Jump to content
GIGN Forum

kaspars13

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

kaspars13's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Sveiki, man ir problēmas ar dd2.noob.lv serveri. Gign topā viņš rādās kā izslēgts. Un līdz ar to rādās:Moderators: Nav norādīts kaut arī tas ir norādīts un iepriek\s viss strādāja. serverim ir nomainijusies IP. Bet es reāli nevaru neko darīt. varbūt kāds admins varētu izdzēst serveri no topa un ievietot no juna vai arī kādā savādākā veidā izlabot šo bugu? mans epasts [email protected]
  2. Vēlētos uzzināt, kāds ir jailbrak mods, kurā ir jābalso par dienām, kā bija playline un ir glad? Besī ārā tie modi, kur ir simon. Pietiks kaut ar nosaukumu,vismaz.
  3. Man tieši interesē aizsardzība pret dos (nu ddos ne vairāk kā no 15 kompjiem) Cilvēki piemēram vnk flūdo web lapu. Līdz ar to lapa neliet. kā ar to cīnīties?
  4. Vēlējos uzzināt, kā lai aizsargā serveri un web lapu? Un kādi ir uzbrukumu veidi? Manu serveri viens indivīds krašo, kā tik kaut kas nepatīk.. Loti interesē kā citi pasargā serverus un web labu (Bani glabājas mysql un ja webs gluko, tad arī banotie cilvēki var ieiet serverī un tas ir slikti)
×
×
  • Create New...