Jump to content
GIGN Forum

Yenkee.

Mirstīgais
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About Yenkee.

  • Birthday 05/19/1995

Profile Information

  • Location
    Tukums , Rīga , Latvia
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    ricusyz

Yenkee.'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Yenkee.

    sports direct

    He he mazais daunīti , izgāzies , latvijā sporta veikali ir gandrīz tik pat dārgi kā tur , daunisms ir slimība izej arā pēc svaiga gaisa ! ** Mazais pajobak , palasi šos komentus , - PAJOLS Paprasi mammai lai tevi pamāca Tiešām BOORINGS čalim galvā !
  2. Yenkee.

    sports direct

    Tu esi āmurs , lai apmainītu viņam paies ka minimums no pirkšanas brīža 20-25 dienas ..... tu laikam pat lasīt nemāki , jo viss tika pat parādīts pārdevējam , uz ko viņs atbildēja :: Sport direct vadība pasūta angļu standartiem , Losis , izgāzās jo baigais vecis mēģināja būt .... nav jēga tev te likt savus offtopic un pasit galvu pret sturi , varbūtt tavā prātiņa ienāks svaigs gaiss !
  3. Yenkee.

    sports direct

    Neiesaku tev pasūtīt , jo būs problēmas !!! Es biju anglija , un tur bija vairāki sport direct , gāju uzmērīt NIKE sporta botas , ---> Mans kājas izmērs ir 43-44 latvijā , bet tur uzvelkot 9-10(vinu mērvienība) kas atbilst euro mērvienībai , man nederēja , un man nācās paņemt 46 izmēru , lai gan nākamajā sport direct veikala man tā pat kāja jutās 45 izmēra ! domāju ka vaina ir kurpēs , bet nē , mēģināju arī citas kurpes , un tur tāda pati problēma ! Runājot par krekliņiem , T-shirts , man ir M izmērs latvijas sporta veikalos , bet tur džeki ir rij visādus proteīnus līdz ar to drēbes kuras mums ir M izmērā viņiem ir S un XS , atšķirība starp XS un S gandrīz nav ,bet starp S un M ir liela ! Tāpēc , ja nevari tur aizbraukt tad labāk nepasūti !
  4. Tātad , es būt DJ vienā interneta radio lapā kas nav LV , bet es nezinu kā lai gūst labāko skaņu tur, un nezinu kā strīmot kopā ar to serveri , Nezinu arī kāda programma ir vislabākā priekš šāda darba < varētu kāds palīdzēt ? Zinu kā DJ bet nezinu kā to translēt tālāk un ar ko ! (so lame) Ceru uz atsauksmi !
  5. Šis nē , jo attiecas uz source tieši ! Bet paldies , domāju ka var slēgt ciet !
  6. Vēl kāds cits ieteikums ? Unban apelācija , jo bans nav mans.
  7. Tātad , sāku lietot LMT internetu , kuram tiek iedots numurs uz kuru stāv arī IP adrese , cik sapratu no klientu apkalpošanas personāla , bet līdzko ierodoties mājās man ir BANS..... Kādi ieteikumi , ko varētu mainīt ? Laigan tas nav mans bans , bet iemesls : AUN
  8. Yenkee.

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=CRPIInfuSCM
  9. Paldiess , kārtīgi izlūkošu un editošu bet pagaidām labi iet
  10. Uzraksti visu informāciju PM , padomāšu mybe varu pamēģināt
  11. Yenkee.

    Nakts Riita Spams

    Tā dara tikai zaļie (izklausās līdzīgi tev) , nē man patīk asa sižeta un filmas kuras ir veidotas uz reāliem faktiem
  12. Lai jums veicas , un nepadodaties
  13. Netaisīji no nulles , tas nevar būt , parādīsi PSD failu , ja jau no nulles taisīji ?
  14. Yenkee.

    Nakts Riita Spams

    Izlasot vnk norēcos , kāpēc šeit visi ir ar kādu negatīvu auru , tikai Teddy vēl normāls , parējie praņiki kaut ko ārdās !
  15. Yenkee.

    Nakts Riita Spams

    Varat ieteikt kādu filmu kas līdzīga Green Street huligans ?
×
×
  • Create New...