 gadus. Esmu spēlējsi 2 gadus atpakaļ LAN kausos, visādus MIX, CW pilns utt! Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Īsa un konkrēta atbilde - Manu aktivitāti serverī un iekš foruma. Ir tā, kad esmu pabijis GamerX admins ilgu laiku un ieguvis ļoti lielu pieredzi visā čīteru atpazīšanā, un ar ACC zinu kā rīkoties! Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; - pārsvarā katru dienu, ik pēc 1 vai 2 h ieeju uzspēlēt pāris mapes, un darba dienās no rītiem ir tā, kad ir maz adminu, kas ir serverī, jo visu pagājušo nedēļu no rītiem negribējās iet iekšā, redzot ka čīteri kačā hs! Rekomendācijas no adminiem - Nu es domāju, ka tie admini kuriem esmu palīdzējis ar specošanu serverī un visām pārējām lietām, ceru sagaidīt šajā topikā ierakstu! Linki uz spēlētaju statos; - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=49578 Zinu, man stundas ir daudz par maz, bet nu savu aktivitāti es nepārtraukšu iekš Gign PUB'a. OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī - Rītā papildināšu kredītu, nopirkšu, tagad ar 50sant nesavilks Vēlos iegūt xkick - lai izmestu spēlētājus kas ir AFK vai Spectate un kačā laiku! xban - lai banotu palīgprogrammu lietotājus, jo pieredze atpazīt čīterus ir! xgag - lai aizvērtu mutes tiem, kas to ir pelnījuši! xslay - par misijas nepildīšanu! Vēl 1dien nopirku stīmoto CS 1.6 lai viss būtu, kā vajag! Šī ir mans nelielais pieteikums, uz kuru es ceru sagaidīt atsaucību! Danke © dELAGE`
  2. 1. es nefanoju par beats, man viņas vienkārši ir! 2. nafig jādzen te tagad huiņa un jādirš vienam uz otru? es pateicu, to ko es domāju par jūsu atbildēm uz manu jautājumu... Kāds var slēgt šo tēmu?
  3. b0r1ng var redzēt ka tev ar vēlprojām mazgadīgo prāts ir iekšā Varbūt slēdzat šo tēmu, lai jums nav jāpierāda, cik jūs gudri esat?
  4. Teikšu godīgi, tā skaitas palīdzība no jūsu puses? Mazgadīgo domāšana Jūs domājat the same like my little brother ! ! ! Teddy mans sīkais brālis spēlē visādas huiņas interneta mājas lapā vienā, gribu viņu bloķēt un tas viss, a jūs jau te murgu dzenat! B3NDE tu vispār neizaugsi ar savu domāšanu Informant, paldies par youtube video, bat tas nav priekš Mozillu, bet priekš IE Un paldies par vajadzīgo INFO, pats atradu
  5. Sveiki Gign'ieši, vēlējos noskaidrot, kā var uzlikt mājas lapai caur Mozillu paroli, vai izdarīt tā, ka viņā netiek iekšā, vai neiet? sīkais bračka vislaik vienā adresē lien iekšā, un pilns ar vīrusiem lien ārā, gribu to adresi slēgt, ka viņā netiek iekšā!
×
×
  • Create New...