Jump to content
GIGN Forum

gambit5

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About gambit5

  • Birthday 05/01/1991

Profile Information

  • Location
    Liepāja
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    clown369

gambit5's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Paldies par informāciju, par sapratni. Vnk. esmu uz slimības lapas un redzu no rīta, pa dienu un vakaros cik spēlētāju war3. Servers nekad nav ar 0 spēlētāju. Pēc plkst. 12:00 sāk jau palikt pilns war3. Ja būtu otrs serveris, tur es domāju parādītos ar laiku pavisam jauni spēlētāji, kā arī no vecajiem tur spēlētu! Es vēl vienu reizi atgādinu, ka pretī es neko neprasu, gribu tikai palīdzēt, un ja the GIGN team būtu par, es varētu uzturēt serveru dzīvībā un updeitos. Visu varētu mainīt paši spēlētāji, protams, nepārspīlējot.
  2. Redzu ka the GIGN team, nemaz neatbildēja. Viens admins ir par, bet tas ar nekas nav. Ja tā kārtīgāk izlasa, tad var saskatīt, it sevišķi iesācēji, ka esmu uzrakstījis, ka varam vnk. nedaudz palielināt skillus visiem leveliem, ne 3 reizes, bet gan 1/2 reizes ne vairāk + vēl dažādas izmaiņas varētu jums palīdzēt ieviest. Ar visu šo, protams, galvenie mainītāji būsiet jūs spēlētāji. Balsošana, ko vajag ko nevajag, nevis 51 pret 49/ jā vai nē, bet gan kādi 70 procenti jā, tad varētu mainīt. Tas viss ir tikai tam, lai serveris nedaudz pabīdās uz priekšu, un turas līdzi ārzemju populārākajiem! Vēl ieteikums, ja ir vispār tāda iespēja. Par cik war3.gign.lv ir gandrīz visu laiku pilns, no rīta līdz naktij, tad varētu arī otro war3.gign2.lv atvērt, un tur es varētu arī pēc jūsu ieteikumiem so parasto war3 modu, nedaudz modernizēt. Ļoti kritiski uz to neskataties, tas ir tikai piedāvājums un viss atkarīgs no Ownera + no spēlētājiem. Nu gan nervi tev netur! Ja tev ir kādi 20 gadi un tik vaji nervi, ka izlasot manu pirmo postu tev gribas jau kliegt man virsū, tad ir jāārstējas. Domāju sīks bots nevarētu uztaisīt war3 serveru + viņu modificēt. Skolas gadi jau ir pagājuši diezgan sen! No manas puses, ko varu tev piedavāt ir IGNORE lists.
  3. Labdien, the GIGN team. Esmu uztaisiijis War3FT modu nedaudz stiprāku par jūsējo + chameleona levelam nemainās skilli, bet ir uzlikti tādi kādi ir izvēlēti. Reizi mēnesī XP resset un chameleona skilli atkal pamainās. Shopmenu ar shopmenu2, bet varu ieteikt 3 mantas pirkt, nevis tikai 2 reizē, no jebkura shopmenu. Varu uztaisīt, ka krīt mantas no noshautā pretinieka, mantas no shopmenu protams. Varam ielikt talismanus(manta kura ir vienmēr pie jums), tā var būt tikai viena, katram cilvēkam. Daudz ko varu jums vēl piedāvāt, kā piem. pastiprināt shopmenu mantas, nedaudz. Ja interesē, tad atbildat, iedoshu skype sazināsimies. Varu būt kā palīgs pluginu izmainīšanā pie jums, neko neprasot pretī! Ar cieņu, Jūsu spēlētajs!
×
×
  • Create New...